מחלתה של הדוגמנית

הממלכה

New member
התחלתי מהציירים..... אני ציירת

מצאתי מקרים מוזרים מאוד. למשל, ציירת תפאורות שעבדה עבור תיאטרון גדול, פוטרה מיד לאחר שהופיע על זרועה גידול קטן אותו הסירה. מה שמראה שבתיאטרון הלאומי יש מי שמודע לבריאות הציבור. התפאורה ממשיכה לרוץ, הקהל ממלא את האולמות. דרך אגב, שמעת על מה שקרה לאשתו של בעל גלריה גורדון.

הממלכה

New member
איש ענק שלנו

לא ידעתי. בזמנו לא התעניינתי במחלות של אומנים. אני מתנצלת. ההתעניינות שלי במחלות של אנשים מוכשרים החלה בעקבות רצח בתל אביב של תלמידה בשנת 1997, ואשר אליקים רובינשטיין ועדנה ארבל שיבשו את חקירתו. (תלמידת עירוני א, הנערה ריצ"י בראסלוואר הי"ד).

הממלכה

New member
מאיזה סרטן נפטר גדול המחזאים?

חנוך לוין ז"ל (מלכת האמבטיה). מדובר במקרה באותו תיאטרון.

הממלכה

New member
ב 26.1.04 בחולות סיני, נמצא זוג ...

שהתייבש. הנערה, דוגמנית על לשעבר, ואחותה של דוגמנית, שבתקופה האחרונה גידלה מזון אורגני בצפון אך מקורה מקבוץ נגבה. מדובר במאיה איגלינסקי ז"ל ובן זוגה, ז"ל, ששמו גם כן מופיע ב GOOGLE. אם מישהו טרח כל כך על מנת לחסל את בני הזוג, כנראה שמדובר במחלה מעניינת מאוד שתקפה אותם. כיוון שמדובר בבריאות הציבור (כזכור, שר הבריאות בכבודו ובעצמו סייע לחברת מכחולי הפוני לבקר בבית החולים תל השומר), אני מקווה שלחץ של הציבור יביא לחקירה. להבדיל, היום בידיעות אחרונות, מופיעה כתבה על בכירת הדוגמניות תמי בן עמי ז"ל שנפטרה מסרטן. האם אין מדובר בעוד מקרה של "בריאות תעסוקתית"? ולגבי מחלת הפונים, ידוע לי על בנו של וטרינר שנפטר באיזור הצפון מסרטן קצר מועד. לעומת זאת בנו של וטרינר אחר בתל אביב, שם קץ לחייו. האם גם במקרה הזה אפשר לחשוד בכך שמדובר בביום של התאבדות למען חבלה בסטטיסטיקה? (אני מתנצלת אם יש כאן חדירה לפרטיות של מישהו אך מדובר במניעת מחלות. את הפונים עדיין לא איתרתי אבל קיבלתי רמז לגבי מקורם במושב כפר ורבורג בעבר).

הממלכה

New member
מחלתה של הדוגמנית

האם מידע זורם מבתי החולים לגבי מחלות תעסוקתיות? הכוונה שלי היא לגבי מוצרים שמקורם בסוסים כמו מברשות איפור (מסוסי פוני) וקשתות של כלי נגינה. כמה זמרים בעבר סיימו את חייהם בפתאומיות ומסתוריות (אלביס פרסלי, ג"ון לנון, זקלין דה פרה, עופרה חזה, מאיר אריאל, נחמה הנדל) האם מישהו חוקר את הנושא של הפצה מכוונת של מחלות על ידי בעלי אינטרסים?

הממלכה

New member
בעלה של שוש קורמוש ז"ל, הצייר......

מאיר פרנקו ז"ל, נרצח גם הוא בסיני , מידע תמצאו בגוגל. (ושוב, מה אפשר ללמוד למען בריאות הציירים והמאפרים והדוגמניות והזמרים והנגנים?)

למעלה