מחכה לתגובתכם

גלינה36

New member
מחכה לתגובתכם

שלחתי הודעה לפני מספר ימים ומלבד מירב לא קיבלתי עדיין תגובות אבל אני מבינה למה. בימים האלה התרחשו פה דברים משמעותיים. אני מאחלת לאירית ובעלה הרבה אושר ושמחה. וללידי בל שקראתי את דברייך המרגשים וחשבתי לעצמי עד כמה חשובה התמיכה לכל אורך ההריון המיוחד הזה. סליחה שאני חוזרת לעצמי, אז עדיין אני מחכה לתגובות שלכם. אנחנו זוג שהגענו עם הפונדקאית עד הועדה והיא לא עברה את הועדה. את הפונדקאית ההיא מצאנו לבד למרות שהיינו לפני כן במספר מרכזים והתרשמנו לטובה. היום אנו נמצאים בצומת דרכים ולא בטוחים מהי הדרך הנכונה עבורינו.

אז הנה אני אענה לך יקרה../images/Emo140.gif

קודם כל חשוב מאוד שרוחכם לא נשברה ושאתם מספיק חזקים להמשיך הלאה, עכשיו מה שנותר הוא לברר מה ואיך ברצונכם להמשיך הלאה, האם אתם מספיק חזקים או סובלנים לעשות את המפגשים באופן פרטי עם פונדקאית, אז תנסו, באם אתם לא מרגישים מספיק חזקים או סובלנים לעבור את ההליך הזה לבד, אזי כדאי לפנות למרכז מיוחד ורגיש שיעזור לכם, רק שימו לב חזק לא כל מרכז מתאים ומספיק רגיש לדרך הזו, ישנם מרכזים שבראש מעינם זה הכסף וכמה שיותר כסף לעשות. ואני מכירה מרכז מיוחד אחד שחובק את הפונדקאית ואף את ההורים מרכז שמנהלת אותו אישה מקסימה מיוחדת וחמה, שתהיה לצידם עד הסוף המבטיח והמיוחל, וזה כל כך חשוב, האמינו לי מנסיון אישי שלי, אם כבר מרכז כדאי לדעת על איזה נופלים. אם תרצו את פרטי המרכז פנו אלי במסר אישי ואספק לכם את פרטיו, כי כאן אסור לפרסם, ואני מבטיחה לכם אישית שתתאהבו באישה המדהימה שמנהלת אותו היא חובקת את ההורים והפונדקאות מכל לבה. לפעמים אני מצטערת שאני לא הגעתי דרכה להורים המיועדים שלי. ממש כך.

נמשושה

New member
היי גלינה

ליידי בל כתבה יפה. זהו המרכז המופיע ברשימת הקישורים של הפורום. ולא להתייאש!!! תתחילו בכוחות מחודשים והרבה אופטימיות...

בנדה1

New member
הי גלינה, הנה גם אני אענה.

לפי מה שהבנתי מסיפורך עברתם כבר סיבוב אחד. מי כמוכם יכול להגיד עכשיו מה עושים הפעם? ראיתם שזה אפשרי לעשות זאת לבד ואם יש בכם את הכוחות לעשות זאת שוב אז זה יופי כי זה חוסך בעלויות ומי כמונו יודע כמה כל חיסכון הוא חשוב. אם אתם מחפשים את הבטחון של המרכז אז, מרכז יכול לספק לכם פונדקאית אבל לא הבטחה שהיא לא תתחרט, ה"ביטוח" שיש במרכז הוא שאם היא התחרטה לפני החתימה בוועדה אז ממחויבותו להשיג לכן משהי חדשה. זה לא מונע את עוגמת הנפש הנגרמת ואין זה אומר שמיידית "תועמד" פונקאית חדשה. אם היא מתחרטת אחרי החתימה בוועדה אז גם המרכז לא מחוייב כלפיכם, לא באופן רשמי. ואני מספרת לך זאת מנסיון...

בנדה1

New member
לא סיימתי... שלחתי זאת בטעות

ועכשיו לשאלה איזו פונדקאית תעבור את הוועדה.... הוועדה כל הזמן "מתחדשת", מחליטה החלטות חדשות ועובדת בשיטה של "ניסוי ותהייה". אני חושבת שהמרכזים מקבלים מהוועדה מידע באם ישנם קרטריונים חדשים מה שמקל עליהם להתארגן לכל הפתעה. אבל שוב, אין שום בטחון שפתאום בוועדה לא יתגלה משהו שאפילו המרכז לא היה מודע לו והוועדה תחליט לא לאשר. למרכז יש יותר נסיון ואם נוצרת בעיה (לפני החתימה בוועדה), מחוייבותו לשדך לכם משהי חדשה. אבל, שוב, יש לכם גם את האפשרות לאתר פונדקאית מתאימה לבד אבל לנסות ולברר מראש אם היא מתאימה, כל הקרטריונים מופיעים במסמכים מאביבה. אנחנו כאן לעזור בכל מקרה. ב ה צ ל ח ה.

גלינה יקרה../images/Emo140.gif

לדעתי כדאי לך ללכת דרך מרכז מסודר ואז תחסכי את כל "כאב הראש" ואת הסבל הנפשי לחפש בעצמך ואולי להתאכזב בשנית כי יש הרבה רמאים לצערי.גם אנחנו ניסינו לבד וניתקלנו בהרבה רמאיות והחלטנו על מרכז.(לצערי כל התהליך שלנו בהקפאה כרגע- אבל זה סיפור אחר).עם מרכז יש לך גב יש לך ליווי וחייבים בתהליך כזה צד אוביקטיבי שיהייה לא אמוציונלי כמו ההורים המיועדים. אז בהצלחה וקדימה לדרך

גלינה36

New member
תודה על ההתיחסות

בנדה מאוד אהבתי את ההודעה שלך שמראה לנו שאפשר לעבור דברים קשים ולהמשיך הלאה כי זה הכי חשוב. אני ובעלי התקשנו להמשיך הלאה והיום אני מצטערת על כך כי אולי הייתי כבר אמא. הבאת בפני את האפשרויות לפונדקאות ולי אישית זה הרבה יותר עוזר מאשר עמדות של שחור ולבן כי לצערי עברתי הרבה בחיים ואני יודעת שאף פעם בחיים דברים הם לא שחור ולבן. חג שמח לכלם גלינה36

ומוסיפה על הפרצוף ../images/Emo52.gifשהתיחסתי

לשאלתך, בלי שום קשר להכללות של שחור לבן!

למעלה