מחלת קרוהן.....

שירלי3880

New member
מחלת קרוהן......./images/Emo4.gif

היי לכולם.. כבר שנה בערך שאני מרגישה מאוד רע-צבירת נוזלים בגוף,כאבי ראש<מיגרנות>,כאבי בטן וגזים לאחר ארוחות,נשירת שיער,חולשה וחוסר כוח נפשי ופיזי לעשות את המטלות הפשוטות ביותר.יש לציין שזמן רב הקפדתי על תזונה נכונה<יחסית>,ופעילות גופנית,עד לזמן האחרון שגם לזה כבר אין לי כוחות...
בשל חשד לקרוהן<מחלה שמופיעה אצלינו הרבה במשפחה> נבדקתי ואכן ישנו חשד לכך,<עליי לעבור עוד בדיקות >,או לבעיה כלשהיא במערכת העיכול.<בצילום רנטגן שעשיתי גילו דפנות מוגדלות של המעיים והקיבה ופיתולים לא פרופורציונים>. רציתי לשאול האם יש דרך אלטרנטיבית לטפל בכך??על התרופות הקונבנציונליות אני לא ממש סומכת ולא הייתי רוצה לקחת סטרואידים או אנטיביוטיקות שונוות>זו דרך הטיפול בקרוהן בד"כ>. תודה רבה לכולם וחג שמח!! שירלי

יש! פני למטפל הוליסטי מוסמך

חשוב מאוד במחלות כדוגמת קרון למצוא מטפל רב תחומי והוליסטי. הטיפול מורכב: תזונה, הורדת מתחים, גוף-נפש ובעיקר איתור דפוסים יוצרי המחלה. סביר להניח שתמצאי במשפחתך דפוסים שאיכשהו עוברים במשפחה. בריאות שלמה וגמר חתימה טובה! מועדים לשמחה!

חגחג

New member
טיפול בקרוהן

שירלי שלום , יש לי טיפול להציע לך , מדובר באצות ים מתחממות שמשפרות מאוד את חילוף החומרים בגוף ומנקות אותו מפסולת .זה אומר שגם המעיים עובדים טוב יותר. אני מכירה בחורה הסובלת ממחלה זו ופעילה באגודה לחולי קרוהן, והיא מטופלת בשיטה זו ומאוד מרוצה ! אם תהיי מעוניינת אתן לך את מס´ הטל´ שלה . כמו כן צרפתי לך כתובת של עמותת "קרוהן וכוליטיס" המספקים מידע רב על המחלה והמלצות לטיפול קונבנציונלי ואלטרנטיבי . את יכולה גם לכתוב לי למייל את מס´ הטל´ שלך ואצור אתך קשר , כתובתי : [email protected] . תהיי בריאה !!

חגחג

New member
טיפול בקרוהן

שירלי שלום , יש לי טיפול להציע לך , מדובר באצות ים מתחממות שמשפרות מאוד את חילוף החומרים בגוף ומנקות אותו מפסולת .זה אומר שגם המעיים עובדים טוב יותר. אני מכירה בחורה הסובלת ממחלה זו ופעילה באגודה לחולי קרוהן, והיא מטופלת בשיטה זו ומאוד מרוצה ! אם תהיי מעוניינת אתן לך את מס´ הטל´ שלה . כמו כן צרפתי לך כתובת של עמותת "קרוהן וכוליטיס" המספקים מידע רב על המחלה והמלצות לטיפול קונבנציונלי ואלטרנטיבי . את יכולה גם לכתוב לי למייל את מס´ הטל´ שלך ואצור אתך קשר , כתובתי : [email protected] . תהיי בריאה !!

למעלה