מחלקה ה

טילי66

New member
מחלקה ה

יענקלה עוד אף פעם לא שמעתי אותך כל כך מדוכדך נקווה לטוב. בעלי מאושפז במחלקה ה"המצב לא טוב ימים יגידו. גם לך יש את הטלפון שלי. נקווה לימים קלים יותר אם יגיעו.אני לא מוצאת את מקומי יהיה טוב במהרה בימינו.תמי

אגסיל

New member
בוקר טוב לכולם,

אנחנו הולכים היום לרופא נאורולוג לבדיקת ערמונית אצל ב'. פתאום גילינו שיש גם בעייה בערמונית שאין לזה קשר לפרקינסון. עשינו US ועכשיו הולכים לפענח את הצילום. מקווה לבשורות טובות כי ממש אין לי כוח להתמודד עם דבר חדש. מאחלת לכולם בריאות ויום נפלא ושקט. תמי, בריאות לבעלך מחבקת אותך ומאחלת לך שיעבור בקלות. יענקלה אני קוראת בין השורות שגם לך יש קשיים בימים אלה - קבל חיזוק ממני ולכולם חיבוק גדול לילי

לצערנו ניתוחים וטיפולים קלים יחסית, הופכים

ל"סיפור" כשעוברים אותם דמנטיים, אבל הרבה פעמים המצב חוזר לקדמותו לאחר ימים אחדים. נקוה שהתוצאה תהיה טובה ולא תצטרכו לקבל טיפול בבי"ח.

אגסיל

New member
חזרנו, המצב ב"ה בסדר

לא צריך טיפול מיוחד פרט לכדורים נוספים. חזרנו הביתה השארתי את ב' בבית והלכתי לבקר את אמא שלי. היא היתה בטוחה שאמא שלה הגיעה סוף סוף לבקר אותה והיא מאד כעסה עלי איך זה יכול להיות שאמא באה לבקר את הבת שלה לעיתים כל כך רחוקות. היא ממש כעסה עלי , היה לי קשה מאד וכואב מאד לעבור את הסיטואציה הזאת. עכשיו אנחנו אחרי ארוחת צהריים ב' שוכב לנוח וגם אני אנצל את פסק הזמן למנוחה קלה. מקווה שאקום עם מצב רוח טוב יותר. לילי

שמח מאד לשמוע. אמא בהחלט יכולה פתאום לכעוס

עליך אבל הפעם היא לא כעסה עליך בכלל אלא על אמה. אני בדר"כ אוהב להתבדח, אבל אנימתכוון ברצינות. היא לא רואה אותך אלא את אמא שלה. היא חושבת שהיא ילדה קטנה, ואת כנראה דומה לסבתך כשהיתה בגילך.

אגסיל

New member
יענקלה אתה ממש צודק

אבל לפעמים ובמיוחד במקרים כאלה ההגיון והרגש ממש לא נפגשים. אני מבינה שהיא מתייחסת לאמה אבל בהתחשב בכך שאמה נפטרה כשהיא היתה בת 9 ובעצם גדלה בחברת אחיה ואחיותיה, די לבד. קשה לי מאד עם זה. זה הרגש שמדבר. וההגיון כמובן אומר לי - לילי תרגעי זה לא נגדך, תרגעי אמא חולה ולא מתכוונת לפגוע בך, לפעמים המנטרה עוזרת אבל לרוב המועקה מעיקה זמן מה עד שהיא עוברת ועד שמגיעה הפעם הבאה. קשה להתמודד מול אמא במצב כזה ומול בעל שעתידו יהיה די דומה. בינתיים עדיין יש עם מי לדבר. יענקלה, פתחתי את ערוץ 23 אבל ראיתי רק את הסוף. דרך אגב אצל אמא בבית האבות מביאים כלבים פעם בשבוע להפעיל את כולם והם די נהנים מכך. לילי

עודי5

New member
גם אצל אמא במרכז, ישנו כלב חמוד "פיקולו"

יש לו "מטפלת " קבועה והוא משעשע את כל הדיירים.

תמי יש לי את הטלפון וגם הכתובת שלך

אני לא ממש מדוכד כל הזמן. פשוט כתבתי בפורום ברגעים שהייתי מדוכדך. וזה נובע אצלי משום שבמשך כל שנות המחלה לא היה דירדור כל כך מואץ. חודש זה כמו שנה אם לא יותר. אבל הבוקר למשל צ'רי מצליחה לקלח את אלפי ללא התנגדות. בימים האחרונים אלפי התנגדה והכתה את צ'רי שהיא כל כך אוהבת. אז הבוקר מתחיל ברגל ימין.

עודי5

New member
יענקלה, כואב הלב על אלפי

וגם עליך! קשה לקרוא על ההדרדרות של אלפי ולהרגיש בין השורות את הדיכדוך שלך. אולי כדאי שתפנה לעזרה מקצועית . אולי זה הזמן לחזור לקבוצת תמיכה. מאחלת לך ולכל הפורום הרבה כח, ימים טובים ורגועים בשורות טובות!

אינני ממש מדוכדך

הגבתי בקישור אחר שבזמן שכתבתי בפורום הייתי באמת מדוכדך, אבל זה לא מצב קבוע. אני פשוט עצוב מאד לראות איך אלפי מתפוררת ומחכה שהמצב יתייצב אפילו על רמה נמוכה. אולי זה מתחיל להתייצב היום? הפורום הזה מספיק לי ומספק אותי מבחינת תמיכה. אני יכול להרגיע את כל חברותי וחברי שאני בטוח שאינני סובל מדכאון ואינני צריך טיפול מקצועי. אבל הדאגה שלכם מחממת את הלב. גם קשה לתאר כמה צ'רי חמודה (נוסף לכל היתרונות שלה) ועצם זה שהיא חיה אתנו מרגיעה אותי.

גם ג'ואן היתה צעירה

הרי לקאקער בן 77 לא משנה צעירה בת 26 או 33.גם אם צ'רי היתה בת 50 הייתי מוקסם מהנחמדות שלה.

יענק'לה, צריכה לבקש סליחה...

לא קלטתי את הדכדוך שלך.. מקווה שהוא יעבור כמו שבא.. יש לך כוחות "על טבעיים" ואתה צריך להשתמש בהם, כמו שרגעים כאלה מגיעים כך הם עוברים.. ואני מקווה שכשתקרא את מההודעה הזאת תהיי כבר מאחורי הדכדוך, ההדרדרות ענצרת באיזה שהוא מקום, רק צריך סבלנות, מתוך ניסיון, גם אצלנו ההדרדרות היית חדה והגענו לאיזה ישורת וחיים איתה בשלווה כי אין דרך אחרת...צריך להיות חזקים ולקבל הכל כמו שהוא.. כי לשנות אי אפשר.. אז אם אתה לא יכול לנצח אז תצטרף (משהו כזה, נכון?). אז קח נשימה ארוכה, אריאלהאומישהי אחרת העלתה משהו שאפשר לחייך ממנו, חייך וצריך להמשיך הלאה.. פשוט אין ברירה...

בלי לפתוח פה לשטן אולי ההתדרדרות מתחילה להעצר

יש היום שינוי לטובה. אינני מאמין שהמצב יוטב אבל זה אולי סימן להתייצבות לזמן מסויים. תו כמה ימים אוכל להבין ומקוה ליידע את החברים הכל כך טובים שלי

מאחלת לך מכל הלב שהמצב יתייצב

ותוכל להסתגל למצב החדש, וללמוד לחיות איתו, כי לכל מצב צריך להסתגל.... ב ה צ ל ח ה!!!!!

למעלה