מחלה לפני הניתוח

onceuponatime1

New member
מחלה לפני הניתוח

הניתוח בשלישי הקרוב (שרוול) והיום בבוקר קמתי עם גרון נפוח אני פוחד שזה עלול להתפתח לדלקת קודם כל, האם קיים סיכון לדחיית הניתוח בגלל זה? שנית כל, כמות יפה של אלכוהול יכולה בהחלט לעזור פה. השאלה מה ההשלכות של צריכת אלכוהול שלושה ימים לפני הניתוח? כאמור, אני בדיאטת חלבונית כרגע במטרה להקטין את נפח הכבד. תודה.

dubit1234

New member
המרדים צריך לדעת על המחלה

תרופת סבתא שאצלנו ובדת, ג'נג'ר מגורד לכוס תה, לאכול את הג'נג'ר עם כפית, חריף ולא לכולם טעים, אבל עוזר מאד לכאבי גרון וגרון נפוח.

onceuponatime1

New member
חליטת ג'ינג'ר

ויש מלאי
במקרה אני אוהב את זה.... חליטת ג'ינג'ר לימון דבש בצל עם דבש (כרגע בהכנה, זה עוזר תנסו!) וודקה והחום מתחיל לעלות............ (תרתי משמע)

dubit1234

New member
לא כדאי אלכוהול

חבל על הקלוריות, המטרה בדיאת חלבונים היא גם להפחית בקלוריות.

onceuponatime1

New member
זה בעיה... אני ואלכוהול זה סיפור אהבה

ובנימה קצת רצינית, שתיתי כוס אחת בשלוקים קטנים, רק כדי לחטא ולנקות את הגרון.

אנטיביוטיקה כמה שיותר מהר

לדעתי תתחיל אוגמנטין (אנטיביוטיקה) כמה שיותר מהר. אפילו עכשיו אם יש לך בבית. כמובן שמחר על הבוקר אני מציעה לך ללכת לרופא ולהסביר לו את הדחיפות של העניין ושאתה לא רוצה לפספס את הניתוח. בד"כ הרופאים לא יודעים להבדיל בין דלקת גרון חידקית לנגיפית ולכן כדאי על כל מקרה להתחיל עם אוגמנטין כי במידה והדלקת היא חידקית אז האנטיביוטיקה כבר תשפיע עד יום שלישי בע"ה. ואם היא נגיפית אז כמובן שהאנטיביוטיקה לא תעזור. אבל זו תהיה ההשתדלות שלך להצלחת העניין. רפואה שלמה

כן

תבדוק שזה לא פג תוקף. תיקח אפילו 2 בבת אחת. מחר תלך לרופא ותספר את הכל. גם מוקסיוויט זה בסדר אבל אוגמנטין הרבה יותר טוב. תהיה מאוד נחמד ותתחנן שהרופאה שלך תרשום לך אוגמנטין ותמשיך ממחר אוגמנטין. בהצלחה

מעולה. תתחיל מעכשיו את המוקסיוויט

כמובן אחרי שבדקת את התאריך שזה לא פג תוקף. כך שאם זה חידק אז אתה מתחיל את הטיפול כמה שיותר מהר.

onceuponatime1

New member
שאלה קצת מפגרת -

יש לך מושג כמה זמן יש לתרופה הזו תוקף? או מינימום כמה זמן? אין לי את הקופסא המקורית לצערי.

התאריך רשום בצד

על הפלסטיק עם השקוף שבתוכו הכדורים. אמור להיות מודפס בקטן על כל פלסטיק כזה. אם אתה לא מצליח לראות או שחושד שהכדורים ישנים מדי - אל תקח סיכון. אז תתחיל ממחר בבוקר את האוגמנטין וגמרנו.

onceuponatime1

New member
לא רשום....

זה נרכש במרץ האחרון לפני בדיוק חמישה חודשים. (התאריך מדויק, בדקתי באינטרנט) מה את אומרת?

קובי d1

New member
תחכה עד הבוקר

אל תיקח סיכון ,עיניין של כמה שעות לא ישנה את המצב קובי

כמעט בטוח בתוקף

אם תהפוך את ריבוע הפלסטיק של המוקסיוויט תראה למעלה על החלק הכסוף חרוט בקטן כמה אותיות באנגלית ומספרים . בסופם אמור להיות כתוב למשל exp 0912 הכוונה היא שזה פג תוקף בספטמבר 2012. אם הכדורים נקנו במרץ האחרון כמעט בטוח שהם בתוקף.

onceuponatime1

New member
תודה לכולם

ירד החום רופאת המשפחה שלי אישרה לי לקחת את הכדורים שברשותי במקום להגיע אליה שוב.... נראה לי שהבצל עבד יופי.... עכשיו למכשול הבא בדרך: נקווה שלא תהיה שביתה P:

שמחה37

New member
חברים יש לי קצת בעיה עם מה שקורה פה

בטח אני פרנואידית ובטח תצחקו עלי אבל יש לי בעיה עם המלצות של תרופות (בטח אנטיביוטיקה) מעל דפי הפורום. גם אני כמו אביגייל יודעת בדיוק שלדלקת בגרון מתאים אנטיביוטיקה וכל העצות שהיא נתנה מוכרות גם לי, אבל מכאן ועד לקחת אחריות להמליץ בפורום בלי לדעת אם יש אלרגיה וכד' נראה לי לא בסדר. מקווה שיסתדר לך והכל יהיה בסדר. שמחה

למעלה