מחמאות לבנות

מחמאות לבנות

בזמן האחרון יותר ויותר אני מרגיש רדידות כלפי יופי של בנות .
אם זה בתוכניות טלוויזיה כמו "דה וויס" ובכללי באמת שלא חסר התנהגות כלפי בנות כאילו הם איזה לא יודע מה.
ומה לעשות שבעיני זו בעיה.
לא הייתי רוצה שהילדה שלי תלך ככה עם כאלה בגדים חשופים.
בעיני זה לא רק לבוש רדוד אלא זה מראה על מי שאתה בעצם ---מה את כלום שאת חייבת ללכת ככה?
לא אני לא בא לומר תלכי כמו מאה שערים או דתיים.
אבל בנות בעיני בתוך הים הזה של הפתיחות החופשיות הזרימה וכל זה מאבדות מערכם.
אין מה לעשות אני גבר כמו כל הגברים וגם אני זה מושך אותי.
אבל אני יודע שגזע המוח שלי בריא והוא מבחין בין מישהי שמקרינה סטוץ לבין מישהי שמקרינה אהבה פננית.

---מה אני בא לומר בכל זה?
מאז שנהייתי לא דתי חזרתי הרבה פעמים בתשובה ואז שוב בשאלה איזה שנתיים ברצף(האמת שהזמנים קצת מבולבלים לי כבר אבל-בערך)רק בשנה-שנתיים האחרונות התחלתי להתאזן.

ובתכלס: והרבה מהסלטות אחורה וקדימה האלה רק כי הקטע הזה(עם הבנות) אני לא רואה אותו פתור וטהור בצד השני של הדיונה הזאת.
אין גבולות! הכרתי בנות שהלכו לחשפן לפני החתונה שלהם כדי להשתולל עד הסוף.
אני מכיר אישית בנות איך אומרים שנותנות.
ראיתי גם בנות שהופכות את עצמם לבובות מין.
אם אין חוק וסדר והגדרות ברורות מה הפלא שכל אחד ואחת עושים מה שבתחת שלהם.
ובסוף יש בגידות וגירושין ואלימות.
ובסוף "השוויון הנשי הזה" הופף לבנות לחרב פיפיות כשהם שק של כלום גוף ותו לא.

אשמח לתגובות פותחות אופקים.

נ.ב.-מצטער מראש אם יש בלגן בהודעה..בכל זאת תעשו מאמץ לקרוא את זה כי זה חשוב לי ממש --מה אנשים אומרים על זה.
ומצטער מראש גם על הבוטות אין מה לעשות זה משו שאני סוחב כבר בערך 4 שנים......

boten d

New member
כמה דברים,

ראשית, אל תחפש חוסר רדידות בתוכניות ריאליטי. לא תמצא את זה שם.

שנית, אני מבין שחזרת בתשובה כי אתה לא אוהב אופנת נשים חילונית. זו לא סיבה טובה לטעמי. אולי לא פגשת אותן, אבל יש גם בחורות חילוניות שלא מתלבשות באופן חושפני. שכל אחת תעשה מה שטוב לה, ואתה יכול לבחור שלא לצאת עם זאת או עם זו.

אתן לך דוגמא מחיי האישיים. לפני זמן לא רב נפרדתי מבת הזוג שלי בשנתיים האחרונות (פלוס מינוס). הבחורה, חילונית מבטן, בת להורים אתאיסטים וחסרת כל מושג ביהדות, התלבשה באופן שלא היה מבייש בחורות דתיות רבות. סתם, כי היא בחורה צנועה באופייה, ולא היה לה נעים להתלבש בצורה חושפנית. לא בגלל שאסור, עניין של אופנה וסגנון אישי. הנקודה היא שבעולם החילוני יש הכל. יש בנות חסודות, יש בנות מתחסדות, יש בנות שמעוניינות שיביטו בהן, ויש כאלה שמתביישות. אתה יכול להכיר אישית בחורות משוחררות יותר מינית, מי אמר שזה לא בסדר? לא צריך חוקים נוקשים, והגדרות ברורות. כל מה שקורה בין שני מבוגרים בהסכמה הוא לגיטימי.

אני לא יודע בדיוק מהו אותו ה"טוהר" שאתה מחפש. יש בחורות איכותיות (כרגע גם אני מחפש אחת כזו
) רק צריך למצוא. גם מאחורי מי שלובשת גופיה רחמנא לצלן, יכולה "להסתתר" בחורה טובה.

ידעתי

שתיפול על הקטע של ה"אל תחפש".
באמת שאני לא מחפש זאת המציאות שזורקים הערות לבחורה שלא במקום---יש מקומות בחול שבחיים לא היו מעיזים לעשות את זה.
וברור שיש כאלה צנועות אין על זה בכלל ויכוח.
לא צריך חוקים נוקשים--אבל בסוף אנשים מתגרשים ורבים.

טוב והאמת לומר לך שאתה צודק וזה גם מה שאני חושב-שמאחורי גופיה יכולה להסתתר בחורה יותר טובה מאשר אחת צנועה וחסודה. ומה שאנלא מבין כתבתי למעלה בתגובה.
.

כמו שכתב בוטן

הבעיה היא שלא הכרת את הבנות הנכונות.
אם תסתובב עם פרחות מהצ'כונה ותצפה בדה וויס, תחשוב שכל מה שיש לבנות בראש זה איך לפתות גברים.
אם תגיע לאוניברסיטה תמצא חננות שאין להן מושג מה הן לבשו בבוקר, ומה שמעסיק אותן בעיקר זה איך לדרג מטריצות.
יש עוד הרבה סוגים כמובן, הכל שאלה של איפה אתה מחפש.

זה לא העניין

ואפילו ממש לא העניין.
העניין הוא החוסר בקווים אדומים ב ה-ג-ד-ר-ו-ת...
ובזה גם החננות שותפות .

למה שיהיו קוים אדומים בהגדרות?

אני אתרשם הרבה יותר מבחורה שיכולה לבגוד בחבר שלה ולא עושה את זה מתוך תפיסת עולם, מאשר מאחת שבטוחה שתקבל גהנום על המעשה ולכן נרתעת ממנו.
כנ"ל כמובן גם לגברים.

שוב

אני מסכים עם מה שכתבת בהודעה שלך.
אבל לא לזה התכוונתי בכלל.
התכוונתי לזה שעצם זה שיש חוסר גבולות יכול להביא למצבים שכדוגמתך יהיה בגידה---או בלשון הדתיים---שאין אופטרופוס לעריות .
והשקפת עולם או לא זה ממש לא משנה שהכל פרוץ דברים כאלה קורים יותר...
דו אנדרסטנד מי?

אני מבין שניתן להגיע למצב של בגידה

אני לא מבין למה זה שמשהו מסוים אפשרי מפריע לך כל כך.

בחורה יכולה לבגוד בחבר שלה, גבר יכול לנקום בשכן שלו ובוס יכול לדפוק את העובדים. העולם שלנו מלא בדברים רעים שיכולים לקרות, מה חדש?

Sonic hedgehog

New member
בנות כמו גברים יכולות לעשות

(כמעט) ככל העולה על דעתם עם גופן. לא משתמע מההודעה שלך שאתה שופט גברים ששוכבים עבור זיון בלבד (אבל אולי זה רק כי לא כתבת על גברים). יש בנות שרוצות סקס, יש בנות שרוצות אהבה, יש בנות שרוצות סקס שאולי יוביל לאהבה ויש כאלו שרוצות אהבה שאולי תוביל לסקס וכל שילוב אחר שיעלה על דעתך. מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לחפש את מי שרוצה אותו דבר כמוך (ואולי טיפה להנמיך את השיפוטיות כלפי מי שמחפש משהו אחר).

אני מסכים בעיקר עם הסוגריים...ושאלה

את בעצם אומרת שאין לך בעיה עם בחורה(או גבר{בשבילך}) שרוצה רק זיון?
רק שאני יבין...כי לי כן יש בעיה...

Sonic hedgehog

New member
אם גבר או אישה

כנים במה שהם רוצים ולא מנצלים או מרמים את הפרטנרים שלהם וגם הם רוצים אותו דבר אז למה שלי יהיה בעיה עם זה?

yellow feather

New member
שתי הערות

1. כל מהותם של החיים החופשיים היא מספר מצומצם של קוים אדומים והגבלות. ברור שיש כאלה, אבל הם מועטים ככל האפשר ויש מעט מאוד קוים אדומים בנוגע להופעה החיצונית - כי אם נאמר שההופעה החיצונית "מציגה" את פנימיות האדם הרי שבחברה החופשית כל אחד רשאי להיות מה שהוא רוצה וכל השאר יכולים לאהוב את מי שוהא, או לא לאהוב - כרצונם.
על אותו העיקרון - כל אחד יכול להתנהג כרצונו בלי שתקום ועדה ותחליט לנדות אותו, אם כי יש אנשים שימנעו ממגע עם אנשים אחרים בגלל התנהגות שלא מוצאת חן בעיניהם.

2. האם גבר שהולך בחזה חשוף ומכנסיים קצרים מעורר אצלך את אותם רגשות? או שאתה "מרגיש" שזה בסדר שגבר יתלבש בצורה חושפנית?
האם זה בסדר שגבר יצפה בחשפנית? ילך לזונות או ישתמש ב"שירותי ליווי"? יבגוד באשתו?
הגוף של האישה אינו שונה מהגוף של הגבר - שניהם בדיוק אותו "כלום" חסר חשיבות בו הבעלים רשאיים לעשות כל שימוש שיאה בעיניהם.
נראה לי שחלק מהבעיה שלך היא שאתה עדיין לא מקבל את השיוויון בין המינים ובאיזשהו מקום אתה עדיין מאמין שאישה היא נחותה ולכן היא יכולה להיות "רכוש" וכ"רכוש" הנכס הכי משמעותי שלה הוא הגוף שלה.

ד"א, אין שום הוכחה שבחברה החילונית יש יותר בגידות מאשר בחברה החרדית, יש כאלה הטוענים שדווקא בחברה החרדית יש מקרים רבים יותר של ניאוף.
ומה שבטוח, שלא רק שאין הוכחה שמי שהייתה בעלת פרטנרים רבים לפני נישואיה, תבגוד בבעלה, אלא להיפך יש סימנים שדווקא מי שהחליטה לקשור את גורלה שגורלו של גבר מסוים אחרי שהתנסתה בכמה קשרים - תהיה יותר נאמנה ויותר מרוצה מחיי נישואיה (כי היא יודעת שיש גרועים ממנו).

לא הבנתי

מה הקשר של הכותרת לגוף ההודעה... כנראה בגלל 'דה ווייס'...

מה את כלום שאת חייבת ללכת ככה?
בנות שנותנות (הייתי קוראת לזה 'לוקחות'!)
מישהי שמקרינה סטוץ לבין מישהי שמקרינה אהבה פנימית
בגידות וגירושין ואלימות

קצת יותר מידי סטריאוטפים, מחשוף וסקס מזדמן זה אסור וזול (וטמא), אתה מחפש טוהר במקום הלא נכון:)
קצת פחות מידי פרספקטיבה, אתה כנראה רואה ומתאר את המצבים שאתה נתקל בהם בראיה הצרה עליה גדלנו. אסור-מותר, טהור-תמים או זול ו'כלום'.
וכמו שאמרו קודמי, קצת פחות מסתובב במקומות הנכונים. יש, גם בחברה החילונית, חלקים גדולים שלא הייתי רוצה לגדל את ילדי בחברתם.
גם בתוך החברה החילונית, אתה צריך לבחור את הסביבה שלך. ולא כולה זהב טהור.

לפני שיצאתי בשאלה הכרתי במקום עבודתי הרבה מאד חילונים נחמדים אבל בליבי אמרתי: אם אלה החילונים, איני רוצה לשבת ביניהם.
לא כי הבנות 'נתנו' שם את עצמם, אבל באופן כללי הרמה לא היתה משביעת רצון. שוק הכרמל כזה.
ואז יצאתי, ואז פגשתי במקום עבודה חדש אנשים מדהימים, עם איכויות שאין כמותם (ביניהן גם כאלה ש'לוקחות' לא משהו שפוגם באיכות כמו שאני מקווה שהבנת).

השקפותיך באופן כללי קצת שמרניות ומיושנות.
לנשים מותר לחשוף את גופן אם הן רואות כך לנכון, וזה לא הופך אותן לזונות או לכלום. והן לא חיבות להיות כלום כדי להסתובב כך.
לגברים ולנשים מותר לבלות ולהנות אחד עם השני גם אם הם לא בשלב בו הם מחפשים אהבה נצחית. ולא, הם לא צריכים בכל רגע נתון לחפש אהבה נצחית או להתייבש.

וכמה מילים כי הזכרת את 'דה ווייס':

אני די אוהבת לצפות ב'דה ווייס' בגלל החשיפה למוזיקה נשכחת, ובעיקר בגלל אביב גפן...

אם אתה מתכוון ליפהפיה שהופיעה אמש, יש יופי שלא ניתן לעבור לידו בלי לומר עליו מילה טובה. ואם תשאל אותי - דווקא נאמרה שם מחמאה מעודנת עם טעם.
לא יודעת אם שמת לב, הבחורה אמרה בתחילת התכנית שהיא דווקא באה לתכנית שלא תשפוט אותה לפי היופי, תכנית שתשפוט אותה רק לפי הקול שלה, זה די יפה:)

חבל ש4 שנים אתה מסתובב מכאן לשם ולא פגשת באנשים הנכונים שגרמו לך להבין שזה לא כל מה שיש לעולם להציע.

את צודקת במאה אחוז. אבל שאלה.

את לא חושבת שזה יותר עניין של אופי של בנאדם...מאשר שזה תקוע בקטע של דעות מיושנות.
חבל ש4 שנים אתה מסתובב מכאן לשם ולא פגשת באנשים הנכונים שגרמו לך להבין שזה לא כל מה שיש לעולם להציע--------את ממש נגעת בנקודה נכונה...לצערי את אחד השלבים היותר סופיים בחזרה שלי בשאלה עשיתי בצבא...
באמת שיש לזה יתרונות כמו חופש וכל זה...
אבל כמו שאומרים את הבדיחות מהצבא לא נכניס לסלון בבית...לפחות בעיני מכל החירפון והשגעון של המערכת הזאת ...אני חושב שיש קצת תת רמה בקטעים האלו.
ושאף אחד לא יגיד לי שזה רק אני וזה מה שאני מחפש------------באמת שלא חסר אנשים שיבואו ויגידו דברים דומים.
סופו של עניין-אני בטוח שאתם צודקים ו(האזרחות) לאט לאט תעשה לי טוב...............

נכון, זה גם אופי

אבל מה זה אופי? דפוס התנהגות ומחשבה שרכשת ואימצת במהלך שנות חייך.
ואם אני מבינה נכון ההשקפות שלך בנויות מהעולם החרדי + מפגש עם עולם חילוני המוני.
השקפת עולמך יכולה להשתנות ויכולה גם להישאר כזו. אבל דבר אחד חשוב שתבין - מה שפגשת לא מייצג את כל מה שיש לעולם להציע.
ואף אחד כאן לא טען שזה רק אתה.

הבעיה שלך היא לא עם נשים שלבושות חושפני

הבעיה שלך היא שאתה בכלל לא שלם עם החזרה בשאלה. ואתה עדיין בודק ולא יודע. אחד המאפיינים של העולם החילוני זה שיש הרבה פחות קווים אדומים - בין אם זה מוצא חן בעיניך או לא. מה שיפה בזה זה שאתה יכול לבחור ולהגדיר לעצמך את הקווים האדומים, את הערכים ואת נורמות ההתנהגות שנראות לך ולפעול לפיהן. ולהתחבר לאנשים שגם פועלים לפי אותם ערכים. אם לא מתאים לך לבוש חושפני וסטוצים - אתה לא חייב לקחת בזה חלק, אבל זה קיים. וזה לא הופך את מי שעושה את זה לאיזה חוטא שיקבל עונש משמיים. זו בחירה חופשית. יכול להיות שאתה לא בשל וקצת תמים לגבי הדברים האלה, אבל להאשים נשים שהן מתלבשות בצורה שלא נוחה לך זו אכן דעה מיושנת ומקובעת... לאישה יש זכות להתלבש איך שהיא רוצה ואיך שנוח לה.
ודבר אחרון- נראה לי שאתה צריך למצוא לעצמך חברה בהקדם.

הודיה 6 1

New member
אני לא חושבת שבחורה

שהולכת קצר ובמיני ואוהבת להראות את הגוף שלה היא זולה יותר, בדיוק כמו שבחור שאוהב לחשוף את הגוף שלו ולקבל עליו מחמאו הוא לא גבר זול.

למעלה