מחלה והנקה

עירית ע

New member
מחלה והנקה

אני משלשלת ומקיאה ועם חום, לא ברור אם זה וירוס או קלקלול כיבה. שאלתי היא האם ניתן להמשיך להניק? והאם הוא לא ידבק ממני? והאם יתכן שיש לי ירידה בכמות החלב בעקבות המחלה, אני מפחדת שהפיצי לא מקבל מספיק חלב. כמו כן לקחתי אופלגין ואקמול, מותר בהנקה נכון? תודה מראש על התגובה

You can keep breastfeeding

drink lots, and just know that the best medication for vomitting, Motillium, also increases your milk supply. you can take acamol, if that helps you. your baby is getting antibodies to whatever you have, so don't worry. Just wash hands every time you touch the baby. I hope you feel better soon!!​

עירית ע

New member
תודה לשתיכן על התשובות

רק שאלה נוספת אם אפשר, נראה לי שפיצי לא כל-כך מרוצה כשהוא על הציצי כי הוא דופק עם היד על החזה שלי ועושה קולות שהוא לא מרוצה ולכן חשבתי שחסר לי חלב. אני מוסיפה לו מחלב שאוב שיש לי בפריזר. מה שמפחיד אותי זה כשאחזור לעבודה שלא יהיה לי מספיק חלב לשאוב עבורו. אבל ממך הבנתי שתפוקת החלב חוזרת נכון?

1טלטלים

New member
בוודאי

אולי הוא לא מרוצה מזרם או יש לו גראפס תקוע וזה לאו דווקא "חסר חלב",אולי משהו אחר מפריע לו..האם תופעה חדשה והופיעה בסמוך למחלתך או שזה היה קיים גם לפני שחלית? נסי לעסות את השד כאשר הוא מראה סימני חוסר שביעות רצון או פשוט תעבירי אותו לצד שני ... החלב נוצר לפי דרישה ,לכן ,ככל שתקפידי על שאיבה ,כך יהיה מספיק חלב עבור פיצי.תוכלי למצוא בפורום שלל טיפים לשאיבה מוצלחת (בשאלות נפוצות) ולעשות חיפוש בפורום עם מילים שאיבה,חזרה לעבודה ,נושא שנדון רבות בפורום,אני בטוחה שתמצאי הרבה מידע על שאיבות .

עירית ע

New member
תודה../images/Emo140.gif

תגובת העצבים על הציצי החלה רק עם תחילת מחלתי, עד אז לא היתה בעיה

1טלטלים

New member
כן,

מותר להניק ,בין אם זה ויראלי או קלקול קיבה... ויראלי - את מייצרת נוגדנים שעוזרים לגופך להלחם נגד מחולל המחלה והם עוברים דרך חלב אם לתינוקך ואת מספקת לו הגנה. נסי להרבות בשתיה בימים אלו,ייתכן ותרגישי בירידה בכמות החלב ,אך היא זמנית מאוד ,ברגע שתרגישי טוב יותר ,הכל יחזור לשגרה. אל דאגה לפיצי,מקסימום , הוא יבקש לינוק יותר. אם הוא מייצר מספיק טיטולים רטובים/צואים ומרגיש מרוצה רוב הזמן ,נראה שמספיק לו. מותר לקחת אקמול ( גם תינוקות מקבלים אותו),לגבי אופטלגין( :דיפירון ) אני לא בטוחה,נגיד, שזאת תרופה לא הכי מתאימה בתקופת הנקה/הריון,את יכולה לפנות למרכז טרטולוגי ולקבל ייעוץ לגבי שימוש בתרופות/חומרים במהלך הנקה/הריון. תרגישי טוב,

למעלה