מחלקת ivf בברזילי

בבוצי

New member
מחלקת ivf בברזילי

משהי שמעה /טופלה בבית חולים ברזילי באשקלון במחלקת פוריות ? אשמח לשמוע תגובות-על הצוות הרפואי,על המעבדה,על מידת ההצלחה.

DDNL

New member
לא מכירה את המחלקה אבל

דר. בר חוה עובד שם והוא מומלץ מאוד.

גם אנחנו מאוד מעוניינים בפרטים

על מחלקת ה-IVF בברזילי. או אם מישהי שמעה ויודעת משהו על ד"ר יעקב רבינזון.

חברים שלנו מטופלים שם

אם אני לא טועה, הם לא גולשים בפורום לכן כנראה לא יענו להודעה שלך אבל אנחנו שמענו מהם דברים מאוד טובים על המחלקה בכלל וד"ר בר-חווה בפרט. מידת ההצלחה? לא נראה לי שיש הבדל גדול בין המחלקות השונות. לכל מחלקה יש את הקיר הענק עם התמונות של הילדים המתוקים שנולדו אחרי טיפול במחלקה. כל טכניקה חדשה שמעלה את סיכויי ההצלחה נכנסת במהירות לכל המחלקות ולכן הסיכויים דומים מאוד. מנסיוני העשיר למדתי לבחור מחלקה לפי היחס למטופלות. אם את שומעת שמטופלות מרגישות שיש מי שהולך איתן לאורך הדרך הקשה ומחזיק את היד שווה לשקול לעשות את הטיפול במחלקה.

אני הייתי מטופלת בברזילי

ועזבתי בתקופה שהיה להם בלאגן עם פיטורי האחיות הותיקות שם.. היו שם אחיות מעולות שפוטרו ולא אהבתי את הבלגן שם. טור כספא היה או שעדיין מנהל את היחידה שם. לגבי מקצועיות שאר הרופאים בלשון המעטה לא אהבתי - יחס נחמד מאד מהצוות. חברתי מטפלת שם והיא אמרה שיש המון המון הריונות.. אני באופן אישי לא ממש אהבתי את המקום ולא הרגשתי טוב שם (מקצועית). אבל זו דעתי בלבד אני יודעת שיש המון המון בנות שמרוצות שם. בהצלחה - חלי

בבוצי

New member
תגובה לחלי

חלי יקרה, האם טופלת שם מזמן או בתקופה האחרונה? יש לך מושג מה המצב שם עכשיו? האם את מכירה /שמעת על דר יעקב רבינזון ועל מידת ההצלחה שלו שם? היכן את מטופלת עכשיו? שיהיה לך בהצלחה ונקווה שאת כבר אמא או לפחות בדרך לכך.

vif

New member
ברזילי../images/Emo127.gif

אני עברתי שם שני טיפולים יכולה רק להגיד המון דברים טובים על האחיות המחלקה המעבדה מבחינה אנושית ממש נהדר .ביום ההחזרה נותנים לך להשאר כמה שתרצי ...

למעלה