מחנה ז-ח דרום שרון!

שקסי

New member
מחנה ז-ח דרום שרון!

מוזר נורא מה שהלך הבוקר בבית שלי... היה לי גם טלפון וגם פלאפון ביחד שהעירו אותי- אחד מהרכז ואחד מהמדבית... מוזר... יש היום מחנה ז-ח ל3 ימים ואני לא ידעתי כלום... ועוד הם אמרו לי זמני הסעות ושאני אחראית על הטקס ועוד כל מיני.. פאק מזל שמודיעים... חחחח טוב אז המחנה בנושא שיווק ופיתוח- למי שיש רעיונות בלטקס - קטעי קריאה שירים עיניינים- בבקשה לפנות אליי... תודה !!!

kedeman

New member
שיווק ופיתוח????

מה??? מה זה המחנה הזה? מה עושים בו? מה קורה בו? אם תוכלי לספר לי קצת אז אולי אני אדע איזה קטעי קריאה מתאימים....

שקסי

New member
אופס שימור ופיתוח..

גם לי אין מושג.. אני רק יודעת שרואים באמצע פיינל פור... ויש איזה טקס שאני צצריכה להכין... אין לי מושג יותר..

kedeman

New member
אני לא מצליח להבין....

אני לא מבין מה זה המחנה הזה!!!

S a l i t

New member
אני כלכך לא מבינה.

את יכולה לקרוא להם כאילו איזה קטע על התפתחות מודרנית או משהו כזה? לא הבנתי כלום. פשוט כלום. יש לכם מחנות מעפנים

שקסי

New member
היה אדיR!!!

ממש ממש ענקי!! היינו בהתחלה בנאות הכיכר וראינו עם חבר'ה של האיחוד החקלאי מישם ועם הש"ש שלהם את הפיינל פור והיה אדיר!! איזה ניצחון ענקי!! וגם היו צ'ופרים ממש ממש יפים שהכינו המדריכים למשחק... (קונפטי לסוף, חצוצרות, גרעינים לכל חניך) ממש מגניב בפיתה! והיה לנו את האוכל הכי איכותי שיש- פאק באיזה מחנה עושים על האש??? כוללל הכללללל ולא שכחו את הצימחוניים למינהם.. והיה לנו את הטקס הכי סטלני והכי מצחיק שקיים! (אני הכנתי אותו...אבל הוא יצא עוד יותר מצחיק ממה שאני הכנתי) והחניכים רצו להישאר לפחות עוד שבוע... וכמעט השארנו אותם עוד חצי יום אבל אז התברר שיש להם מבחן יום אחרי... איזה כייף זה שגם הרכז וגם המנהל מחלקת נוער הם כלי עולם?? וגם כל המדב"ים שיצאו למחנה היו המדבים שאני הכי אוהבת והכי כלים במועצה! ופינקו לאללה את צוות מפקדה! פשוט כל אחד היה רוצה מחנה כמו שהיה לנו! המסלולים היו: יום ראשון הגענו בלילה ולא היה מסלול יום שני: נחל צפית עליון+תחתון (זה 13.5 ק"מ) ואח"כ מערת הקמח ולמחנה שהיה במצד התמר שזה 10 דק' מצומת הערבה... יום שלישי: נחל פרס והביתה.. היה פשוט מעולה! חוץ מיזה שהלילות היו אדירים... וקרו כ"כ הרבה דברים מצחיקים... למשל: איזה אחד בי' שהוא מדריך ישן עם איזה חניכה של ח' ואז הרכז נוער כזה בא כי הוא אמר שאנחנו מרעישים יותר מידי אז הרכז עושה כזה " איכס מה זה לידך- חניכה?!?" זה היה קורע!! וד"א סידרו לנו חבורה של מאבטחים דוגמנים אחד אחד... טוב בעצם רק 3 מתוך ה5 אבל ה2 האחרים היו חמודים אחושילינג... והיה מעולה בלילה! וזהו... ודרום שרון עושים טרור! שיהיה לכם יום נפלא!

שקסי

New member
ד"א הקבוצה של רינת במשצים...

רינת מסרה ד"ש חם ונשיקות... רועי קשת וכו'...

kedeman

New member
עכשיו תסבירי לנו

למה יש לצביקה פיק קליפ חדש???? ולמה הוא רוקד כמו ילד מפגר??? טוב... זה לא קשור למה שרציתי לשאול... זה פשוט קפץ בערוץ 24.. מה עשיתם במחנה שימור ופיתוח???? מה זה המחנה הזה בכלל? מה היה שם? איזה פעילויות עשיתם לילדים??

שי, אתה לא בעניינים!

זה הקליפ החדש והמאגניב של צביקה "זיקוקי דינור" ורק שתדע שזה הולך להיות להיט! נכון קומו???

שקסי

New member
שימור ופיתוח בבקשה!

מישום מה זה נשמע לי כמו "פותחת תיק בבקשה" טוב לא חשוב לא זה העיניין פה! העיקרון של המחנה היה כזה: יש הרבה מקומות יפים שרוצים לשמר ולהראות אותם להרבה אנשים אחרים ואז המקומות היפים האלה משתנים וניהיים מוזיאונים ומרכזי ענק וקניונים וכביש חוצה ישראל ומה לא- ובכלל שוכחים שהפואנטה הייתה לא להרוס את הטבע - אלה לשמור עליו- אפשר לגעת בטבע אפשר גם לשנות אבל השאלה היא איך?? והתשובה צריכה להיות - באהבה "יואו נעמה תראי מה עשו פה- תראי את הכביש והבתים והקיוסקים- לאף אחד כבר לא איכפת מהטבע יותר! לי-אה לנו איכפת מהטבע- אז בואי נצא במבצע- פיתוח - ושימור חלק אדיר מהטקס המצחיק אחושילינג שאני אירגנתי... החניכים למדו המון המון המון וגם עיניין אותם החומר על כל הנושא שכלל את הבע"ח של המדבר שהם בסכנת הכחדה כי לוקחים להם את הבית... את מפעלי ים המלח וכל הבעיות איתם- שהם הורסים את הים המדהים בתמורה לכסף ומשאבים... היינו במחנה במדבר... בנגב בעיקרון... (הידעת- הנגב מכיל כ60 אחוז ממדינת ישראל) אני חושבת שזה היה המחנה הכי מעניין שהיה בתנועה עד כה... כ"כ מעניין שאני, שאני סנילית רצח זוכרת אפילו דברים...ועוד דברים כמו הצב הארצישראלי וחולות המדבר... עוד שאלות בקשר למחנה??

למעלה