מחנה פסח ז-ח

rinani

New member
מחנה פסח ז-ח

טוב חברה אני לא יהיה פה שלושה ימים כן אני יודעת שתתגעגעו אליי קשה קשה... אבל אני נוסעת למחנה פסח עם החניכים ברמות מנשה מקווה שיהיה כייף ושאני יחזור בריאה ושלמה...! אוהבת את כולכם שאני יחזור אני יספר חוויות ....

s h e e p i t

New member
אה גמני!

בעצם אני לא... =\ אבל אני יבוא לבקר... בעל אופן עמק חפר ולב שרון אותו מחנה אז איך זה שאת יוצאת מוקדם כל כך (לפי השעה שרשמת הודעה) ולב שרון יוצאים ב-9 ? (אני עכשיו בדיוק הולכת להגיד להם שלום) חחח גם כן לב שרון האלה...
מחנה מהנה ויש עוד מישהו שהולך לבקר שם ?

גמני גמני גמני

אני יוצאת בצהריים למחנה ד-ו [למרות שאצלי זה יותר כמו א-ו...]. אני בטוחה שתסתדרו בלעדיי שלושה ימים..... אוהבת אותכם
!!!!!!!

אממ ... אם כבר מחנות ...

גל אתה תיהיה במחנה ז-ח שלכם?? כי אתם איתנו ומסתבר שגם אני ומיה נבוא בתור עוזרות

s h e e p i t

New member
מממ... אני חושבת שהוא לא יענה לך

הוא כרגע במחנה אבל בכל מקרה הוא יהיה...

אני בכל מקרה יודעת שמה שהיא אמרה

זה נכון.. אם היא אמרה לך הגיוני שהיא יודעת לא? הוא אמר לה בטח.. בכל מקרה לי הוא אמר שהוא נוסע למחנה של ד-ו ואז למחנה של ז-ח.. תהנו תמסרי לו ד"ש! =)

אם כבר מחנות 2

מחנה פסח שלנו הוא במצפה רמון.. 2 מהמסלולים שאנחנו טיילנו בהם.. במחנה גם כן עושים.. עכשיו.. אתם זוכרים את הר סהרונים?? עם העליה הגדולה + הירידה העוד יותר גדולה?! אז את זה אנחנו עושים.. וגם עוד מסלול אחד שכבר הייתי בו בטיול השנתי שלי שנה שעברה.. זה נחל ארדון (למי שזוכר את השמות).. אני לא חושבת שאלה מסלולים שמתאימים לגילאי ד-ו.. בייחוד לא במועצה הזאת (מפונקים רצח!! בטיול האיזורי שנה שעברה כולם אצלינו ישנו באוהלים.. היינו המועצה היחידה.. P= זה היה מצחיק! בין כה וכה לי כבר הייתה הכנה למסלולים האלה.. טיול חנוכה! =) ואני עוד צריכה לעזור במסלולים האלה.. =\ מקווה לחזור בריאה.. אגב המחנה הוא בשלישי רביעי (לד-ו) וז-ח נשארים עוד יום.. ואנחנו נשארים איתם.. נראה לי שביום הזה אני אבקש להשאר לעזור לפרק הכל.. אבל את זה עוד נראה! בכל מקרה.. במחנה עצמו אני במסלולים.. זה יהיה מוזר לחזור לשם שוב.. P=

אני יוצאת מחר למחנה..

ואני לא אהיה כאן עד יום שישי.. אל תתגעגעו אלי.. ואם בכל זאת - אתם מוזמנים להתקשר.. שיהיה לכם שבוע נחמד ומהנה נדבר יום שישי לילה טוב
גדול לכוולם אוהבת המוןהמון!

למעלה