טוב חברה אני לא יהיה פה שלושה ימים כן אני יודעת שתתגעגעו אליי קשה קשה... אבל אני נוסעת למחנה פסח עם החניכים ברמות מנשה מקווה שיהיה כייף ושאני יחזור בריאה ושלמה...! אוהבת את כולכם שאני יחזור אני יספר חוויות ....
בעצם אני לא... =\ אבל אני יבוא לבקר... בעל אופן עמק חפר ולב שרון אותו מחנה אז איך זה שאת יוצאת מוקדם כל כך (לפי השעה שרשמת הודעה) ולב שרון יוצאים ב-9 ? (אני עכשיו בדיוק הולכת להגיד להם שלום) חחח גם כן לב שרון האלה...
מחנה פסח שלנו הוא במצפה רמון.. 2 מהמסלולים שאנחנו טיילנו בהם.. במחנה גם כן עושים.. עכשיו.. אתם זוכרים את הר סהרונים?? עם העליה הגדולה + הירידה העוד יותר גדולה?! אז את זה אנחנו עושים.. וגם עוד מסלול אחד שכבר הייתי בו בטיול השנתי שלי שנה שעברה.. זה נחל ארדון (למי שזוכר את השמות).. אני לא חושבת שאלה מסלולים שמתאימים לגילאי ד-ו.. בייחוד לא במועצה הזאת (מפונקים רצח!! בטיול האיזורי שנה שעברה כולם אצלינו ישנו באוהלים.. היינו המועצה היחידה.. P= זה היה מצחיק! בין כה וכה לי כבר הייתה הכנה למסלולים האלה.. טיול חנוכה! =) ואני עוד צריכה לעזור במסלולים האלה.. =\ מקווה לחזור בריאה.. אגב המחנה הוא בשלישי רביעי (לד-ו) וז-ח נשארים עוד יום.. ואנחנו נשארים איתם.. נראה לי שביום הזה אני אבקש להשאר לעזור לפרק הכל.. אבל את זה עוד נראה! בכל מקרה.. במחנה עצמו אני במסלולים.. זה יהיה מוזר לחזור לשם שוב.. P=