מחסום הספק

סיגריד

New member
מחסום הספק

שלום לכולם, מאז ומעולם ידעתי שיש לי יכולת להעברת אנרגיה, וגם היום, אני מרגישה אותה מאד חזק, וכל הזמן קורים מסביבי מצבים שמחזקים זאת., אבל יש לי קושי מאד מסויים והוא הספק. ואני מרגישה שהוא מאד חוסם אותי בהתקדמות ובהתפתחות, תמיד יש איזה קול קטן בראש שאומר- לא יכול להיות.... והרי אני יודעת שזה קיים אז לא ברור לי למה אותו מקום של ספק עדיין מוחזק כ"כ חזק, וכמובן, השאלה המתבקשת היא - איך נפטרים ממנו, או לפחות מתגברים/מתעלים מעליו? תודה רבה

ינוקא1

New member
מה את מרוויחה מהספק הזה ?

מה יקרה אם את תהיי בלי הספק הזה ותטפלי באנשים בצורה אנרגטית ? מה הפחד שעומד מאחוריו ?

כגודל הספק - כך גודל האמונה

בתוך נפלאותיו של העולם רב המימדים שלנו, אין בעיה להחזיק בשום אמונה, תכונה, איכות או דרך. יקירתי, לא רק שאין בעיה לחוש בספק, אלא שאת יכולה לתעל אותו, לא להתעלות מעליו, אלא לתעל אותו - שאלי את עצמך - האם בכל פוזיציה של הידים את מרגישה ספק? האם בשימוש בכל כלי אנרגטי את מרגישה את הספק? עבורי למשל, עבודה שהיא לא רק אנרגטית, אלא גם פסיכותרפית, היא נתבך חשוב בתחושת הדיסנסי המקצועית שיש לי (אגב, עבורי, ההגינות הזאת היא בדיוק לתת לאנשים משהו שאין לך ספק בערכו...) הזמן לימד אותי, שאנרגיות מגלות את עצמן. לאט לאט, עם הטיפוס שלי במדרגות התודעה. ככל שהאנרגיות גילו את עצמן, הספק שלי פחת מעצמו. פעם לא ידעתי למה לעשות הגנות, לא ידעתי למה לטהר קריסטלים. האנרגיות גילו לי את זה תוך שהלכתי בדרך. והחלק האחרון של התשובה שלי - אין בעיה עם הספק והספק יכול להדריך אותך ובהמשך לגלות בפנייך את הדרך שעברת. ועם זאת, זיכרי את המורשת שלך - נעשה ונשמע. אנחנו קודם מתחייבים לעשות, אחר כך תגידו לנו מה אנחנו צריכים לעשות. זו, בעיני, אמונה. וזו בחירה בדרך נעשה - ונשמע קודם אנחנו מתחייבים, ואחר כך, לאט לאט, מבינים למה התחייבנו. זה, יקירתי, מתוך התורה שלנו

למעלה