מחלקת הפיק אפ

cohenlil

New member
מחלקת הפיק אפ

שלום לכולם היום הודיעו לי שהיתקבלתי לעבודה במחלקת הפיק אפ בנתב"ג. מישהו יודע כמה מקבלים שם לשעה ?מהי המשכורת הממוצעת שהאפשר בכלל להגיע שם? מה עושים שם בידיוק? אני יעבוד דרך חברת ריצ'רד סון לימור

ליבית22

New member
פיק אפ

אם התקבלת לעבודה במחלקת הפיקאפ, העבודה היא (עד כמה שאני יודעת) זה לארוז את המוצרים שאנשים בדיוטי פרי קנו והשאירו בארץ לתוך קופסאות קרטון וגם לחלק אותן בתחנת החלוקה לאנשים כשהם חוזרים מחו"ל. אני לא יודעת לגבי משכורת,כי אני עבדתי שם פעם אבל במחלקת הקופאים וזה קצת שונה, אבל אני מניחה שאפשר להגיע(ואל תתפסי אותי במילה) ל-4000 + נטו. כי יש תעריפי לילה ושבת.

../images/Emo18.gifמזעזע ביותר!../images/Emo18.gif

עבודה פיזית קשה...תבקשי שיעבירו אותך לחנות...

cohenlil

New member
לדפנה דקל

שלום אוליי את יודעת כמה מקבלים שם ואפשר להגיע למשכורות גבוהות ,ומה בעצם עושים שם אם את יכולה לדבר איתי במסנגר אשמח [email protected]

אין לי מסנג'ר...

בכל מקרה...את מתחילה מבסיס 18 לשעה וכמובן תוספות על שעות לילה שבתות וחגים,אחרי חצי שנה שכר הבסיס עולה ל20 אני גם עבדתי במחלקת הקופאים אבל היו איתי הרבה עובדים ממחלקת הפיק אפ בהסעה...רוב הזמן הם רק התלוננו על כמה העבודה קשה ושלא נותנים להם לעבור לסופר (החנות הגדולה במתחם הדיוטי פרי) רוב העבודה מתחלקת באריזה של חבילות שנשארו בארץ וחלוקה שלהם ללקוחות שחזרו...לפי מה שהעובדים סיפרו לי הם צריכים לארוז את החבילות בשיא המהירות ולרוב הם נפצעים מהקרטונים...המשכורת בסופו של דבר יוצאת יחסית גבוהה, בסביבות ה4000 ש"ח בחודש...אבל כשאת עובדת בחנות את יושבת כמו פוסטמה וקוראת ווג וגם על כל מכירה שאת עושה ממוצרי הקופה שלך את מקבלת בונוס למשכורת (ומוצרי הקופה הם בדרך כלל מוצרים מאוד נמכרים) ככה שאם את עובדת בסופר את מקבלת 4500-5200 ש"ח בחודש והדבר היחיד שיכול לפצוע אותך זאת מנת המשכל הקטנה של חברותיך הקופאיות חן חן שיהיה לך דפנה

ליבית22

New member
אהבתי

את הקטע על מנת המשכל...כמה נכון. למרות שיש הפתעות פה ושם. ללא ספק עדיף לך לעבוד במחלקת הקופאים (ועכשיו זה בדיוק הזמן להתעניין, כי אני יודעת שמחפשים לקראת פסח). מה שכן-את צריכה אנגלית. בסיסית ביותר אמנם...אבל זה הכרחי.

המשכילות בדרך כלל בשרוולים

ובקשר לאנגלית...לא פעם ראיתי קופאיות מדברות בשפת הסימנים

cohenlil

New member
קופאית

כשהלכתי לראיון המטרה הייתה לתפקיד קופאית ובטלפון נאמר לי שאני היתקבלתי לעבודה במחלקת הפיק אפ ,אני לא יודעת למה שינו את השיבוץ,(אני מנחשת בגלל האנגלית היחסית חלשה)לפיק אף לא צריך אנגלית?

ליבית22

New member
ללא ספק

בגלל האנגלית. בפיקאפ את לא צריכה לדעת אנגלית ברמת דיבור, אולי קריאה וגם זה בקושי. כשעבדתי בדיוטי פרי לפני הצבא הכרתי בראיון מישהו שגם הגיע לראיון לתפקיד קופאי ואחרי הראיון הוחלט לשבץ אותו שם... לא צריכה להיות שום סיבה אחרת כי הם מחפשים בטירוף קופאים עכשיו לקראת פסח.

למעלה