מחלק העיתונים

חתולון*

New member
מחלק העיתונים

זה קרה הבוקר, 7/12/04 יצאתי להסעה שלנו, בשעה 6.30 מגיע האיסוף שלי ברכב המשטרתי ואוסף אותי מפינת הרחוב, 2 בתים מהבית שלי. יצאתי עם שקית הזבל ועם תיק היד שלי הכולל את המחשב האישי עם כל החומר המשטרתי המסווג, ועם הפירות שהכינה לי אשתי לדרך. היום אני בדרכי לבית המשפט בירושלים, יציאה בעוד שעה קלה. אשתי ביקשה ש"בדרך" אזרוק גם את שקית הזבל, הנחתי את התיק ליד שער הפשפש שבכניסה לחצר, המרחק לפח הוא בדיוק 3 מטר, מה שאני זוכר זה את הקטנוע של מחלק העיתונים, נופפתי לו לשלום, והוא זורק מעל הגדר את העיתונים לשכנים וממשיך קדימה. כיסיתי את הפח, בדיוק הגיע הרכב לאסוף אותי, נכנסתי פנימה ונזכרתי שהתיק שלי נשאר ליד השער. אני מביט לכיוון השער, אין תיק !!!!! קראתי מיד לאשתי, חשבתי שהיא עושה לי תרגיל, היא יצאה, חייכה, הבינה את גודל הבעייה ואמרה מיד, זה מחלק העיתונים!!!! הוא היחיד שעובר בשעה זו בשכונה, הוא עבר לפני כמה רגעים. דלקנו בעקבותיו, מצאנו אותו ממשיך בחלוקה, זורק את העיתונים, פעם ימינה ופעם שמאלה, כאילו הכל בסדר. אני עוצר אותו ושואל: "איפה התיק שלי?" (שאני רואה אותו מונח על הארגז הפלסטי מאחוריו). הוא עונה מבלי להתבלבל במבטא רוסי כבד: "איזה תיק? אני לא ראית שום תיק". אני מחזיק את עצמי מלחבוט בו מכה ולשים עליו אזיקים, מחייך אליו ואומר לו במבטא שלו: "זה תיק מאחורי תחת שלך" ומושיט את ידי לקחת את התיק... הוא לא נבהל ואומר: "זה תיק, חשבת זה זבל" (הוא חשבת שזה זבל). מחר הוא לא יחלק עיתונים, מחר הוא יצטרך לחפש עבודה אחרת!!! גם סיפור זה לא יופיע בעיתונים של מחר, (ולא בגלל שהוא לא יחלק אותם). יום נעים לכולם/ן.

Netel

New member
../images/Emo5.gif

אולי שכחת סנדוויץ' מלפני המון זמן בתיק

חתולון*

New member
נטל, הבוס שלי שכח שקית עם גבינה

צהובה במגירת הארון האישי שלו. (משאריות ארוחת הצהריים שלו) לאחר כשבוע לא ניתן היה להיכנס לחדר שלו. חשבנו שהוא לא מחליף גרביים וכו' ואנחנו השוטרים, כל יום מגולחים, מצוחצחים, עם בגדים נקיים לא הבנו מאיפה הריח...... עד שהוא יצא מהחדר, פתחנו את המגירה, וגילינו את העובש....

sahr12

New member
בקר יום שלישי לכולם-ן...

פעמיים כי טוב.. חתולוני?אם הייתי ממח"ש הייתי מאשים אותך..חחחחחחחח "לא עוזבים תיק"!..:) בקר טוב ישראל..

בוא נפתח את הנושא לעומק...לשם דיון

...אקדמי בלבד... אני פעם הייתי שליח על קטנועים, לפני איזה 20 שנה, לפני האוניברסיטה... עבדתי על כמות - קרי, כמה שאפזר יותר ארוויח יותר...ולכן מכיר את הסיטואציה... אז אני רוכב לי להנאתי על המדרכה, מפזר מעטפות בבתי עסק...וליד פח זבל אני מוצא תיק שמזכיר לי מכשיר אלקטרוני, אולי אפילו לפטופ... אני עוצר, זורק אותו לארגז ה 100 ליטר שמאחורי וממשיך בעבודה, כי זמן זה כסף... אני לא אעמוד לבדוק מה בדיוק יש בתיק, אבדוק כשאגמור את הסיבוב... כי הרי מצאתי אותו צמוד לפח זבל, איזה משהו זרק אותו, כניראה מקולקל... אולי אפשר למכור כחלקי חילוף, אולי לתקן במחיר סביר, אנא עאר'ף... ואז רודף אחרי אזרח, צועק, מבלבל לי במוח וצועק שחמישה רחובות מכאן, היה תיק ואני אספתי אותו... בטח שאספתי אותו, הרי הוא היה ליד הזבל...אולי תרומה לעניים?... אולי בבית, כאשר היתי פותח את הבילה, מגלה שזה לפטופ פעיל ותקין, אזי הייתי אמור לנסות לזהות לפי סימנים למי הוא שייך...ולנסות לעשות מאמץ להחזיר... בקיצור...לדעתי ארוע על גבול האי בהירות ואי הבנה... הוא לא היה אמור לדעת שאתה שכחת את התיק בטעות ליד פח זבל ושלך לא היתה שום כוונה להתפטר ממנו... הרי לא היה כתוב: אני לפטופ פעיל עם חומר סודי ואני לא התכוונתי להגיע לפח הזבל אלא למשרד...פשוט איזה "מבולבל" השאיר אותי כאן...

חתולון*

New member
נוסע, שים לב... לא קראת הייטב

ואתה כבר פותח את הנושא לעמוק, וקורא לי "מבולבל" הלוואי עלי... שים לב למה שכתבתי: אשתי ביקשה ש"בדרך" אזרוק גם את שקית הזבל, הנחתי את התיק ליד שער הפשפש שבכניסה לחצר, המרחק לפח הוא בדיוק 3 מטר,!!!! ולא ליד פח הזבל...

חתולון*

New member
חזרתי מירושלים....

נדרתי נדר, מחלק העיתונים לא יפוטר!!! יכול להיות שזה היה תום לב, אני מאמין שכן. יש אנשים ששמים ליד שער הכניסה לבית, תיקים שקיות, בגדים ישנים וכו'. אני רגוע כרגע.

חתולון*

New member
מאיפה את יודעת? ../images/Emo141.gif חחחחחח

תתכונני ליום חמישי, יחולקו המון
יות ולחלק תימסרנה גם
ות בתורת
יות.. ערב טוב, חג אורים שמח...

היי חתלון

אני מאמינה שמצפונך לא יתן לך שמחלק העיתונים יפוטר זה יכול לקרות לכל אחד להבא תשתדל לא לשכוח דברים נ.ב תמשיך להיות רגוע יפה לך כך תודה ל

ahyh

New member
כותב מקסים../images/Emo24.gif

ואיך תמיד לך קורא כל הדברים האלה????

למעלה