מחמם בקבוקים

שניון

New member
מחמם בקבוקים

היי לכם
קיבלנו מחמם בקבוקים של peekaboo.
לא ברור לי אופן השימוש: לוקח רבע שעה לחמם בו בקבוק מהמקרר. אז למה להשתמש בזה ולא בקערת מים רותחים, כמו שעשינו עד עכשיו?
גם אמרו לי שזה יעיל ללילה כי ככה אני לא צריכה לקום ולחכות שיתחמם. אבל במילא מותר להשאיר בקבוק מחוץ למקרר עד 4 שעות, לא? אז מה ההבדל אם פשוט בהאכלה הקודמת אוציא את הבקבוק הבא שימתין בחוץ ויתחמם באוויר הפתוח?

לא מכירה את הסוג הספציפי

לי יש אוונט, ויש בו דרגות חום - משמירה על חום רצוי, ועד ממש חימום מהיר...
היתרון של זה לעומת קערת מים רותחים זה שזה שומר על החום של המים, בניגוד למים רותחים שמתקררים, וגם מים רותחים הם חמים מידי, לעומת מים במחמם.
אני משתמשת בזה כבר כמעט תשעה חודשים, ואכן זה פתרון מעולה ללילה במיוחד. מה שכן, את לא שמה את התמל אלא רק מכינה בקבוק עם מים במחמם, ובדיוק לפני ההאכלה מוסיפה את התמל ושמה כבר במחמם את בקבוק המים הבא.
אחרי שכתבתי את כל זה, פתאום חשבתי שאולי את מתכוונת לחלב שאוב...אם זאת הכוונה אני באמת לא יודעת לגבי חלב שאוב, מה שכן בכל מקרה אסור לחמם במים רותחים - לא חלב ולא תמל כי זה הורס את החלב, אז מהבחינה הזו בהחלט עדיף מחמם.

MotheRonit

New member
כי בקערה עם מים מתקיימת השוואת טמפ וכל הזמן צריך להחליף

מים (אם לא הספיק להתחמם) ופה המים שומרים על טמפ.
לגבי הלילה, משאירים בקבוק עם מים במתקן שיהיה במצב נעים וכשצריך להשתמש רק אז מוסיפים את האבקה.

MotheRonit

New member
אז על אחת כמה וכמה. במיוחד אם מדובר בקפוא

אז צריך להחליף את המים מדי פעם אחרת הם נהיים קרים מדי - אני פשוט שמה את השקית ונותנת לזה כמה דקות.
חשוב שהמים לא יהיו חמים מדי, כי אסור להרתיח חלב אם.
&nbsp
לגבי הלילה. זה אכן יותר בעייתי. אם את לא מניקה ישירות ונותנת שאוב אז הייתי מחזיקה את המנה הקפואה בצידנית וכשצריך להשתמש אז מחממת.

שניון

New member
אז איך עדיף לחמם בלילה?

במחמם או בבקערה עם מייים רותחים?
אני במילא מחזיקה במקרר

Cafe Latte

New member
למה את מחזיקה *עכשיו* במקרר?

בלילות מספיק קר, בכדי שהחלב לא יתקלקל.
בחורף תמיד הייתי משאירה בקבוק בחוץ. ואז לא צריך לחכות הרבה זמן עד שיחמם.. רק להעביר במשך דקה בערך מתחת לזרם של מים חמים, ולערבב טוב-טוב או לנער קלות (מעולם לא מצאתי אסמכתא מדעית, שבאמת "אסור" לנער חלב אם, אז אני לוקחת דברים מהסוג הזה בע"מ
).
או לחלופין, הייתי מחממת לטמפ' הרצויה, ומכניסה לתיק שומר חום (מסוג התיקים שמעבירים בהם חלב אם עם קרחונית, מכירה?).

Cafe Latte

New member
גם 6 שעות זה בסדר. היה לי עלון של משרד הבריאות שהיה

כתוב בו את זה.
בטמפרטורה שיש בתקופה האחרונה בלילות, לא תהיה לך בעיה.

למעלה