מחסור בסקס

seagate

New member
מחסור בסקס

כל הזמן הזה עד עכשיו חשבתי שאני ילד טוב כזה רומנטי, מחפש אהבה וזוגיות, ואף פעם לא נתתי חשיבות גדולה מדי לסקס איכשהו האמנתי שאפשר להסתדר גם בלי, ובמקרה הצורך יש לי את עצמי ואת הVOD... עד שהבנתי שאני עובד על עצמי, סקס חסר לי פתאום כמו אוויר, אני עצבני ומרגיש כמו חיה רעה, לא יודע לאן הצלחתי להדחיק את כל זה, אבל כשהפסקתי פתאום הבנתי כמה שסקס חסר לי... כל בחורה ברחוב שמוצאת חן בעיני אני רק מדמיין איך אני מצמיד אותה לקיר הקרוב וקורע ממנה את מעט הגדים (איזה כיף שקיץ :) ו... וול תשתמשו בדמיון... ושלא תחשבו שאני איזה ערס חרמן או חנון שלא ראה בחורה מפחות ממטר, היו לי 2 קשרים די ארוכים ו(לצערי) רק סטוץ אחד.. וזה כל כך מוזר לי, אף פעם לא הרגשתי ככה קרה לכם שסקס ומגע מרגישים לכם חסרים ממש כמו מים ואוויר?

אמוניים

New member
מזדהה איתך לגבי נשים ברחוב

אכן, המצב קשה

daniella1980

New member
לי אישית צורמות

האלימות והכוחנות בתיאור תחושתך לגבי נשים ברחוב.

seagate

New member
בחיים לא הייתי באמת עושה את זה,

לא בלי הסכמה בכל אופן :)

daniella1980

New member
ובכל זאת.

מחשבותיך אלימות ובעיני זו נורה אדומה כלשהי. לי גם אין שום בעיה עם רצון לקרוע בגדים זה לזו, אך אתה דיברת על סיטואציה שלך ברחוב ושל אישה שאינך מכיר אותה אתה לוקח לקיר וקורע את בגדיה. דווקא בפרטים הכי קטנים האלו של תשוקות, מסתתרים לפעמים הסברים לכל מיני דברים. לא רומזת שום דבר עליך, אלא רק מביעה תרעומת על התיאור שבוודאי חולקים אותו לא מעט כמוך, ואת זה כן אפשר לשנות אם מסתכלים על אישה לא כעל אוביקט מיני שצריך לקחת אותו ולקרוע ממנו בגדים, אלא כעל אדם עם יצר מיני בדיוק כמוך, אתה מבין את ההבדל?

נו, דניאלה..

גם לי קורה שאני רואה בחור וחושבת מה הייתי עושה לו
קורה.. זה לא אומר שאני פיזית אלך לתפוס אותו ולבצע בו את זממי..

seagate

New member
זה לא הענין

אני חושב שהיא בקטע של לנסות לשנות את הגברים "כמוני" שאישה היא רק אובייקט מיני לסיפוק צרכים בעיניהם. ואני נורא "אוהב" את כל האנשים שמסיקים כל כך הרבה מסקנות מרחיקות לכת על אופי של בן אדם מכמה שורות בפורום...

seagate

New member
ובכל זאת, מזה זה השטויות האילה???

המחשבות שלי?? מה, את מכירה אותי? מה זה ההתחסדות המגעילה הזאת, את יודעת איך אני מסתכל על בנות?? אני פשוט לא מצליח להבין מה גורם לבן אדם לכתוב כל כך הרבה על מישהו שהוא פשוט לא מכיר.. מדליק לך נורה אדומה? מצדי שידליק צ'אקאלאקה של אמבולנס.

אל תשים לב לדני שלנו

עשו לה שטיפת מוח בפורום פמיניזם עכשיו כל דבר מטריד ומפחיד אותה מחר היא תראה סרט אלים (הדרדסים) ותחשוב איזה מוח מעוות חשב על כל כך הרבה אלימות

דם הבן

New member
טוב, הדרדסים זה די אלים...

גרגמל שם את כל הדרדסים בסיר, וחתחתול מנסה לשלוף אותם עם הציפורניים מתחת לפטריות.

עודף טסטוסטרון?

צחוק בצד, אם זה מפריע לך לגמרי בריכוז, שווה לשאול אדון דוקטור קופת חולים.

למעלה