מחמאות

מחמאות ../images/Emo40.gif

האם גם עבורכן מחמאות מהוות את אחד משיקויי האהבה העוצמתיים? קצת מביך אבל וואלה, זה עובד, לא?

b t t y b o o p

New member
בהחלט!

מחמאות תמיד כיף לקבל! ומשום מה אתה תמיד נחמד לאלה שאומרים לך מחמאה לא? וגם תמיד חייבים להחזיר להם טובה...

תלוי ממי המחמאות...

קרה לי שהכרתי בחורים שלא ממש מצאו חן בעיניי, והמחמאות שלהם הגעילו אותי. כשמקבלים מחמאה ממישהו שרוצים, או רוצים רק קצת - חבל על הזמן.... works like a charm ומעלה בהחלט את הנקודות שלו

ToryMaster

New member
זה חיוני

נכון אומרים שעצם העובדה שהגבר איתך ונהנה מזה, אמורה להיות המחמאה הכי גדולה? אז, wake up call ךגברים - זה לא מספיק. מחמאות מילוליות, אם אפשר מקוריות, רצוי כאלה שיגעו במקומות הנכונים אצל האישה. לא לשטוף אותנון בכאלה, זה נעשה יותר מדי באיזה שהוא שלב, אבל כשפה ושם זורקים מחמאה בלי להכין מראש, זה גם מעלה ביטחון עצמי וגם מחרמן בטירוף.

אז ככה:

אין אחד ואחת שלא אוהבים לקבל מחמאות.. אבל כמובן צריך לדעת את הטיימינד הנכון ואת הצורה בה מחלקים אותה

ToryMaster

New member
לא ממש

יש הרבה אנשים שלא יודעים איך להתמודד עם מחמאות...

מה מביך?

מביך שזה עובד, או מביך לקבל מחמאה? עבורי זה עובד מצויין זה מחזק ,זה יוצר אמון, וזה יוצר התעוררות מחודשת הרי כל קשר של 20 שנה או 20 שעות..התחיל מאיזו מחמאה !

היי ../images/Emo13.gif

התכוונתי שמביך שזה עובד
ובעיקר האם זה ממש משפיע על ההתעוררות המינית, תוך כדי קירבה אינטימית... מחמאות כמו: איזה ריח טוב יש לך, השדיים שלך מדהימים, אני רק רוצה להמשיך לגעת בך... כאלה
או שזה מציק ומרגיש לא נוח?

lulit

New member
לא כ"כ הבנתי לאיזה סוג של מחמאה

את מתכוונת: לכזו של "איך את נראית יופי היום" או לסוג אינטימי של מחמאה?

התכוונתי...

לסוג האינטימי... בעיקר האם זה ממש משפיע על ההתעוררות המינית, תוך כדי קירבה אינטימית... מחמאות כמו: איזה ריח טוב יש לך, השדיים שלך מדהימים, אני רק רוצה להמשיך לגעת בך... כאלה או שזה מציק ומרגיש לא נוח?

ארטימיס

New member
אני אוהבת :))

אוהבת לשמוע אותו מדבר אלי תוך כדי.. גררררררר!! זה כל כך עושה לי את זה.. גאד...
מחמאות אני מקבלת בכיף
זה לא מביך אותי או גורם לי לא להרגיש נעים חלילה.. להפך

lulit

New member
הבנתי..

בהתחלה זה מאוד הביך אותי (הדימוי העצמי שלי איום ונורא). הייתי בטוחה שהוא צוחק (או עיוור). היום, זה נעים לי לשמוע.

אם כבר חוסר ביטחון

מה עושים מלא לחשוב על זה? לנאמין שבאמת יש מישהו שאוהב חושק ורוצה אותנו?

lulit

New member
אצלי זה לקח זמן

עד שהתחלתי להאמין שהוא באמת מתכוון לזה. את יודעת.. בנייה של קשר היא לא דבר קל. וכן, הייתי סקפטית כשהוא החמיא לי בהתחלה, אבל ככל שהקשר נבנה והעמיק, ראיתי שזה בא באמת מהלב.

למעלה