מחליק שיער

yeriporgi

New member
מחליק שיער

שלום! אני שוקלת לקנות מחליק שיער של בייביליס דגם Lisseur BABYLISS PRO SC Solid Ceramic 38mm יש לי שיער מתולתל מאוד אך לא מקורזל. מה אתם אומרים על מחליק שיער באופן כללי ועל הדגם הזה מי שמכיר?

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifהיום עשיתי לעצמי לבד במחליק ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

זה דווקא די קל לעשות לעצמך במחליק. אבל נראה לי שזה קל לי בגלל שהספר סיפר אותי באופן מדורג ככה שזה ידלל לי קצת את השיער כי השיער שלי ממש עבה.. ופתאום הוא ניהיה דק כנראה בגלל שזה ממש מדורג . את הדגם שרשמת אני לא מכירה, אבל המחליק שעשיתי איתו הוא של חברה שלי וזה גם של בייביליס פריס, "היי טצ' " ורשום עליו ניו קראמיק.. המספר שלו זה 2025CE . והוא די טוב.

מיכי7

New member
אממ..

בקשר למכשיר הזה ספציפית.. אבל אני יודעת שהמכשירים של בייביליס בדרך כלל פחות טובים מהמכשירים האחרים.. לי יש את המכשיר של בייביליס עם ה-7 ראשים ופעם הייתי מרוצה ממנו, אבל אחרי שראיתי מה מחליקים אחרים עושים, בהחלט הייתי קונה אחד אחר..

yeriporgi

New member
איזה מכשיר למשל?

אני בחרתי את החברה הזו כי היא הכי ידועה בשם מבחינתי. אז לא רציתי להסתבך עם חברה אחרת שאולי תהרוס את השיער. המוכר המליץ לי כל מיני דגמים שלהם. הדגם שרשמתי למעלה נחשב ה"טוב ביותר". אני אשמח מאוד להמלצות נוספות!! ו.. אני גם הייתי רוצה לדעת אם השימוש במכשיר הזה מזיק לשיער. ברור שאני לא אשתמש בו על בסיס יומי אבל פעם פעמיים בחודש...

מיכי7

New member
../images/Emo13.gif

גם אני בחרתי בחברה הזאת מאותה הסיבה ובגלל זה גם רציתי להזהיר אותך מראש
למען האמת מישהי עשתה לי לפני כמה זמן עם מחליק פשוט מעולה! חמש דקות וכל השיער חלק וישר כמו סרגל. מאז לא הספקתי לדבר איתה ואני לא זוכרת את שם המכשיר..אבל כשאני אזכר אני אכתוב פה
בכל מקרה שמעתי שהמכשירים של שוקי זיקרי ושל רמינגטון הם מאוד טובות, וניסיתי אותם והם באמת טובים
השימוש במכשיר אכן מזיק לשיער.. ואם יש לך פן שטוב לך איתו הייתי נשארת בפן, כי הוא פחות מזיק. (המחליק נוגע ישירות בשיער אז יש חיכוך, ובגלל זה הוא שורף יותר את השיער מפן.) בהצלחה

אם מדברים על המכשיר הזה,

בדיוק לפני שנייה עשיתי מחליק איתו, ויצא מדהים בלי להגזים. ממש כמו פן. אפילו יותר טוב אם משווים פן ומחליק, בפן זה יוצא נפוח ומחזיק פחות, ומחליק עושה את השיער כזה כמו בפרסומות של פנטןD: בכל מקרה יצא יפה

לא מכירה את זה..

אבל יש לי את אחד הכי חדשים שלהם אם לא הכי חדש (של בייביליס) והוא מעולה.. ואני משתמשת בו חודשיים.. והשקעתי בו די הרבה אז מזל שהוא טוב :)

yeriporgi

New member
אשמח למספר דגם

אשמח למספר דגם של המכשיר שיש לך.. החלטתי לעבור למחליק כי הפן שעשיתי בעבר כלל בו שריפת הקרקפת שלי. זה ממש כאב!!! וגם גרם לגירודים בקרקפת אחר כך והייתי אצל 2-3 ספרים. קראתי שהמחליקים של שוקי זיקרי הם בעצם של בייביליס.. מעין פרוייקט משותף שלהם. ז"א לקחו דגם מסויים והדפיסו עליו את המילה שוקי זיקרי. השימוש במחליק כולל בו משיכה של השיער? אני מנסה להמנע מזה.. זו גם עוד סיבה שאני לא רוצה יותר לעשות פן

למעלה