רק בשביל לקבל חיבוק...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
הי חומד חזרתי רק עכשיו כי גם לי יש ילד בן חודשיים וחצי (ולא 4 ילדים) וזה המון

קראתי את מה שגם רשמת בהמשך אני לגמרי מכבדת את הרצון שלך כי זה הרבה מעבר למי עושה מה אני שומעת בין המילים בקשה כנה ואותנטית לאהבה וקרבה שנדמה שכעת חסרה לך ואני לגמרי מכבדת את זה נדמה שלא פעם אנו טועים להלביש את הרצון שלנו על סממנים חיצוניים כמו "ארוחת ערב" כשבעצם זו רק בקשה פשוטה לקרבה ואהבה
מתוקה התחתנתם לפני 7 שנים ובתוך זה 4 ילדים ככה (אם אין תאומים או שלישיות

) רוב הזמן היית או בהריון או אמא טריה אני רק עם הריון וילד אחד עד עכשיו יכולה להבין כמה זה מאתגר אני לא מתארת לי מה זה 4 ילדים אהובה נדמה ששניכם לא נמצאים איפה שהייתם לפני 7 שנים ואין גם טעם לצפות מכם שתחזרו לשם החיים נעים קדימה
אני יכולה לומר לך רק מה עובד בזוגיות שלנו ויש לנו זוגיות נפלאה (תודה לאל ולנו) קודם כל הרבה כנות ושותפות והיכולת לראות אחד את השני ולהיות נוכחים אחד בעבור השני נותנים אחד לשני את ההרגשה שהיא אמיתית לגמרי - ששנינו חשובים בקשר ושאכפת לנו מאוד איך כל אחד מרגיש וזה משמר ומחזק את האהבה ואם נניח הייתי במצב שלך הייתי פשוט באה מהמקום הכי כנה שלי ואומרת לו: "אני מתגעגעת אליך אתה חסר לי החברות והקשר שלנו חסרים לי נדמה שכל המטלות של היוםיום והעייפות שלהן לא משאירות לנו זמן לביחד שלנו אני מתגעגעת לזמן שהיינו... (תראי בתוכך אל מה בקשר את מתגעגעת) זוכר את זה? " והייתי מאפשרת גם לו להזכר במה שהיה לכם במה שמלכתחילה חיבר בינכם כי אני בטוחה שגם לו חסר הרוגע והשקט והחיבוק הפשוט שלא מלא בכל כך הרבה מחויבויות
ועוד דבר, לשים לב (ואולי את כן שמה לב ומודעת לזה כבר בעצמך) חומד את כל היום בבית עם הילדים זה אתגר גדול הרבה נשים (וגם גברים) לא שמות לב לאיך שהן לבושות ונראות בבית ואל זה הגבר שלך חוזר
ורענון שלך!!!! עם עצמך מתוקה הוא יהיה נסיך החלומות שלך והוא עדיין לא יצליח למלא אותך ב 100% כי הוא לא יכול - וזה לא התפקיד שלו כי מעבר ללהיות אמא של... ואשתו של.. את קודם כל את ומתחת לכל החובות והעשייה הזו לגמרי לבד (שזה המון!!! וסחתיין על הכוחות שלך) איפה את? צאי לעבוד במשהו שמעניין אותך או צאי ללמוד לכי לחוג לא משנה מה משהו שירענן אותך תמצאי משהו שיעשיר אותך שימלא את מי שאת בעוד גוונים שלא קשורים לבית לילדים לבעל וכו' רק את כשאנחנו מתחדשות גם הקשר מתחדש כי אנחנו מעצם מי שאנחנו מביאות אנרגיה חדשה שולחת לך חיבוק וכוחות ותתחברי אל הלב ובואי אליו משם עזבי את השטויות של ארוחות וכו' כי הוא לא בעניין - ובכלל זה רק סממן תתחברי אל מה שאת ממש רוצה וזה בעצם את הקרבה והאהבה שהיתה לכם פעם ועכשיו חסרה
טל