מחמאות או לא?

מחמאות או לא?

מכירות את אלו שמנסות להחמיא ויוצא להן משהו ממש לא מוצלח? הנה דוגמא מסבתא שלי טרי מאתמול- סבתא -נו שרון, אני רואה שרזית אני - נכון סבתא, תודה על המחמאה סבתא - זה יותר טוב ככה, קודם היית שמנה (הסבר - הירידה היא של 2 קילו מק"ג 62 לק"ג60) גם לכן זה קרה?

הילהל

New member
לסבתא שלי יש פנינים מדהימות

אבל הן שמורות רק לנכדים של אחרים.כל מי ש"שה" מושלם (וזה, תתפלאו לשמוע, כולל בהחלט גם את כלתה האהובה=אמא שלי) דוגמאות? הנה: "עדיקי של חנה מאוד מוכשרת, איזה ציונים טובים יש לה. נו טוב.. כשאת נראית כמוה אף אחד לא מעוניין בך אז יש זמן ללימודים". נחמד? הנה אחת הפצצות שלה: בזמן שהיא חיפשה איתי שמלת חתונה (סבתי מומחית לזיהוי תפירה עילית מול נחותה) היא מספרת שהייתה בחתונה של נכדה של חברתה הטובה. שאלתי בסקרנות איך נראתה הכלה. סבתי בתגובה: "אומרים שכל הכלות יפות" אני מוסיפה את ה"נוווו..?" המתבקשת סבתי נאנחת ואומרת "לא תמיד אומרים אמת" מלכה נכון?

m i c h a l 6 1

New member
אלופה../images/Emo106.gif

סבתא שלך,אני בטוחה שה"יציאות שלה" זה להקרע מצחוק אצלכם במשפחה

עד לפני 4 חודשים גם היה לי סבא

בעלה של הסבתא הזו. ועד לפני שנתים וחצי היתה לי עוד סבתא אחת.

nutmeg

New member
חמותי

באה עם קליבר לכל מפגש. אתמול היינו בארוחת צהרים ובלי שום ברקסים אמרה למארח: "אני רואה שרזית, שאתה לא שמן כמו קודם" (ושתבינו, היא בכבודה ובעצמה לא רזה כלל וכלל) ובכלל, כל מי שעובר מולה, קודם היא מדווחת לו אם הוא רזה או שמן. אפילו לכלב שלי... כל פעם שגדלה לו הפרווה והוא לפני תספורת היא אומרת: "טומי! השמנת!" מזל שהוא חירש ולא מעניין אותו בשיט. מה שיפה הוא שלי היא לא מעזה להגיד. חינכתי אותה טוב במשך השנים.

הו כל כך מוכר לי ../images/Emo4.gif

אמא שלי תמיד באה אליי ביציאות כאלה, בד"כ סביב ההשמנה שלי (שתבינו שאני ממש לא שמנה, פשוט יצאה לי בטן קטנה ואני כבר לא עם בטן שטוחה כמו פעם כי מה לעשות אני לא בת 16 כבר...)- היא כל כך לא רגילה לראות אותי ככה, יעני נורמלית ולא רזה מאוד מאוד, שכל פעם יש לה מה להעיר: "שירי הרזתה קצת, אבל יש לה עוד להוריד"- שתבינו אני שוקלת באמת לא הרבה, אפילו מעט לגילי, רק הבטן היא הבעייתית... כבר אמרתי לה פעם שהיא בסוף תגרום לי לפנות להפרעת אכילה כדי שאנ אוריד אותה ממני
(בציניות כמובן, ממש לא מקרבת לכזה דבר...).

אצלי הפנינים זה מהחמה

סבים וסבתות אין לי כבר שנים אני שומעת תמיד דברים שבסגנון "זה יפה שאת מנסה, נכון שזה יותר נעים לאכול אוכל של בית..... " חחחחחחחח מי ישמע אנחנו חיים על פיצות ומקדולנדס

אצלי המחמאות היו הפנינים של אבא ז"ל

כשהייתי מודיעה על דיאטה חדשה הוא תמיד אמר: כן את יורדת במדרגות מקומה ג' לקומה ב'. ליד אנשים שלא יודעים שאני בתו הוא תמיד אמר והציג אותי תכירו, זאת החברה הקבועה שלי. יש לי עוד כמה אבל זו הקבועה. (כאשר לעוד כמה הוא מתכון לאמא שלי ולאחי).

מחמאות מאמא וסבתא ../images/Emo6.gif

אמא שלי איך רזית כבר הפנים שלך נעלמות. מסבתא שלי (אני הולכת לא צנוע אבל גם לא פרובוקטיבי) תמיד היא אומרת איזו יפה את ואחרי שניה כשיתחילו להתלבש צנוע רק אז המשיח יבוא
תודו שזה גדול אני ורק אני מעכבת את בואו של המשיח, הורסת הסבתא הזאת.

מֵירַב

New member
בגלל זה בדיוק אני שמחה שאני שומעת רק

75% מתוך 200%
בחיי, אני מפסידה המון שטויות

למעלה