מחנה סבבה בניורק

מחנה סבבה בניורק

-------------------------------------------------------------------------------- במחנה סבבה היה בנוסף לצוות של ריקודי-עם גם מרקיד בשם מיכה דוד (לא יהודי-זה שיצר את פלוריציקה) הוא לימד ריקודי עם רומנים ובנוסף לזה גם אנחנו הדגמנו ביחד ריקוד סולו גברים שניקרא פצראסקא . אז תהנו http://www.yousendit.com/transfer.php?actionfiltered=download&ufid=01D552C76ACC7AA5 Israel and Michai.MPG

UHUstick

New member
השם ישמור!!!

במחנה סבבה יהיה לא יהודי! איפה משמרות המהפכה שידאגו לסלקו, ומהר!!! (ללא ספק "לא יהודי" הוא הפרט הכי חיוני שאפשר לספר על בנאדם... תחושת בחילה, חלחלה וגועל נפש עברה בי כמו שלא עברה בי מזמן!!!)

../images/Emo204.gif אבל עכשיו נוכל לישון בשקט...

ביודענו שהגעת בשלום...

כן תשנו טוב

הנסיעה היתה בסדר שמתי רקודי עם כל הדרך וככה הגעתי בשלום לילה טוב

AyeleDance

New member
כמו שאתם רואים...

...עם כל אהבתנו אליך, הורה...אנחנו נרדמנו בקלות גם בלי המידע הזה. נתראה בצפון בתחילת השבוע, רק נותר להחליט איפה. אילת ודרור

AyeleDance

New member
In my opinion you are correct,Shrek

Floreccica is a "real" folk dance from Romania, and he taught it and made it known to the world

../images/Emo204.gif בוקר טוב גם לך... ../images/Emo140.gif

זה לא אתה ששאלת למה אנשים לא ישנים פה...

../images/Emo204.gif אילת, המידע שהבאתי ....

לקוח ישירות מאתר אחד, שהתבקשנו שלא להזכירו.... ואילו באתר רוקדים הריקוד מופיע ללא שם מחבר, כריקוד רומני... בהצלבת המידע, ניתן אולי לקבל את השערתך לגבי אופן הפצתו בקרב רוקדי ריקודי העמים והעם ע"י מיכאי דוד בשנת 1987.... יתכן גם שמיכאי דוד ריענן, תוך כדי, גם חלק מהצעדים... אבל זו השערה בלבד...

פרפרית את טועה ובעיקר מטעה

(ברור שאת מטעה לא בזדון כי המקור הוא בטעות שלך. האתר ממנו לקחת את המידע הינו האתר של אורה לוין אותה ראית היום בצילומים שהיא גם ידידה טובה שלי לא מהיום. המידע שנבנה באתר באוסטרליה נבנה רבות בסיוע שלי ואנו משתפים פעולה באופן מלא הרבה מעבר למה שאפשר להסביר כאן. את הקישור לאתר הזה תוכלי גם למצוא ב"קישורים" של הפורום (שורה כחולה למעלה). את וכולכם מוזמנים להיעזר בנתונים הרבים שיש שם ובדברים הנוספים שהוא מספק. מה שיבקשתי הינו לא לדון באתר של לס פוסן - "איך, כמה, למה, איזה תוכנות וכו' - הנותן סרטים החייבים בתשלום זכויות יוצרים כפי שאני משלם על שימוש בשירים אלה. חוץ מזה הוא גם נותן בחינם צילומים מתוך ה-DVD שאני מפיק (כמו אלה שראית היום בצילומים) וזאת למרות בקשתי המפורשת שיסיר אותם לאלתר. אני חושב שזכותי המלאה, שלפחות בבית אותו אני מנהל, לא יתנהלו דיונים איך להוריד מהאינטרנט סרטים שביניהם ישנן גם עבודות שלי, או כאלה שאני רכשתי עליהן את הזכויות (למשל מארגון המרקידים).

ואני חייב הבהרה נוספת:

אני מכיר את לס פוסן כבר יותר מ-10 שנים. גם בביקורי באוסטרליה לפני 3 שנים ישבנו יחד לארוחת ערב חגיגית שעשו לי מארחיי. אנחנו מדברים בינינו במיילים וכתבה של לס התפרסמה ב"רוקדים" לפני כשנתיים (כתגובה וביקורת על כתבה שלי מעיתון קודם). לא אל תטעו הוא אינו חבר "מועדון רוקדים"
, אך חזקה עליו שהוא מקבל את העיתון מידידיו וקורא כל מילה. לס אדם ישר (ואני מכוון לכך, אני יודע!), ועושה את האתר שלו ללא תרומה מתוך אמונה שהאתר משרת את קהילת הרוקדים. יחד עם זאת הוא (לדעתי) טועה בגישה. לס כן מסכים להוריד כל ריקוד השייך ל"רוקדים" אלא שהוא מבקש ממני שאקדיש שעות ואעבור על כל הצילומים כדי לזהות את מה ששיך ל"רוקדים". זוהי עבודה של שעות. הדרך הנכונה הינה שהוא יבדוק היטב לפני שהוא מעלה לאתר צילומים שאין לו אישור להם ואם לא עשה כן בעבר, יתכבד ויסרוק כעת את כל הצילומים מאלף עד תו.

רגע... מבקש הבהרה:

האם לס שם באתרו צילומים שנלקחו מדיוידי שלך????? מה דינם החוקי.. {כולל מצב החוק הבינלאומי} של צילומים שאינן מהדיוידי שלך? למשל צילומים שצולמו בהסכמת היוצרים {אך לא בהכרח המשוררים, מלחינים... ואנא עארף מי עוד?}. האם, במידה ויוסרו הצילומים שלקוחים מדיוידי שלך או דיוידי מסחרי כלשהו, עדיין יהא מדובר בהפרת חוק? {האם למשל אקו"ם תקף בחו"ל?}

../images/Emo204.gif ../images/Emo52.gif ירון... אכן טעות שלי

עד היום, כשפגשתי באורה, לא הייתי מודעת להבדל בין שני האתרים... הבדל זה התבהר לי רק היום...

למעלה