john middas loves ch
New member
מחנה פסח.
סוף סוף הגיע חג פסח, חג נפלא, וכמובן - מה אם לא מחנה פסח הנחשק (
) שקורץ לי מתמיד. טוב, אז אחרי ששנה שעברה לא יצאתי למחנה בגלל שטות מוחלטת החלטתי שהשנה אני אצא, ויהי מה, אבל אז הגיע הפלאייר המיוחל ו... התאכזבתי
אף על פי ש'התאכזבתי' זו לא מי יודע מה המילה המתאימה, זה מתאים יותר לאבא שהבן שלו קיבל 55 במתמטיקה, ז"א, ציפיה ואז נפילה - זו אכזבה. אבל פה - מה היה לי לצפות? אני מודה שחיכיתי לאיזה מחנה של יומיים, ישנים ביער, משהו מטורף, עניינים, חבל על הזמן וכו', אבל אז התעמקתי בפלאייר ורציתי לצרוח (וצרחתי, כי זו הייתה הפסקה וזה אפשרי. אף על פי שגם בשיעור אני לא תמיד מקפידה
.) פאקינג יום אומלל בדיונות באשדוד. ניחא, חשבתי לעצמי, עוד יום שבו מסיעים אותנו אוטובוסים לא ממוזגים למקום, רכזים חסונים דוחפים לנו אוכל (גם כן, אנחנו צריכים להביא מהבית), ואז משאירים אותנו עם איזו שתי מדריכות עייפות שישמרו עלינו וכל השאר נדחפים לאיזו פינה, כל הבוגרים מהארצי, ומדברים על הא ודא ואיך החיים. ואח"כ כשרואים שאנחנו מתחילים להתייבש אז צורחים שנעשה קצת מורל וכשרואים שאף אחד לא משתף פעולה מושכים בכתפיים וחוזרים לחבר'ה. וככה עד ארבע - והופ חזרה לאוטובוסים. ועל זה אני משלמת 100 ש"ח.
אל תתחילו להסביר לי, אני יודעת, אני יודעת שצריך ביטוח, וצריך אוטובוסים, וכו' וכו', אבל היחידים שיש לי אפשרות להשוות אליהם את מכבי זה חוגי סיור של קק"ל שאני משתתפת בהם, ושם טיולים של יומיים כולל אוכל יכול להגיע ל-75 ש"ח. אז כנראה אני קטנה ולא מבינה, אין לי ניסיון, אני לא בוגרת, אני סתם חניכה, אני לא יודעת על מה אני משלמת והכל, אבל אחרי הכל, בסוף בסוף - החניכים הם אלה שיוצאים ונהנים מהטיול הזה. ובסוף בסוף - אני זו שלא ארצה לצאת לטיול. אז היי, מה קורה? משנה לשנה אני פחות ופחות רוצה לצאת, ולא רק אני, אלא גם שאר השכבה שלי. אז כנראה זו לא אני, אלא אתם. אשמח לתגובותיכם ותגובותיכן
סוף סוף הגיע חג פסח, חג נפלא, וכמובן - מה אם לא מחנה פסח הנחשק (