מחלה

צייר

New member
מחלה

מחלה אני צריך לאהוב , אני חייב לחלות במחלה שקוראים לה אהבה, המחלה שאין לה תרופה, ההרגשה הסקסואלית מטריפה את חושיי, וגם את חושייך ממתין לרגע שבו את תחלי במחלה הזו, רוצה לשכב לידך כל הזמן , קומי התעוררי אני רוצה לתנות אתך אהבים לפנק אותך , תרגישי את ההרגשה הסקסואלית לטעום את התאווה שזורמת בך, רוצה אותך עכשיו בואי היכן את אהבה אני זקוק לך לאמץ אותך ללבי לחוש את החץ שקופידון ירה ופגע בלבך אני זקוק לך צייר

אפרת.א

New member
מחלה

את המחלה הזו אי אפשר להזמין, היא מגיעה במפתיע, כשאנחנו הכי פחות מוכנים לה. ככה, מסתננת לה , מתחפרת , מתגנבת... לפעמים, כשאנחנו כל כך להוטים, כל כך רוצים, היא מסתתרת, נעלמת. חכה נשמה - היא תגיע:)) לא פוסחת על אף אחד - היא באופק, מחכה, שתהיה מוכן ותפתח את החדר החשוב בגופך - את ליבך - לרווחה, היא תגיע. זו שתראה את האור הפורץ , זו שתראה אץ האור הקורץ , תכנס , תפסע פסיעה אל תוכו, וללא היסוס או מחשבה ,,,תזרום איתך,,,! תן לה זמן, אל תאיץ - עצום עיניים...תראה אותה פוסעת לקראתך, כשחץ של קופידון פולח את ליבה

קוב

New member
מה פתאום זמן, מייד לגרש!

החוצהההההההה ואם לא הולך בטוב, אז ברע! גם לנו יש אמצעים.....

אפרת.א

New member
חחחחח קוב קוב - לגרש???../images/Emo6.gif

חחחחחח אני צוחקת בקול רם,,, כרגיל, קראת את מילת הנושא חחחחחחחח שתיים וחצי מילים קטנות נוספות ובזה גמרת את ההלל:))) מה לגרש?????? האיש מחפש אותה בנרות (את המחלה:) ואתה מציע לו לגרש?!? חחחחחחחחחח , נו מה?

קוב

New member
מחלות מגרשים!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו מה........

למעלה