מחלת הבכטריב

lorencz1

New member
מחלת הבכטריב

שלום רב ! על פי האבחון של למעלה מ25 שנה אני סובל ממחלה זו. אני סובל מכאבים עזים בעיקר בגב התחתון ולצורך שכוך הכאב אני מקבל viox25 לאחרונה אני סובל מכאבים עזים ביותר ושום תרופה להרגעת הכאב אינה עוזרת. אני חושב שאני חייב לראות רופא בהקדם אך אין בסביבה שאני גר רופא ראומטולוג שיכול לקבל אותי לפני סבטמבר. שאלתי : האם יש משהו שאני יכול לעשות להרגעת הכאב באופן מידי והיכן אני יכול לאתר ראומטולוג המקבל חולים של מכבי תודה מראש - יצחק

מחלת בכטרב

על מנת להקל על סבלך באופן מידי- ניתן אולי להחליף את הVIOXX בתכשיר אחר מאותה משפחה, אפילו מדור ישן יותר, שעשוי במקרה שלך להיות בעל השפעה טובה יותר ( כגון אביטרן או אפילו אינדומד - אם אין לך בעיות של אולקוס ) - תתיעץ על כך עם רופא המשפחה שלך- לגבי הקדמת התור במכבי- תתעקש עם הקופה- אם הם אינם יכולים לספק לך שרות מהיר במסגרת הקופה, תבקש אישור חד פעמי לביקור במכון ראומטולוגי בב"ח - בהצלחה !

lorencz1

New member
תודה דר'

אני אכן לוקח אביטרן בימקום ה voixx אבל גם זה לא עוזר. אשמע לעצתך ואבקש הפניה לבי"ח שוב - תודה

שושי52

New member
מחלת-בכטרב

שלום האם יש בדיקות-דם ספציפיות לאבחון של המחלה? האם יש סיכוי שהיא תחלוף? ומהו הטיפול המקובל? תודה מראש לד"ר אלקיים על התשובה..

למעלה