מחנה קיץ תשס"ז זה עלה לי בהמון עצבים להעלות את זה לפה אז תעריכו אפילו שזה איכות חרא-
א איתמר זלק New member 20/6/07 #1 מחנה קיץ תשס"ז זה עלה לי בהמון עצבים להעלות את זה לפה אז תעריכו אפילו שזה איכות חרא-
I isilme New member 20/6/07 #4 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifדווקא כן רואים... אני בכל אופן ראיתי... כמו שאני רואה, אני לא הולכת לפגוש אפח'ד מהפורום בסיירים... אבל נו שוין.. השבט שלי יוצא
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifדווקא כן רואים... אני בכל אופן ראיתי... כמו שאני רואה, אני לא הולכת לפגוש אפח'ד מהפורום בסיירים... אבל נו שוין.. השבט שלי יוצא
ו ורודת שורש New member 20/6/07 #5 אני דווקא רואה מצויין. ../images/Emo13.gif גם למדריכים המחנה עולה כמו שכתוב? :|
ס סמיילי8 New member 20/6/07 #8 אוףף ליחן אנחנו לא נהיה ביחד במחנההההההההההההההה כי את צפוןןןן ואני חיפפפפההה ואיעככבכסכסכסכסכס אני עם שרון שומרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אוףף ליחן אנחנו לא נהיה ביחד במחנההההההההההההההה כי את צפוןןןן ואני חיפפפפההה ואיעככבכסכסכסכסכס אני עם שרון שומרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ל ליחנוש 1 New member 20/6/07 #11 אממ כןן.. אני ממעלות.. לא יודעת למה אבל גם מעלות וגם נהריה(נוית חח)שייכים למחוז חיפה..