מחכה לעצות!!!!!

talila16

New member
יש שלב בזוגיות

יש שלב בזוגיות, מתי שהוא שאין כבר התאהבות. גם הנתינה משתנה. לצאת לעבוד ולקחת אחריות על פרנסת המשפחה, זו נתינה. שהסקס נהדר - זו נתינה לאהוב אותך ואת הילדים-זו גם נתינה. ואם כשאת יוזמת הוא משתף פעולה - זו גם סוג של נתינה. אני יודעת, קשה להיות בבית ולדאוג ל-4 ילדים. אבל לדעתי גם קשה לעבוד, זו גם אחריות גדולה.

talila16

New member
גם אני חוויתי את זה עם בעלי

הוא גם הפסיק ליזום, לחזר או איך שהגדרת זאת הוא גם קשה לו עם ימי הולדת- לא זוכר, לא יודע וכיוב' ולמרות שאני יודעת מאיפה זה בא אצלו ועל מה זה יושב זה עדיין מאכזב אותי אני יכולה להזדהות עם זה אבל ככה כשאין לי יום הולדת אני כן יכולה להעריך את זה שהוא עובד ומפרנס, ואוהב אותי ואת הילדים אבל השינוי בצורת המחשבה - היתה לי מאוד קשה, חייבת לציין

Litalxo

New member
מבינה אתכן

יש לי בעל מדהים ואוהב. הוא האדם הכי מדהים שפגשתי וגם המאהב הכי מושלם בשבילי. אבל אצלי ידעתי שהוא לא יוזם ולא יודע להיות רומנטי ממש מההתחלה... כמו כל בחורה, היה לי קצת קשה עם זה. הייתי מתה שפעם אחת הוא יגיד לי, "בואי נצא" "בואי ניסע", לקבל סתם פרחים באמצע היום, או ליומולדת.. משהו.. כשהתחלנו לצאת הוא אפילו לא ידע להחליט לאן נצא לדייט. בקשר צריך ללמוד על מה להתפשר, אז התפשרתי על זה שיהיה לי בעל לא-רומנטי.. יש לו כ"כ הרבה דברים שמפצים על זה. ונשמע שגם בעלך הוא כזה. אז אנחנו ניקח את תפקיד היזמות, זה לא כ"כ נורא בסופו של דבר
העיקר שהבחור יזרום

גם אחי מאד לא רומנטי

וגיסתי מאד כן. הוא נותן לה כל ה שהיא רוצה - אבל אף פעם זה לא בא ממנו. לאחר 10 שנות נישואים היא קצת שינתה אותו. היתה "מכריחה" אותו לומר לה "אני אוהב אותך" (מושכת לו באוזן בצחוק ולא עוזבת עד שהוא יגיד....) מזכירה לו כל יום לפני יום ההולדת שלה את יום הולדת ואיזו מתנה היא רוצה וכו'. אז היום הוא יותר פתוח - אבל עדיין לא ממש רומנטי. זה משהו מולד. אולי גם את תכווני אותו למה שאת רוצה לכוון. תזכירי לו מראש את יום ההולדת שלך. כשהוא כבר מביא מתנה - תחבקי אותו ותחמיאי לו בהתרגשות (גם אם את חושבת שזו סתם מתנה שנקנתה בלי מחשבה ובלי כלום). אין דבר שירתיע גבר מלקנות מתנה - מתגובה פושרת או צוננת של בת זוגתו למתנה שהוא כבר קנה. כשהוא יראה כמה את מתרגשת מכל מחווה (אפילו חיצונית) - זה יעודד אותו להמשיך לרצות אותך. לגבי עבודה : אם הישיבה בבית מעיקה עלייך, תנסי למצוא יציאות מוגדרות. כמו יציאה לחוג או משהו (עם או בלי הקטנה). זה יאוורר אותך ויתן לך איזה דבר אחר להשקיע בו, מלבד הבית והמשפחה.

debiha4

New member
חוכמת חיים

אני חושבת שאתה התקרבת למציאות ההכי שלי , רק בן אדם שחובה או יודע מקרוב מה זה יכול להבין שזאת לא בעיית זוגיות אלה רק אופי או תכונה מולדת של בן אדם. אבל תודה על העצה והדרך בערך מה שאחותך עושה אבל תודה בכל אופן גם עוזר לשמוע שיש עוד כאלה ולא סובלת לבד.

תאהבי את מי שהוא כן

תאהבי את מי שהוא כן במקום לחפש את מה שלא
תעצימי את מה שיש תפרגני למה שכן יש תעריכי את גודל האחריות שגם הוא נושא על גבו לפרנס משפחה של 4 ילדים זו אחריות גדולה והשקעה של הרבה אנרגיה
אני מתחברת למה שכתבו לך פה צאי לעבוד או ללמוד תתרענני מהחוץ ותביאי גם את אנרגיה חדשה הביתה
תאהבי את מה שיש בו תני לו להרגיש עד כמה את מעריכה את מה ומי שהוא וכן, מההתחלה כמו שרשמת "הוא אף פעם לא דגל בקטע של ימי הולדת או ימי אהבה" מההתחלה הוא היה כנה איתך עזבי שטויות יש כל כך הרבה דרכים להראות אהבה תתחברי לאופן שהוא מראה את זה זה יותר חשוב
הבעל שלי הוא האיש הכי מתוק בעבורי והוא לא ממש רומנטי בדרך "המקובלת" אלא בדרך שלו והיא מקסימה ומיוחדת אין לי שום ציפיה ממנו שיהיה בדרך "המקובלת" כי אז זה כבר לא יהיה הוא :)

debiha4

New member
הבעיה שזה משנה אותי

נכון שידעתי שהוא כזה אבל לא חשבתי שזה יהיה עד כדי כך חמור וכן בהתחלה היינו יוצאים מה שהיום אנחנו כבר לא עושים בכלל. אבל אני הרבה מפרגנת וכמו שתמיד אמרתי בשביל להיות זוג צריך שתיים ולא תמיד אותו אחד צריך ליזום לא משנה למה. זה נעים לו שאני מארגנת לו ערבים או כל דבר אחר אז יהיה נעים אם פעם ב ..... כמה זמן גם הוא יעשה משהו. תודה לך על הכנות

רק בשביל לקבל חיבוק...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הי חומד חזרתי רק עכשיו כי גם לי יש ילד בן חודשיים וחצי (ולא 4 ילדים) וזה המון :) קראתי את מה שגם רשמת בהמשך אני לגמרי מכבדת את הרצון שלך כי זה הרבה מעבר למי עושה מה אני שומעת בין המילים בקשה כנה ואותנטית לאהבה וקרבה שנדמה שכעת חסרה לך ואני לגמרי מכבדת את זה נדמה שלא פעם אנו טועים להלביש את הרצון שלנו על סממנים חיצוניים כמו "ארוחת ערב" כשבעצם זו רק בקשה פשוטה לקרבה ואהבה
מתוקה התחתנתם לפני 7 שנים ובתוך זה 4 ילדים ככה (אם אין תאומים או שלישיות:)) רוב הזמן היית או בהריון או אמא טריה אני רק עם הריון וילד אחד עד עכשיו יכולה להבין כמה זה מאתגר אני לא מתארת לי מה זה 4 ילדים אהובה נדמה ששניכם לא נמצאים איפה שהייתם לפני 7 שנים ואין גם טעם לצפות מכם שתחזרו לשם החיים נעים קדימה
אני יכולה לומר לך רק מה עובד בזוגיות שלנו ויש לנו זוגיות נפלאה (תודה לאל ולנו) קודם כל הרבה כנות ושותפות והיכולת לראות אחד את השני ולהיות נוכחים אחד בעבור השני נותנים אחד לשני את ההרגשה שהיא אמיתית לגמרי - ששנינו חשובים בקשר ושאכפת לנו מאוד איך כל אחד מרגיש וזה משמר ומחזק את האהבה ואם נניח הייתי במצב שלך הייתי פשוט באה מהמקום הכי כנה שלי ואומרת לו: "אני מתגעגעת אליך אתה חסר לי החברות והקשר שלנו חסרים לי נדמה שכל המטלות של היוםיום והעייפות שלהן לא משאירות לנו זמן לביחד שלנו אני מתגעגעת לזמן שהיינו... (תראי בתוכך אל מה בקשר את מתגעגעת) זוכר את זה? " והייתי מאפשרת גם לו להזכר במה שהיה לכם במה שמלכתחילה חיבר בינכם כי אני בטוחה שגם לו חסר הרוגע והשקט והחיבוק הפשוט שלא מלא בכל כך הרבה מחויבויות
ועוד דבר, לשים לב (ואולי את כן שמה לב ומודעת לזה כבר בעצמך) חומד את כל היום בבית עם הילדים זה אתגר גדול הרבה נשים (וגם גברים) לא שמות לב לאיך שהן לבושות ונראות בבית ואל זה הגבר שלך חוזר
ורענון שלך!!!! עם עצמך מתוקה הוא יהיה נסיך החלומות שלך והוא עדיין לא יצליח למלא אותך ב 100% כי הוא לא יכול - וזה לא התפקיד שלו כי מעבר ללהיות אמא של... ואשתו של.. את קודם כל את ומתחת לכל החובות והעשייה הזו לגמרי לבד (שזה המון!!! וסחתיין על הכוחות שלך) איפה את? צאי לעבוד במשהו שמעניין אותך או צאי ללמוד לכי לחוג לא משנה מה משהו שירענן אותך תמצאי משהו שיעשיר אותך שימלא את מי שאת בעוד גוונים שלא קשורים לבית לילדים לבעל וכו' רק את כשאנחנו מתחדשות גם הקשר מתחדש כי אנחנו מעצם מי שאנחנו מביאות אנרגיה חדשה שולחת לך חיבוק וכוחות ותתחברי אל הלב ובואי אליו משם עזבי את השטויות של ארוחות וכו' כי הוא לא בעניין - ובכלל זה רק סממן תתחברי אל מה שאת ממש רוצה וזה בעצם את הקרבה והאהבה שהיתה לכם פעם ועכשיו חסרה
טל

debiha4

New member
כנראה שרק נשים מבינות

מה שכתבתי קיבלתי הרבה תגובות אבל אלה של נשים היו עם עצות די נכונות. ידוע לי שאני צריכה קצת לצאת מהבית וזה בתכנון, מאוד ריגשת אותי בדברים שלך ויש בהם אמת. אנחנו הרבה מדברים אבל כמו שאמרת העומס לפעמים מוחק דברים שקצת "פחות" חשבוים. בימים אלו אנחנו כבר מנסים לחדש את "בילויים" שלנו" וזה התחלה של המשך טוב. תודה לך על החיבוק ועל העצות. בהצלחה עם התינוק זה הרבה עבודה אבל הרבה סיפוק, תהני מכל רגע
.

אייבורי

New member
מזה משנה

אם הוא יהיה רומנטי, תבואי להתלונן שהוא לא שרמנטי. יש לך אחד בעל על הכיפאק, אבל השיעמום בחייך הורג אותך ואין כמו הצקה טובה ותלונה בכדי לשפר את חייך.

seeyou

New member
חיפוש אחרי ה"מושלם"?../images/Emo12.gif

נבדוק ברשותך את מה שיש לך: 7 שנים עם 4 ילדים מפרנס בכבוד את המשפחה אוהב אותי ואת הילדים סקס נהדר ומה חסר לך? הוא לא רומנטי לא עושה מתנות לא יוצא לבלות נחשוב הגיון-כול אחד עם ההגיון העצמי את באמת חושבת שאחרי שהוא עובד כל הזמן כמעט ולא נמצא בבית בגלל עבודה או לימודים יש לו עדיין יכולת להיות רומנטי? ייתכן שככה הוא מטבעו את חושבת שכנראה לא מעריך מה את עושה?-לדעתי,זה בראש שלך(הגיוני בגלל שאת לא מקבלת מה שאת רוצה ולא מעריכה מה שנותן) יורד החשק גם בלהכין ארוחות רומנטיות
תגידי-מה הוא מקבל ממך? מה התמורה האישית שלו למאמצים לתחזק את המשפחה? אפילו לא חיוך? לא חיבוק? ארוחה נעימה? אם תמשיכי בדרך שלך אני צופה שמה שחסר לו בבית יקבל בחוץ יותר זול. יוסי

debiha4

New member
קראת לא נכון בין השורות

מה אני עושה בשבילו בו ניראה: - מגדלת את הילדים כמעט לבד - עושה קניות לבד - דואגת לתשלומים לבד - ללכת לרופאים או טיפת חלב לבד - טיפול לאוטו לבד - טסט לאוטו לבד -טיפול ברישום בית ספר / בנק / מזומנים לבד - חופש גדול לדאוג לפעילויות לבד - כביסות /אוכל / סידור הבית לבד - קנית בגדים ונעליים לכל המשפחה כולל שלו לבד בקיצור הכל כמעט לבד אז אני חושבת שכשאתה רושם שאני לא עושה עבורו כלום אתה הבעיה שלו הבנת בכלל כלום אבל לא כל אחד והדעה שלו. ולדעתי הוא מלך אני לא סתם יושבת ולא עושה כלום לא התפלאתי לראות שגבר כתב כזאת תגובה.

ואת היחידה ? רוב הנשים עושות את

כל הדברים שרשמת ויותר.... וחלק מהרשימה שלך את לא עושה בשבילו ! את עושה למען הילדים שהם גם שלך .

debiha4

New member
קינמווון שלום

עד לפני שנתיים הייתי עובדת הרבה שעות מישרה מלאה ואפילו קצת יותר בחוץ בזמן שהילדים במסגרות, ואני יכולה להגיד לך שיש הרבה יותר הבדל בין מה שאני עושה היום לבין מה שהייתי עושה אז הוא לא צריך לקחת ימי מחלה על הילדים כשיש משהו הוא לא צריך לצאת מוקדם מהעבודה בגלל גנים שמסיימים מוקדם פעם היינו מתחלקים בהכול. אז מה אם אני עושה את זה גם לילדים זה גם בשבילו, ודרך הגב כנראה קיבלת רושם מוטעה ממני כי אישה שאוהבת לפנק ובסך הכל רציתי עצה איך לגרום ליותר ודעות זהו. אני כנראה עכשיו מהתגובות שאני מקבלת מכם שהוא כנראה עושה יותר מכם וזה ניראה אבסורד. אני בטוחה ויודעת כי יש לי חברות כאלה שהבעל עושה קניות ומטפל באוטו ודואג לכל מה שקשור לחשבונות, אבל כנראה שאתה לא מעריכים מה שיש לכם ולפחות עכשיו אני בטוחה עוד יותר שיש לי זהב בבית. ודרך הגב אין שום בלרצות רומנטיקה, במקום לעשות סקס כל יום כמה זמן חצי שעה, שעה אז נקדיש לזה פחות זמן ונהיה יותר רומנטים תאמין זה מאוד עוזר לקשר ולזוגיות. אז מה כל החיים לחזור מהעבודה ללכת ללימודים לא לראות את האישה לא לראות את הילדים בסוף הוא ישכח מי הוא ואיפה הוא גר. מה להיכנס הביתה בשעה מאוחרת להקלח לראות אולי איזו סידרו או משחק וללכת לישון זה לא חיים תאמין לי. תנסה לפתוח קצת אופקים חדשים בחיים שלך ואולי תראה מה אתה מפספס.

למעלה