מחכות לאביר

מחכות לאביר ../images/Emo47.gif

אני בת 22 כמעט, בתולה ולא שאני גאה בזה, אבל אני גם לא לא גאה בזה. אני גאה בעצמי שלמרות שהיה לי קשר עם בן זוג מאוד לוחץ, עמדתי על דעתי והלכתי עם התחושות בטן שלי ולא הסכמתי לשכב למרות שלחץ ולחץ כי לא הרגשתי מוכנה, ובסוף הוא נפרד ממני ובדיעבד עשה לי טובה ענקית, אבל גם השאיר לי צידה מגעילה לדרך: יש בי המון עכבות בכל מה שקשור לסקס, אני לא מחכה לאביר על הסוס הלבן, אני יודעת שאין אבירים, הנסיכים כבר מצאו נסיכות <אבל פיספסו את נסיכת אהבה בדרך
> אבל אצלי סקס מתקשר לרגש ואם אין רגש לא מסוגלת לשכב. הגעתי להרבה כמעטים שנעצרו על ידי או על ידי הצד השני גם כשהרגשנו שזה מהר מידי ואני גאה בעצמי שלא ממהרת לעשות את זה, אבל מצד שני מרגישה קצת ילדה שאולי לא התבגרה, שזה כולה סקס, אפשר לחשוב מה זה, שאולי אני עושה מזה יותר מידי ביגדיל וצריכה ללכת לפיק אפ, למצוא מישהו ולשכב איתו, אבל אני יודעת שזה הכי לא אני שיכול להיות, שלא אוכל בחיים פשוט לזרום, שזה צריך להיות בחלק מקשר. אני לא אשקר, אני סקרנית להרגיש מה זה סקס, רוצה לחוש את זה, רוצה לנסות אבל עוד לא מצאתי את המישהו הזה שהרגשתי מספיק נינוחה וכשהרגשתי שיש סיכוי- זה נגמר בגלל שהרגשתי שזה לא זה. אז מה בעצם אני רוצה לשאול/לומר בזה- האם כדאי לדעתכם להמשיך לחכות לקשר שיגרום לי להרגיש מספיק נינוחה ואז לשכב, או פשוט ללכת לעשות את זה ולסיים עם זה בלי כל הפחדים והשטויות שמסביב

לא זה ולא זה

תחיי את חייך. אם תקלעי לסיטואציה בה תרגישי שאת נמצאת עם מישהו שאת מעוניינת לשכב איתו, תעשי את זה. סיטואציה יכול להיות מצב שהכרת בבוקר בחור ובערב מצאתם את עצמכם במיטה, או בחור שאת יוצאת איתו כמה זמן, רואה את עצמך איתו בקשר רציני וכו'... אני תמיד הייתי בטוחה שאשכב עם מישהו רק כשזה יהיה עם רגש ומשהו רציני וכו'. עד שבצבא יצאתי עם איזה בחור - חתיך ברמות היסטריות, אבל לא היה בינינו משהו מעבר למשיכה. חברות שלי אמרו לי - יאללה, שכבי איתו וסיימי עם זה כבר. לפחות שלא תהיי בתולה. אבל בפועל זה לא יצא, כנראה כי זה לא היה הזמן. אחרי הצבא נסעתי לטייל, ושם הכרתי בפאב בחור... one thing lead to another.... וחיממנו אחד את השני בלילה... זה היה ספונטני לחלוטין, ובחיים לא הייתי חושבת שזה יהיה ככה. אבל אני לא מתחרטת שזה יצא ככה. זאת הייתה חוויה נחמדה ודי משחררת, שלימדה אותי שאפילו אני יכולה להפתיע את עצמי! בבוקר קמנו וכל אחד המשיך לדרכו. שבוע אח"כ, אגב, שכבתי עם עוד בחור שהכרתי בטיול...
הייתי המומה מעצמי, אבל זה פשוט התאים באותו רגע. הבחור הבא שהייתי איתו הוא הבנזוג שלי, וכנראה גם האחרון שאהייה איתו... שמחתי שהוא לא הראשון שלי, כי אולי היו עולות לי מחשבות לגביי איך זה להיות עם מישהו אחר (גם מבחינה רגשית וגם מבחינת הסקס). חוץ מזה שכבר הייתי כבר "מנוסה" (ממש
)... אבל לפחות לא פחדתי מזה כל כך. בכל אופן, אני אף פעם לא הרגשתי שאני מתחרטת על מה שקרה. ככה יצא ואלה החיים - הכי חשוב שנהניתי בכל הפעמים ואפילו גיליתי סוף סוף מה ההבדל בין מי שעבר ברית מילה למי שלא
יצא לי קצת ארוך כי התחלתי להשתפך עם כל הזכרונות שלי... אבל בכל אופן, מה שאני מנסה להגיד לך זה שאף פעם אי אפשר לתכנן איך זה יצא. את לא יכולה לקבוע לעצמך חוקים לחיים - אני אעשה ככה או אחרת. לסיום סיומת, אני מקדישה לך שיר - רק החיים ביצוע: לאה שבת מילים ולחן: לאה שבת סך הכל אני רוצה, לחיות את חיי בשקט. לא רוצה מלחמות, לא לא. נמאס לי להתנדנד, בין חום לקור, בין רע לטוב, רוצה לחיות בכיף... רק החיים, לוקחים אותי. החיים, נוהגים אותי. רק החיים, לוקחים אותי, החיים, נוהגים אותי, נוהגים אותי. סך הכל אני רוצה, לחיות את חיי בשקט, לא רוצה מלחמות, לא לא. נמאס לי להתנדנד, בין חום לקור, בין רע לטוב, רוצה לחיות בכיף, בכיף...

תודה על התגובה ../images/Emo24.gif

נתת לי נקודה למחשבה. לא לתכנן- פשוט לזרום. אבל כמו שמכירה את עצמי זה ממש על סף הבלתי אפשרי- כי אני מאלה שחייבים לדעת שהכל מתוכנן, שאין להם את הזרימה הזאת...

יש בזה משהו...

אני לא מאמינה בלתכנן יותר מידי, אבל מצד שני יש מעין הרגשת ביטחון כשיודעת שמשהו מתוכנן לי- זה בכללי, לאו דווקא בקשר לסקס. זה דווקא הורס אם מתכננים וכו', את כל האווירה.

לדעתי

גם אני הייתי ככה, וחיכיתי "לרגע הנכון". אבל הרגע הזה לא כל כך הגיע, והרגשתי כבר יוצאת דופן שלא חוויתי את מה שכל חברותי כבר חוו ומזמן...(אני בת 21) לא עשיתי החלטה מודעת "לגמור עם זה וזהו" אבל בסוף כשהייתי בטיול, כמו בתגובה הקודמת, פשוט זרמתי עם הסיטואציה. לא חשבתי שזה יקרה ולא תכננתי את זה, אבל בסוף זה קרה עם מישהו שלא היכרתי קודם ואחרי כמה לילות ביחד הדרכים התפצלו. והאמת, אני די שמחה שעשיתי את זה. כנראה שבאיזשהו מקום כן הפריע לי להיות בתולה, לא בגלל מה שאחרים חושבים אלא הרגשתי שאני מפסידה משהו חשוב. נכון שיותר כיף עם מישהו שנשארים איתו אחר כך בקשר, אבל גם בזה נהניתי ויש בזה משהו משחרר ומוסיף ביטחון....לא כדאי לחכות עם זה יותר מדי, חבל
כמו שאמרת, "כולה סקס"....

אני לא חושבת שמסוגלת...

פשוט לזרום, פשוט לעשות את זה, כי סקס תמיד קשור אצלי לרגש ותמיד יהיה ואולי זה תמים וילדותי קצת, אבל ככה מרגישה, שלא יכולה פשוט סתם... עובדה שארבעה חודשים הייתי עם בחור אחד, ולא הייתי מסוגלת, לא הרגשתי נינוחה והאמת שזה לא רק "אשמתי" אלא אשמתו גם כי הוא לחץ ולחץ והרתיע אותי עוד יותר.

tryme 2 m

New member
ואת...צודקת.

רק סקס ואהבה...בצורה אחרת זה סתם. זה ממש לא ילדותי...אם מישהו אמר לך את זה...אני מקווה שהוא איננו. סקס ואהבה זו הנוסחה הנכונה.

מי שאמר לי את זה היה האקס

שלחץ ולחץ ושמחה בדיעבד שהוא נפרד ממני כי גיליתי את הפרצוף האמיתי שלו ככה.

אנטוני2

New member
הפעם הראשונה

ערב טוב הכניסה לעולם הסקס בהיבט זה נחלק לשניים: הפעם הראשונה , וכול השאר את הפעם הראשונה זוכרים לתמיד, ואת מה שמגיע לאחר מכן לא תמיד זוכרים, הפעם הראשונה הולכת איתך כול החיים, הפעם הראשונה היא מיוחדת ולו בשל העובדה שהיא הראשונה, לפעם הראשונה מתנקזים פרץ של סקרנות והתרגשות עצומה, וגם אם היה כייף מבחינת הסקס, זה בכלל לא העיניין, לפעם הראשונה יש מימד של נתינה גדולה, יש מימד של אמירה גדולה, שלך אני, דעתי היא, שאת הנתינה הזו יש להעניק למי שאת באמת חושבת שמגיע לו, ומכוון שהפעם הראשונה תלווה אותך לכול חייך חשוב שזה יהיה לך כזכרון טוב ויפה , ולא משהוא שתצטערי עליו, גם זמנך יגיע, וגם את תהני מסקס כמו כולם ובהחלט יש לך זכות מלאה להנות מסקס, אין לך שום סיבה להרגיש יוצאת דופן, לכי עם התחושות שלך אל תאפשרי ללחץ החברתי להשפיע עלייך, מצטער באם זה נשמע מעט שמרני, אבל אני בהחלט מאמין בזה, ערב טוב

תראי........

ברור שתעשי מה שנוח לך ואיך שאת מרגישה, ואם נוח לך ככה אז זה מעולה. כל מה שהתכוונתי זה להראות שלפעמים דברים קורים באופן שונה ממה שמתכננים וזה גם בסדר. אני הייתי עם בחור הרבה זמן ולא שכבנו, ודווקא עם מישהו שלא הכרתי זה קרה. נכון שזה אחלה והכי טוב שיש קשר ויש אהבה, אבל למרות שאצלי זה היה בסטוץ אני בכל זאת זוכרת את זה כחוויה משמעותית,טובה ויפה, וממש לא כטראומה או משהו לא רצוי. כנראה שזה תלוי בסיטואציה. הכי חשוב שתעשי מה שטוב לך........:)

בכלל לא שמרני ../images/Emo45.gif

זה באמת מה שמרגישה בלב, שאני לא רוצה סתם ללכת לשכב עם מישהו, אני רוצה שזה יהיה מאהבה, אבל מצד שני מסתכלים עלייך כעוף זר אם יוצא שמגלים על זה נגיד בשיחה או משהו.

לא בהכרח נכון

לא שאני אומרת שהפעם הראשונה לא מיוחדת. אבל גם הפעם הראשונה עם בנזוג חדש אהוב מרגשת וזכורה הפעם הראשונה שעשינו סקס כזוג נשוי מרגשת ונחרטה בזכרון. הפעם הראשונה שעושים סקס כי רוצים להיכנס להריון מאוד מאוד מרגשת. הפעם הראשונה שעשינו סקס כהורים זכורה (גם אם בחרדה קלה). ועוד כל מיני פעמין מיוחדות שכרוכות באירוע מסוים, מקום מיוחד, רגש מיוחד. חלק מה"פמים" האלו שמניתי היו עבורי מרגשות בהרבה וזכורות בהרבה מאותה פעם ראשונה "מיתית".

../images/Emo45.gif

חבל שאנשים מלחיצים בחורות שהפעם הראשונה צריכה להיות מיוחדת וכו', ואם זה לא קורה האכזבה נורא גדולה. את הפעם הראשונה שלי עם בן הזוג שלי אני זוכרת הרבה יותר טוב מהפעם הראשונה ששכבתי בכלל. האנשים הם היחידים שמכניסים משמעויות לדברים. אם היינו חיים בתרבות בה הפעם השנייה היא היא שהיית החשובה, כולם היו רצים לשאול עם מי צריך לעשות את הפעם השנייה... מה שאני מנסה להגיד שהמשמעויות של סקס באם זה פעם ראשונה או פעם מאה היא מה שקובעת, ולא דברים אחרים.

שירקוש..

אני חושבת שהצגת פה שני צדדים מאוד קיצוניים ואני חושבת שהתשובה שלי תהייה- לא זה ולא זה. את מכירה את עצמך טוב, ואת יודעת שלהיות סתם עם מישהו זה לא בשבילך, זה לא לכולן! ואת ידועת שעד כמה שרוצים, קשר רציני ואהבה לא באה לפי הזמנה. לא חייבים להיות פרק זמן מסויים ביחד ואין חוקים כתובים, כשמגיע הרגע המתאים , ואת מרגישה שזה מספיק טוב בשבילך- לכי על זה. זו דעתי.

bioc1

New member
גם אני "חיכיתי" לרגע הנכון

והיו לי הזדמנויות "לסיים עם זה" גם אותי מישהו זרק בגלל שלא הרגשתי מוכנה לשכב איתו... אבל בסוף בא מישהו שהרגשתי איתו נוח ועשינו את זה אחרי חודש בלבד...וזה קרה סך הכל לפני חצי שנה... גם לי יש עכבות לא מוסברות בכל הקשור לסקס אבל הן פוחתות ככל שאת סומכת על בן הזוג שלך... העצה שלי...אל תעשי את זה סתם כי את נראית לי בחורה רגישה ואת עלולה להיפגע...חוץ מזה שהפעם ההאשונה היא זוועתית ובכלל לא מהנה ולכן עדיף שהיא תהיה עם מישהו שאיכפת לו ממך...

אני יודעת...

ואני גם לא רוצה לעשות את זה סתם, זה לא משהו שמסוגלת לעשות, אבל פשוט אני חושבת על זה וזה נראה לי, אולי בהשפעת תגובות אנשים כשמגלים שאני בתולה עדיין- קצת ילדותי, כי זה כולה סקס, אבל בשבילי זה לא "כולה" סקס, זה משהו שבפעם הראשונה חשוב לי לעשות עם מישהו שאיכפת לו ממני ולי ממנו, אבל איך אפשר להחזיר אמון בבחורים כי כרגע אני במצב שאני פשוט לא מאמינה ולוקחת בחשבון שכל גבר שאפגוש ירצה לשכב איתי וירצה רק את זה.

rongostar

New member
הי נסיכה והי לכולם פה

פעם ראשונה שאני מבקרת בפורום הזה, והנה ההודעה הראשונה פה היא משהו שאני אשמח להביע את דעתי בעניינו, מנסיוני האישי. איזו קבלת פנים נחמדה
אני הייתי "בתולה זקנה" עד לפני חודשיים. וזקנה זה זקנה - אני בת 27... אף פעם לא הפריע לי במיוחד שאני בתולה, כי לא התאים לי לא להיות. חיכיתי עד שהרגע יגיע, ואני ארגיש מוכנה. היום אני שמחה על כך שבחרתי ב"אופציית הזרימה". אני מרגישה שהגישה שלי למין הרבה יותר טבעית ובריאה ונטולת תיסבוכים, בגלל שלא נכנסתי לזה כשלא הרגשתי נכון עם זה. אז אני קצת זקנה, אז מה. לפחות אני לומדת מהר... נאמר פה יפה - זה רק סקס! לגבי הפעם הראשונה - כן, שלי היתה די לא כיפית. מומלץ לעבור את זה עם מישהו שאת מרגישה טוב איתו ויודע להרגיש אותך, אפילו קצת. ואת יודעת משהו, אני לא מחשיבה את הפעם הראשונה ה"פיזית" שלי בתור הפעם הראשונה. אני מחשיבה וזוכרת את מי שגרם לי להרגיש טוב במין כפעם הראשונה שלי. החלטתי שאני בוחרת להגדיר את ההגדרות בחיים שלי... אז זה על רגל אחת מה שאני מרגישה בעניין. חשוב שתבחרי לעצמך את הדרך הנכונה לך, ומה שתרגישי הכי שלמה איתו. אני מניחה שגם אין שום דבר רע בללכת לתפוס מישהו ברחוב רק בשביל "לגמור עם זה" (הגזמתי קצת כמובן). שיהיה בהצלחה ובאהבה

למעלה