נסיכת אהבה
New member
מחכות לאביר ../images/Emo47.gif
אני בת 22 כמעט, בתולה ולא שאני גאה בזה, אבל אני גם לא לא גאה בזה. אני גאה בעצמי שלמרות שהיה לי קשר עם בן זוג מאוד לוחץ, עמדתי על דעתי והלכתי עם התחושות בטן שלי ולא הסכמתי לשכב למרות שלחץ ולחץ כי לא הרגשתי מוכנה, ובסוף הוא נפרד ממני ובדיעבד עשה לי טובה ענקית, אבל גם השאיר לי צידה מגעילה לדרך: יש בי המון עכבות בכל מה שקשור לסקס, אני לא מחכה לאביר על הסוס הלבן, אני יודעת שאין אבירים, הנסיכים כבר מצאו נסיכות <אבל פיספסו את נסיכת אהבה בדרך
> אבל אצלי סקס מתקשר לרגש ואם אין רגש לא מסוגלת לשכב. הגעתי להרבה כמעטים שנעצרו על ידי או על ידי הצד השני גם כשהרגשנו שזה מהר מידי ואני גאה בעצמי שלא ממהרת לעשות את זה, אבל מצד שני מרגישה קצת ילדה שאולי לא התבגרה, שזה כולה סקס, אפשר לחשוב מה זה, שאולי אני עושה מזה יותר מידי ביגדיל וצריכה ללכת לפיק אפ, למצוא מישהו ולשכב איתו, אבל אני יודעת שזה הכי לא אני שיכול להיות, שלא אוכל בחיים פשוט לזרום, שזה צריך להיות בחלק מקשר. אני לא אשקר, אני סקרנית להרגיש מה זה סקס, רוצה לחוש את זה, רוצה לנסות אבל עוד לא מצאתי את המישהו הזה שהרגשתי מספיק נינוחה וכשהרגשתי שיש סיכוי- זה נגמר בגלל שהרגשתי שזה לא זה. אז מה בעצם אני רוצה לשאול/לומר בזה- האם כדאי לדעתכם להמשיך לחכות לקשר שיגרום לי להרגיש מספיק נינוחה ואז לשכב, או פשוט ללכת לעשות את זה ולסיים עם זה בלי כל הפחדים והשטויות שמסביב
אני בת 22 כמעט, בתולה ולא שאני גאה בזה, אבל אני גם לא לא גאה בזה. אני גאה בעצמי שלמרות שהיה לי קשר עם בן זוג מאוד לוחץ, עמדתי על דעתי והלכתי עם התחושות בטן שלי ולא הסכמתי לשכב למרות שלחץ ולחץ כי לא הרגשתי מוכנה, ובסוף הוא נפרד ממני ובדיעבד עשה לי טובה ענקית, אבל גם השאיר לי צידה מגעילה לדרך: יש בי המון עכבות בכל מה שקשור לסקס, אני לא מחכה לאביר על הסוס הלבן, אני יודעת שאין אבירים, הנסיכים כבר מצאו נסיכות <אבל פיספסו את נסיכת אהבה בדרך