מחכה לתשובתך

זהב 21

New member
מחכה לתשובתך

לאביבה שלום, שאלת אותי למטה מספר שאלות, ועניתי עליהן, אבל לא קיבלתי תשובה. אודה על תשובתך. רצ"ב שוב ההודעה והתשובות : 1. העץ בצפון (הנוף מהמרפסת שמאחוריי..) ממוקם די קרוב לבנין (הענפים במרחק 2 מטר מהחלון, הגזע נמצא במרחק 6-7 מטר. 2. הגודל של המשרד (לשעבר סלון) הוא 3 מ' (קיר צפוני) על 5.5 מ' (קיר מזרחי ומערבי) 3. יש הרבה אור במשרד, כי כל הקיר הצפוני במשרד הוא ויטרינה מזכוכית. בקיר המזרחי, נמצאות תעודות המקצוע שלי, מדפסת, פקס, מחשב וטלפון, ובהמשך הקיר, יש ספריה מעץ עם קלסרים בצבע לבן. יש לי 2 אופציות (פיזית) לכיוון ישיבה : 1. המצב כיום - גב לצפון, פנים לדרום ולדלת הכניסה למשרד. כשהלקוחות יושבים, הם עם כיוון הפנים - לצפון. 2. גב למזרח, פנים למערב - החסרון : קשה לראות את דלת הכניסה למשרד (אבל לקוחות לא מגיעים ללא פגישה מראש, ואני פותחת להם את הדלת תמיד). חסרון נוסף - במערב יש את השירותים... אז הפנים שלי לכיוון דלת השירותים הלקוחות יושבים עם הפנים למזרח וגב למערב (שירותים) אז באיזה כיוון הכי טוב לי לשבת ? כדי שיהיו לי לקוחות ופרנסה ? (ת. לידה 21.2.1971, שעה 8:10 בוקר) המון תודה

כתיבת ההודעה מחדש

לא משנה כלום. כפי שאת יכולה לראות, לא עניתי לאף אחד ולא רק לך כי... לא הייתי מול המחשב. לפעמים אני לא עונה כי אני חושבת או כי אני עסוקה,עובדת, רוצה לחשוב, ממתינה לתשובה הנכונה שתגיע ועוד. חוץ מזה, עניתי לך.

למעלה