מחלק פשע

roytmeis

New member
מחלק פשע

מישהו יכול למצוא או לספר את העלילה הכללית של הסדרה האוסטרלית "מחלק פשע" שמשודרת בכל יום בערוץ פלוס YES? תודה רבה!

q1231

New member
העלילה

החיים במשטרת קינגס ווי בסידני ומתמקדת בצוות הבלשים של התחנה תחת פיקודו של טד האדסון.ג'ו הוא בלש בעל חוכמת רחוב עם הרבה ניסיון,יש לו שתי בנות משתי נשים שונות שלהן היה נשוי וניקול,חברתו הנוכחית. סופי,היא בלשית מתחילה המגדלת את בנה בכוחות עצמה.לת'יאו,שהכול הולך לו חוץ מדבר אחד -נחישדת להצליח בכל מחיר. לצוות מצטרפת הארייט,שהופכת לשותפתו של ג'ו ומייצגת כל דבר שג'ו שונא-מעמד הביניים,מקושרת וגרוע מכל הייתה במשטרה הפדרלית.הארייט מנסה להתמודד עם כמה שדים-מותו של בעלה והענן של חשד על מעורבותה האישית.

roytmeis

New member
תודה על העזרה! אגב.רציתי לשאול משהו

יש לי פרוייקט שמכיל אוסף של סדרות טלוויזיה שחלקן שודרו בעבר ובהווה בארץ אבל רציתי לשאול אם יש ביכולתך למצוא את העלילות הכלליות בעברית לכמה סדרות ? תודה.

roytmeis

New member
רשימת סדרות

אל תיבהל מגודל הרשימה אלא רק תנסה כמיטב יכולתך ותוכל לבחור סדרות! וגם תוכל לשלוח לי מייל בכתובת הזו: [email protected] 1."איש המשטרה" (בגילומו של השחקן מייקל קהייליס מ"המגן") 2."איש המשפחה" (בגילומו של השחקן גרורי הריסון) 3."אל.איי הייט" 4."אמא, בלש פרטי" 5."בוקר" (בגילומו של השחקן ר'צארד גריקו} 6."בכיוון הדרום" 7."בלוז לכחולי המדים" 8."בנות הזהב" 9."ברנבי ג'ונס" 10."ג'ייק והשמן" 11."דוגי האוזר, רופא כללי" 12.דירסטה" 13.האישה הביונית" 14."הארט ואישתו" 15."הארץ 2" 16."הארץ המובטחת" 17."היפה והחיה" 18."הלקוח" (בגילומה של השחקנית ג'ובת ויליאמס) 19."המפצח" 20."המפקח ברק" 21."המפקח פרוסט" 22."הסירנות" 23."הצוללת סיקווסט" 24."הראיות" (בגילומם של ג'ורגי קלוני ולי הורסלי) 25."הרקולס הצעיר" 26."ווגאס" (בגילומו של רוברט יורק) 27."זיכרון גורלי 2070" 28."חירום!" 29."טי.ג'י הוקר" 30."טיימקופ" 31."כדור הארץ: הקוניפליקט" 32."כוח מיוחד" 33."כוכב הקופים" 34."כתום הלילה" 35."לילות משמר המפרץ" 36."מאט יוסטון" 37."מואישה" 38."מיאמי מחלק המוסר" (בגילומו של השחקן דון ג'ונסון( 39."מלוני" 40."מילניום" 41."מסע בזמן" 42."מערב ויקיקי" 43."מר וגברת סמית" 44."משחק ריגול" 45."משמר המפרץ" 46."משפחת ג'פרסון" 47."נוטס לנדינג" 48."נחש צפע" או "ווייפר" 49."נשיקת לילה" 50."סטארמן| 51."סנטינל" 52."פליפר" 53."פלקון קרסט" 54."פסיפיק בלו" 55."צדק בדרכים" 56."צוות אביר על הגלגלים" 57."צייד המזלות" 58."קווינסי" 59."קונג פו: האגדה נמשכת" 60.,רחובות ניו יורק" 61."רחובות סאן פרנסיסקו" 62."ריפטייד" 63."שבעה ימים" 64."שחקנים" 65."שלושה" 66."שמים שחורים" 67."שניים" 68."תיקים מהעבר" 69."תעלול קטלני" 70."מרטי פוינס"

q1231

New member
תקצירי העלילות של הסדרות האלו

אשפר למצוא בקלות באתר tv.com

roytmeis

New member
זה בהחלט אתר מומלץ אבללללל

אני לא כל כך שולט בשפה האנגלית ואפילו אני לא יכול לשלוח את החומר הרב לתרגום מקצועי משום שזה יעלה לי הרבה כסף. לכן נראה לי שהפתרון היחיד הוא למצוא אדם נדיב שיואיל בטובו לעזור לי בתרגום לעברית. אז הבעיה שלי מובנת היטב. בכל זאת אני מודה לך על עזרתך.

למעלה