מחכה לתגובות... על הבית מהשוקולד שעשיתי...
א אפרת@הבית New member 26/3/02 #4 ואיפה עמי ותמי? ../images/Emo8.gif מעורר תיאבון וכל הכבוד לכישרון, זה נעשה במטרה אכילה או סתם בשביל ההתנסות בחומר? אפרת
ואיפה עמי ותמי? ../images/Emo8.gif מעורר תיאבון וכל הכבוד לכישרון, זה נעשה במטרה אכילה או סתם בשביל ההתנסות בחומר? אפרת
M moti80 New member 26/3/02 #5 זה היה פיצוי על כך שפספסתי יומולדת של ידידה... הכנתי לה את זה כדי להמתיק את האכזבה ממני... היה טעים
א אפרת@הבית New member 26/3/02 #6 תיזהר!! בסוף אני ארצה גם! אולי במפגש הפורום הבא? נראה לי צ´ופר הולם ביותר
ע עטרה ב ט New member 26/3/02 #7 עשיתי לא מזמן תיאטרון בובות עמי ותמ והיה מצחיק לראות איזה ממתקים יש ואיזה כבר עברו מן העולם. עשיתי את זה בעבודה כמובן עם איזה ילד, והוא לא הכיר למשל את הממתק "מקלות סבא". בטח צעירי הפורום גם לא מכירים...... חבל, זה הממתק שהכי קל לצייר........
עשיתי לא מזמן תיאטרון בובות עמי ותמ והיה מצחיק לראות איזה ממתקים יש ואיזה כבר עברו מן העולם. עשיתי את זה בעבודה כמובן עם איזה ילד, והוא לא הכיר למשל את הממתק "מקלות סבא". בטח צעירי הפורום גם לא מכירים...... חבל, זה הממתק שהכי קל לצייר........
א אפרת@הבית New member 26/3/02 #10 זה ממתק נוצרי לחג המולד למען האמת שנראה כמו מקל הליכה עם פסים אלכסוניים באדום לבן
M moti80 New member 26/3/02 #13 ראיתם מה זה? ככה בשלף> השולף הכי מהיר במערב.... חחחחחח ואי, מגניב שאני משעשע את עצמי