מחליף לקוטה?

z dead

New member
מחליף לקוטה?

גילכריסט שוחרר מנהריה,כצפוי. ישר כשהגיע אמרתי שהוא לא שחקן וההחתמה שלו בנהריה תמוהה. מצד שני במקום קוטה עבור מגדל הוא יהיה מספיק סביר ליד טפירו וחג'ג כרכזים וכמחליף לבאוורס מהספסל או כשחקן שמשחק לידו. בכל זאת השחקן היה העונה חלק מהסגל של פו-אורטז שמשחקת ביורוליג וקרובה קרובה לעלות ל16 האחרונות. מצד שלישי גילכריסט בת'כלס שייך לליגה הצ'כית או הבלגית או הפולנית או הרומנית במקרה הטוב עם הקליעה המביכה שלו מכל הטווחים,קבלת ההחלטות המפגרת ואחוזי העונשין המופלאים שלו שעומדים על בערך 50 אחוזים בעונה הקודמת. אני מקווה ששמיר יחתים אותו :)

bobas

New member
רק לא גילכריסט.

אם לנהריה היה זר נורמלי במקומו ,היא טוחנת את הליגה ולא מפסידה אתמול.ואת קוטה אני אוהב .לא יודע למה ,אבל כשדנשה מדבר עליו ומסביר למה בעצם הוא הביא אותו ,אני מאמין לו.לא מצפים מקוטה שיהיה סקורר גדול עם ממוצעים של 20 ומעלה במשחק. הוא אמור לשלוט בקצב,להוציא למתפרצות,לתת אסיסטים .בקיצר 1 קלאסי. יש את זה לקוטה. אגב,כמעט בכל משחק לקוטה יש איזו הברקה במשחק.. הבעיה מצד שני שדנשה לא נותן לו לשחק . משהו כאן במשוואה לא מסתדר לי . ויכול להיות שהיכולת הגבוהה של חג'ג' באה על חשבונו של קוטה.. בקיצר איתן,אין טרייד עם נהריה:))

z dead

New member
לא רוצה את קוטה

לנהריה יש רכז,קוראים לו רביב לימונד ועל הספסל יש 1-2 טוב בשם עמית בן דוד. אני רוצה עוד שחקן כמו לימונד 1-2 אתלט של 1.90 לפחות. ועוד זר כמחליף למנדז על הספסל,ו3 נורמלי שתורם יותר בהתקפה במקום גריר או עם גריר על הספסל. כרגע רק לימונד ומנדז נותנים לנהריה נק' בטוחות ולפעמים מנדז גומר משחקים של 7-8 נק',צריך לפחות עוד שחקן,שחקן וחצי שיהיו מניה בטוחה גם בקו האחורי כמחליף הבא של גילכריסט בקבוצה וגם בקו הקדמי כמחליף למנדז שיחכה על הספסל. נראה לי שאתמול נהריה הפסידה כי בשלב מסויים התחילה לזלזל..גם אפי אמר אתמול ב"חמישיות" שכנראה בגלל שהלך לנהריה כ"כ בקלות במחצית הראשונה הם נכנסו להלם מסויים במחצית השניה כשהתחיל טיפה להיות קשה יותר ואז נכנסו למומנטום שלילי,וזה למרות גילכריסט המעפן ולמרות שהם משחקים למעשה עם זר וחצי.

z dead

New member
מוכר לי משום מה השם

אבל לא יודע למה. לפי מה שאומרים הוא סוג של ג'נקינס מבחינה פיזית,כשרון,וסגנון משחק. אבל יותר אחראי ועם יותר ניסיון של כדורסל מקצועי,וכדורסל אירופאי. נהריה רצתה אותו בתחילת העונה אבל היו פערים כספיים,עכשיו כנראה שני הצדדים התפשרו והוא ישחק כבר מול גב"ש במחזור הקרוב ביום ראשון או שני ככל הנראה. בקיצור קומבו גארד 1-2,בעיקר 1. 1.84 לערך,סקורר,שלט בליגה השניה של איטליה בשנה שעברה וגם השנה. עבר בNBA וביורוליג. בן 32.(כמו הוראס) לא יודע,לא ראיתי אותו מעולם נראה לי,אבל אלו כל הדיווחים עליו פחות או יותר. מזכיר מישו אחר...בשם צ'טמן,עד שדינמו מוסקבה בשנה שעברה לקחה אותו ישר ליול"ב הוא גם שיחק בליגה השניה באיטליה,וגם לו נתונים פיזים דומים...הלוואי וזה יהיה צ'טמן 2 או אפילו טוב יותר. מה שבטוח בודאות הוא טוב יותר גם מגילכריסט וגם מקוטה וכנראה שגם מבינום :) יש מצב שלנהריה יש הרכז הזר הטוב בליגה פוטנציאלית,יחד עם הגארד הישראלי הכי טוב בליגה בודאות,ואולי בעצם הגארד הכי טוב בליגה ולא רק מבין הישראלים. רק מחליף לגריר ועוד שחקן של מינימום 2.08 זר לספסל ואולי תהיה הסטוריה.

bobas

New member
אם זה נכון ,

אז לנהריה יש סיכוי גבוה מאד להגיע לגמר ולחטוף 30 מהמחלה. בנוקיה.":) אני לא רואה הסטוריה בכדורסל הישראלי בשנים הקרובות.בדיוק אתמול מישהו הראה לי כתבה בגלובס על הכדורסל הספרדי והתחרותיות שיש בו. פשוט לראות ולקנא.

janik6

New member
לא כ"כ מקנא בהם

בליגה הספרדית יש פערים דיי גדולים בן הצמרת לתחתית והרבה פעמים אנחנו רואים הפרשים דיי גבוהים שאם היינו רואים את זנה פה אז ידוע איך היו מתאריםאצלנו את המצב... וגם קבוצות הצמרת הם לא ברמה כזאת גבוהה כמו של פאנתיינקוס ,צסקא (מכבי של השנים האחרונות) אני בטוח שבספרד לא כ"כ מהללים את הליגה שלהם כמו שלנו נראה מהצד שכאילו הכל מושלם אצלם ...הם מכירים טוב את הליגה שלהם ובטח יש להם גם כל מיני ביקורות שאנחנו לא ממש מכירים לעומק אלא מסתכלים על הליגה שלהם מהצד רק באופן הכללי...לעומת זאת אצלנו קבוצה במקום האחרון יכולה לנצח קבוצת צמרת וזה לא יחשב להפתעה..זה שמכבי לוקחת כל שנה אליפות לא אומר שאין תחרות ..מה לעשות שבשאר הקבוצות למעט י"ם התקציב נמוך והסגל קצר וקשה להתמודד עם התקציב והסגל הגדול והניהול שיש למכבי בכל זאת ראינו משחקים יפים העונה של בני השרון שבנתה קבוצה טובה בתקציב מגוכך,נהריה,י"ם קבוצה טובה אשקלון,עפולה יש פה ליגה טובה יחסית לתקציבים הנמוכים שיש לקבוצות ,חבל רק שאין מספיק ישראלים שיתרמו את התוספת שלהם ויעזרו לזרים , בגלל זה קבוצות הקטנות מחליפות כל הזמן זרים (למרות שרובם טובים) זה קורה בגלל שהקבוצה בנוייה רק עליהם אז מצפים מהם מכל אחד מהם להיות סופרמן בכל משחק ומשחק .

bobas

New member
בטח שיש ..

6 אלופות שונות בעשור האחרון . 3 מהן לא ריאל או ברסה. ממוצע קהל ,אפילו באופן יחסי לישראל כ10,000 למשחק. רק 2 זרים בקבוצות .4 קבוצות יורוליג ו1 ביולב .. צריך יותר מזה???? בישראל אלופה נצחית 40 שנה. ממוצע קהל בערך 750 צופים למשחק ,4-5 זרים ,וחצי מתוצאות המשחקים ידועים מראש. .. גם כן תחרות ועניין פה....

z dead

New member
עוד פעם השטויות שלך?

בליגה שבה יש אלופה אחת במשך 30 + שנים רצוף אין תחרות. בליגה שבה קבוצה אחת הולכת ליורוליג ולא משנה מה יקרה,אין תחרות. בליגה שבה גמר הגביע וגמר הפיינל-פור מתקיימים באולמה הביתי של קבוצה...אין תחרות. בליגה שבה לקבוצה אחת יש מונופול בעקבות כספים שהושגו בצורה לא לגיטימת כגון כספי ציבור ודרכים אחרות,אין תחרות. בליגה שבה השופטים מקבלים כרטיסים בשווי אלפים דולרים מקבוצה אחת,אין תחרות. בליגה שבה סגן יו"ר האיגוד הוא בעלים של קבוצה,אין תחרות. בליגה שבה ממוצע הצופים למשחק קרוב ל500-700,אין תחרות. בליגה שבה לאוהדי הכדורסל אין עניין פרט אולי לאוהדי מגדל,אין תחרות.

למעלה