מחליף לצפניה

טל205

New member
מחליף לצפניה

כן כן!! מי שחושב שמתאים לו להנהיג את החדר וזה לא גדול עליו מוזמן לכתוב זאת(אבל מי שבאמת יכל) וכך נוכל לרענן את החדר בצורה הכי טובה שיכולה להיות. טל.

טל205

New member
אפשר גם

להמליץ על חברים מהפורום שנראים לכם מתאימים.

העכביש2

New member
../images/Emo6.gif

קובי אני אוהב אותך!!!

exterior

New member
זה שהוא לא פה לא אומר שהוא לא

חושב עלינו....אנחנו בליבו
(נראה לי:) בכל אופן, אם מדובר בכ"ז על מחליף (ועליי לציין כי אני נגד), אני הייתי מנדבת את קושקוש או לירן למשימה... יום טוב לכולם :) (היום הוא יום טוב
)

טל205

New member
יש כאן הרבה מחליפים מתאימים

כמו קושקוש או דולפין או עכביש ויש עוד איזה 2 שמות שלא עולים לי כעת בראש. חושב עלינו, אנו בליבו, זה סיסמאות!! הפורום הזה מת אילו קושקוש או דולפין היו מחייות אותו כל יום מחדש. אה, גם ארטיק מתאים לדעתי. שמשהו יקח תפורום הזה ויניע אותו קדימה..

בליבו...

כמו שהאקס חושב עלי..... אני לא רוצה לקחת את האחריות הזאת גם ככה קשה איתכם אבל אין לי בעיה להיות סגנית

טל205

New member
מה שרציתי לומר

שגם אם לפעמים אין כח וטובת הצבור עומדת מול העניים אז מעדיפים את טובת הצבור( אבל זה נשמע הטפה ולכן משכתי את דברי) ללא ספק את מתאימה בהחלט לנהל תחדר הנפלא הזה.

צפניה כבודו במקומו

אך אם אכן יש דיבור כזה אז לצוך הדיון אחשוב על זה רק אם היה לי שותף ואם תהיה פעולה מצדכם

טל205

New member
את לא יכולה להתעלם

תכל`ס בשטח אני נמצא כאן שבועיים ואני רואה שאת הכי דומיננטית כאן, אז אם את רוצה לבחור שותף זה דווקא יהיה מעניין ומועיל לכולנו אבל לדעתי צריך לעשות את זה כמה שיותר מהר זה בס``ה ירענן את כולנו.

למעלה