מחליפה עונה לשניה

t@gel

New member
מחליפה עונה לשניה

עולה לגג, מציתה סיגריה...משהו באויר מוזר לי היום יש מין הרגשה של קיץ, של חופש...כלואה בתוך עצמי מתיישבת ומניחה לקרני השמש החם ללטף את פני אם הייתה כאן צלחת ענבים, הייתי נשבעת שיוני עכשיו... פתאום הרחתי ים, חולות, פריחה... מה עוד חסר לי...רק לחות וזיעה עוצמת עינים אל מול עשן מסתלסל, הוזה מחפשת לשמוע צחוק מתגלגל של ילדים בבריכה תעצרו רגע... מה קורה פה בכלל? משהו מוזר לי באויר היום... מצטמררת לרגע, גופי נשטף בגל של חום מה בסך הכל רציתי? לדעת מי אני, מה... היכן אני בכלל, אולי אני שוב הוזה? פוקחת חצי עין לשניה, חוקרת את הסביבה גג, ריח סיגריה מעוכה, הבן של השכנה אפפה אותי לרגע תחושת קיץ אבודה

תותי-בת

New member
תגוש האהובה... גם לי זה קרה... אמנם לא עם סיגריה כי אני לא מתקרבת לסיגריות ושות`.... אבל יצאתי לגינה, הרגשתי שוב את השנה שעברה, ועברו בי חיוכים, ורגשות של דברים טובים ושוב אמרתי לעצמי, ליאת, יאללה הקיץ התחיל ואיתו הבלגאן.. יש!!!! צעקתי בלב ואפילו קפיצה הייתה בו.. כל כך שמחתי כל כך מאושר... אבל חסר לי רק דבר אחד... והוא בארץ רחוקה, ואליו אני מתגעגעת... מקווה שתקראי את מה שכתבתי למעלה ותביני ואפילו תתני עצה כי אני זקוקה לה, אוהבת אותך יפיפייה שלי, ליאת.

למעלה