מחסור כספי

יעל ND

New member
אור,

בוודאי שכמטופלת הוליסטית וכאדם בעל השכלה רחבה אני דוגלת ומאמינה בכל מאודי בגישה ההוליסטית, בחיפוש אחר הגורמים האמיתיים של הבעיות ובפתרונם מהיסוד.

דוקא משום כך, כאשר יסוד הבעיה איננה רפואי (ובניגוד לחברינו, אני דוגלת בגישה שלמשג "בעיה רפואית" יש גבולות...) או נפשי אני נוטה להמנע מלקחת על עצמי את הטיפול.

למשל, במקרה שלפנינו מקור הבעיות של הפונה, על פי הנתונים שהוא סיפק ועל פי הגדרתו הוא, הוא קושי כלכלי ובעיות ניהול תקציב. כחסידה הדוקה של הגישה ההוליסטית, אני מאמינה שטיפול בבעיות הרפואיות והנפשיות של הפונה לא יהיו מספיקים ללא פתרון בעיותיו המוזכרות. עקב כך, אני מוצאת לנכון להפנות אותו לגורמים שיכולים ומוסמכים לטפל בעיותיו מין היסוד.
וזאת בהתאם לגישה ההוליסטית המקובלת.

בבירכת בריאות טובה,
יעל

freearth10

New member
כן, בהחלט!

אני לא מטפלת בבעיה רפואית כלשהי, אלא באדם שהגיע אלי. וכן, הטיפול אכן כולל בדיוק מה שציינת: בטחון אישי ומדיני, פרנסה, שלום בעית, צער גידול בנים, יחסי שכנות, מצב בבורסה, מצב של ארון בגדים, מצב חברתי וכו' וכו' וכו' וכו'. ואומר אפילו יותר מזה, בדרך בה אני מטפלת, אני מתחילה בהעלאת כל מטרה שאליו האדם רוצה להגיע ולא משנה אם זה בתחום האישי, החברתי, הכלכלי, הבריאותי. וגם כשנבחר התחום הבריאותי אני מטפלת בו באמצעות דמיון מודרך, טיפול אנרגטי, הליכה בשמיניות עם משפטים מחזקים, תרגילים, בדיקת מזון... ותתפלאי, עבודה בתחומים שכאילו לא קשורים לתחום הרפואי, משחררים גידולים שנוצרו ברגל (כמו גם במקומות אחרים), דלקות ריאה, כאב בטן שממנו אדם סבל שנים, גמגום, בריחת שתן ... כשזו בכלל לא היתה המטרה ולפעמים גם בלי שידעתי עליה - לפחות ברמת המודע.

בקריאה של מה שכתבתי אני מצטמררת מה"בעיה" שהעלית : צער גידול בנים. גידול בנים זה לא צער, זו זכות גדולה גם אם הוא מלווה באתגרים רבים.

מאיה

יעל ND

New member
צער גידול בנים

מוזר שאת לא יודעת, שקיים צער גידול בנים, וזה לא פעם מקור לכל הבעיות של הפונה...
דוקא בזמנינו יש יותר מאי-פעם צער גידול בנים.
לא שמעת על האנשים שפנו לסמים? אלכוהול? פריצות? זנות? סטיות? פשע? שהסתבכו עם הגויים/גויות? או שאת חושבת שהוריהם שמחים מזה או מרגישים "מאותגרים" מזה?...

freearth10

New member
ילדים זו שמחה!!!

אנשים פונים לכל מיני כיוונים וזו הדרך שלהם. וכן, כשילד פונה לכיוון שלא היינו רוצים שלשם יגיע - זה בהחלט אתגר בעבורנו.
צער מתחבר אצלי עם אובדן, ילדים זו צמיחה. איך אפשר בכלל לחבר ביניהם???

בהחלט..יש קשר בין הדפוסים בחיים והתנהלותם

לבין הבעיות הרגשיות ופיזיות. בזה דוגלת הרפואה המשלימה. מוזרה ההערה הזו. הרי לא התיעצתי בהשקעה נכונה אלא בקשר..

האם יש פה אירדיולוג? בעין השמאלית שלי, קרוב לאישון יש מעין פצע אבל לא פצע שאני מפחד שמראה על ציסטה או משהו בכבד או במעיים. בכל מקרה, הזמנתי תור לקולונספיה ..
אנסה לחפש מפה של העין

שבוע טוב

טאוֹ

New member
מצוין שהזמנת תור לקולונוסקופיה

לאחר שתבצע בדיקה זו, ואולי בדיקות מערביות נוספות במערכת העיכול ובבלוטת התריס, תוכל לפנות לטיפול ברפואה משלימה שיתייחס לשלל המורכבויות של מצבך.
לקרוא מידע באינטרנט זה טוב באופן כללי, אבל אני לא חושב שכדאי לנסות לאבחן את עצמך באמצעות מאמרים או תמונות ברשת.

בינתיים, אתה יכול להרבות בשתיית מים וחליטות צמחים, כמו מרווה או קמומיל. מומלץ גם לתרגל תנועה כלשהי (הליכה, שחייה, ואם אתה יכול ורוצה אז גם אמנות תנועה כלשהי, כמו טאי צ'י וכדומה). אלה דברים שבאופן כללי יכולים לספק הקלה ורגיעה.

שבוע טוב ורפואה שלמה, ואשמח אם תחזור לעדכן במצבך.

למעלה