מחכה לעזרתכם

מאיה147

New member
מחכה לעזרתכם

היי בנות יש לי כמה שאלות 1. אני אחרי 2 לידות בניתוחים קיסריים את הילד השני ילדתי לפני 4 וחצי חודשיים ואני לא מצליחה להתפטר מהבטן בבקשה עיזרו לי 2. האם הליכה בהליכון יכולה לעצב את הגוף זאת אומרת לשנות את המבנה לדוגמא אם יש לי ישבן וירכיים (מבנה גיטרה ) 4. האם שתיית נס קפה או תה הם תחליף גם למים אפשר להחשיב בספירה של הכוסות? אני יודעת שאולי הגזמתי בשאלות אבל אשמח לקבל את תשובתכם

../images/Emo13.gifלגבי עיף 4- הם לא נכללים בחשבון

ורצוי לשתות רק 2 כוסות נס קפה ולשתות תה צמחים

net the jet

New member
לגבי הבטן- רק תרגילי בטן ! תתחילי משכיבה

על הגב רגליים בקרוס והתמדת החלק התחתון של הגב חזק לרצפה... יש לחזור על זה כל כמה שניות להחזיק במצב , ככה במשך כמה דקות.... אחרי זה מה שקוראים "עליות משכיבה לישיבה " כשהרגליים באויר ומקופלות בברך ( לא בקרוס כמו בצבא- זה יוצר יותר מדי לחץ על גב תחתון ) צריך להתחיל עם כמה פעמם 0 כמה שאת יכולה ) ולאט לאט להגביר... לנוח, ולחזור על אותו מספר, ככה כפול 3.. וכל כמה ימים להגדיל את הכמות..... יכולה להגיד לך שאחרי 3 ניתוחים קיסריים עדיין יש לי "גבעונת" שלא עוזר כלום .. באזור של החתך. במקור תמיד התגאתי בבטן שטוחה עם מרובעים, היו לי שרירי בטן חזקים, אבל קשה לחזור לבטן חזקה אחרי ניתוח... דורש התמדה רבה ! בהצלחה.

net the jet

New member
לגבי שינוי מבנה.... לא ניתן לשנות מבנה, אבל

בהחלט ניתן "לחטב" ע"י פעילות גופנית מתאימה וע"י תרגילים ממוקדים לאותו אזור בעייתי., הליכה לא ממש ממקדת, אבל כן תסייע בהרזיה ותגביר חילוף חומרים ( שזה יעזור כמובן בהרזיה )

שיעורי עיצוב../images/Emo45.gif

עבודה ספציפית על השרירים. תרגילים ספציפיים לאיזור הבטן, היריכיים והגב (שחשוב מאוד לעבוד גם עליו) ומזל טוב והמון בהצלחה.

למעלה