מחסום רגשי ופיזי

מחסום רגשי ופיזי

ראשית שלום, הופנתי לכאן על ידי חברה טובה שהמליצה בחום.. אני נשוי 7 שנים עם שני ילדים. התחתנו כאשר אשתי היתה בתולה..בכל המובנים... הפעם הראשונה היתה לדעתי טראומטית בשבילה,שהתבטא בכאבים עזים, בחדירה ובחיכוך..היא אמרה באותה היזדמנות שהיא התאכזבה..מסקס... למה אני מספר את כל זה? 1. היום אני לא נהנה בכלל מסקס עמה בכלל היא כל הזמן מתכווצת, ויבשה...וכואבת..ממש סיוט כל זיון.. 2. רמת החשק שלה נמוכה מאוד ,מבחינתה לדעתי והיא לא מכחישה, לא לקיים יחסי מין בכלל...עד כדי כך.!!! 3. דברנו על זה כמה וכמה פעמים..היא עד לא מזמן..התכחשה לבעיה. 4. היום היא מבינה שיש בעיה אבל היא חושבת שצריך לטפל בה! נראה לי שהיא מתביישת/מדחיקה/לא רוצה..וכד´ 5.נכון להיום אנו משתמשים בוזילן כדי למנוע כאבים..אחרי 7 שנים ואני עם וזלין!!! 6.אני מאוד אוהב סקס..וטיפוס מאוד חם..וזה חסר מאוד. 7 דבר אחרון:רגשית היא מאוד עצורה ,לדוגמא היא לא אומרת לי "אוהבת אותך" היא לא מביעה רגשות בכלל אליי,לילדים דווקא כן! איך משכנעים אשה בגיל 30+ לגשת לטיפול!לשמוע יעוץ!ללכת לרופא! אנא עזרו לי אני מאוד מיואש.. תודה

מחסום ריגשי ופיזי.

קודם כל, אכן נשמע שאתה כואב ומצוקתך רבה. אני חושבת שבמערכת זוגית - הבעיה הינה זוגית, ולכן הטיפול הרצוי הוא זוגי. אין טעם שתלחץ על אשתך ללכת לטיפול. אתה עלול להשיג בדיוק את התוצאה ההפוכה. אין ספק ששניכם צריכים לפנות לטיפול במרפאה מינית מוכרת (אם תיפנה אליי במייל -אוכל להמליץ לך על מרפאה פרטית מעולה בתחום). יש מרפאות ציבוריות לטיפול מיני כמעט בכל בית-חולים ציבורי. ויש גם כמובן מטפלים מיניים פרטיים. חשוב ללכת למטפל מיני מוסמך ומוכר בתחום, ולהיזהר משרלטנים שקיימים בתחום, כמו בכל תחום. לצורך כך, פנה לאתר של איט"מ, (איגוד ישראלי למטפלים מיניים), המצורף בקישור כאן. והמלצה בשביל ההתחלה: יפה שאתה מודע לבעיה, ויפה שאיכפת לך ממנה. ממליצה לך בחום לקחת אחריות ולהתחיל לפעול. פנה, לבדך, למרפאה לטיפול מיני - הם כבר ידריכו אותך שם כיצד "לגרור" את אשתך לטיפול. קיים סיכוי רב שכאשר אשתך תראה אותך פונה למרפאה, ומתחיל בטיפול לבד - היא תצטרף בהמשך. חשוב שתבין - הבעיה אינה שלה בלבד. הבעיה היא של שניכם. ושניכם צריכים לפתור אותה יחד. אל תהסס לפנות למרפאה לטיפול מיני !!! אפילו לבד, אשתך תגיע אחר-כך (מרצונה, או בהדרכת המטפל שידריך אותך כיצד להביאה). זה בטוח. אל תוותר ואל תתייאש. לבעיה של אשתך (הנקראת: וגיניזמוס - התכווצות בלתי רצונית של שרירי הנרתיק) - יש פתרון פשוט למדיי, וגם הטיפול בבעיה אינו ממושך. חבל לדחות את הטיפול בעניין. בהצלחה רבה. זיו (בת)

adam33

New member
מחסום רגשי

מחסום רגשי יכול לנבוע מכמה סיבות יש שיאמרו שרק ייעוץ יוכל לעזור מאחר והיא אינה מסוגלת לשוחח איתך על נושא זה נסה פשוט לבדוק את עצמך על ידי ייעוץ לפעמים ייעוץ יכול לעזור גם בצורה חד צדדית כמה שזה נשמע מוזר. מנסיון.

למעלה