מחליף ל DR350

anigno

New member
מחליף ל DR350

שלום אנשים כנראה שהחבר הוותיק יעזוב אותי, השאלה מה לרכוש המטרה היא נסיעת שטח בינוית ומעלה וכן נסיעה בכביש מחיפה לתל אביב ואשדוד וחזרה פעמיים בשבוע הצעות עד כה: xr600,dr650,xt500 לא מעוניין ב KLE וBIG גדול עליי בשטח אודה על תשובתכם רוני

WRm

New member
לנסיעות כביש כמו שתיארת נראה לי

שה -XR או ה- DR- יתנו תמורה טובה אבל עם אתה מוכן לשלם בנוחות בתמורה לביצועים בשטח אולי תשקול את ה-DRZ או ה-XR400

anigno

New member
wr drz ktm שוברי עצמות בכביש

ואני אוהב את העצמות שלי שחוברו לפני כמה שנים כביש אכן חשוב מאוד לאופנוע הזה רוני

WRm

New member
האמת אין לי בכלל ניסיון

על האופנועים האלו (חוץ מהWR) ובטח שלא בכביש כך שכול העזרה שאתה מכבל מימני היא לא מניסיון

WRm

New member
אולי 620egs-e עים 2 זוגות ג´אנטים

אחד כביש אחד שטח אני יודע על אנשים שעשו כך

TShavit

New member
XR650L, אם אין לך בעיית גובה.

יחסית ליכולת שטח שלו, לא רע בכלל בכביש... יחסית ליכולת כביש, לא רע בכלל בשטח, למרות המשקל... תחשוב על זה. טל שבדרך-כלל אין לו בעיית גובה. (או אורך.)

enigo

New member
TT

משנת 95 עד 98. מנוע חלק יחסית שמקורו ב XT, התנעה רגלית אבל קלה. יותר יציב במהירות גבוהה מ XR, מתלים מעולים ונוחים מאוד ויתרון של ~15 ק"ג על ה XR650. XR600 לא לענין לדעתי, עצבני מדי ולא ממש יציב במהירויות גבוהות (אופנוע של חבר מתחיל לנדנד את הראש בערך ב 100). ה XT לא ממש לענין בשטח, בהמות כבדות וקצרות מתלים (למרות שהיה אחד שהתחרה עם כזה בעמק הארזים בזמנו). DR הוא רעיון לא רע - לא מאוד כבד ועדיף בכביש על XR בזכות מנוע חלק יותר ומתלים נוחים יותר לטעמי. אבל יכולת השטח שלו לא מדהימה. המתלים רכים מדי לעבודה רצינית. בקיצור אם אתה מעונין ביכולת שטח אמיתית רק ה TT או ה XR650. לגבי ה קטמ, לא יודע אם בדגם עם הסטרטר יש משקולות איזון, אבל ה EGS הרגיל מודל 96 יווברץ לך את הנשמה. לא רק הסתימות יצאו לך מהשיניים בנסיעה ארוכה אלא גם החידקים...

מה לגבי TTR ? לי היה אחד דווקא עשה

עבודה מצויינת אבל שלי היה חדש מהשקית והחזקתי אותו 8000 ק"מ אין לי מושג אם הם האריכו חיים

enigo

New member
לדעתי TT עדיף בשטח

אלא אם כן נתקעת באמצע עליה סלעית ועכשיו צריך לבעוט. מצד שני הסיכוי שתתקע במצב כזה קטן יותר (מנוע עדיף בסל"ד נמוך ומתלים עדיפים). אני חושב שמלבד נקודת הסטרטר, TT עדיף (מ 95 ומעלה, כולל TTR)

למעלה