מחכה לניירות ו..

star9

New member
מחכה לניירות ו..

אני וחבר שלי שלחנו את הניירות לקראת אפריל להולנד לפני שבועיים הם שלחו מכתב שבו הם מבקשים משכורות אחרונות של חבר שלי והוכחה לזה שהוא עובד שם הרבה זמן , ידוע לכם אם הם מבקשים דברים נוספים ? או שלכלאחד זה שונה? כמה זמן זה אמור לקחת כל התהליך של ההמתנה ? אשמח לקבל מידע תודה יסמין חג שבועות שמחחחחחחחחחחח

Fair game

New member
היי

הם ראשיים לדרוש ממך כל מסמך שהם רוצים כדי לבדוק כל מיני דברים. בגדול זה תהליך זהה לכל אחד אבל הם ראשיים לבדוק ולחקור מה שהם רוצים. התהליך עצמו לוקח בערך 3 חודשיים ולפעמים הם נותנים תשובה גם בפחות מזה

limor154

New member
בירוקרטיה בהולנד

נכון זה אכן לוקח 3 חודשים....וזה לפעמים יכול להתיש גם אחרי... אבל כמו שכולנו בהולנד מבינים, הולנדי זה הולנדי...הכל לפי חוקי הספר. יש עוד מלא מידע איכותי לכל מי שמבצע מעבר להולנד באתר www.nlconnection.eu בפרק "נחיתה רכה". עוזר מאוד!

מלפפiן

New member
לימור/חנה היקרה,

זה שהקמת אתר לאנשים בשליחות בהולנד זה יוזמה יפה, אבל לא צריך לדחוף בכוח פרסומת לאתר בכל שרשור בפורום. מן הראוי היה לפתוח שרשור חדש עם המלצה על האתר שלך (כמו שעשתה קולמיני), או לענות כתגובה עם קישור לאתר, בשרשור אחד בלבד.

smaak

New member
../images/Emo45.gif זה עוד מעבר למה שכתבתי לה בפורום

להיות הורים בחו"ל.

star9

New member
תודה

היי תודה על האתר :) נישאר לי חודש או חודשיים :)) יש לך מושג מה צריך לעשות בתקופה הזו? צריך להיות בקשר עם השגרירות? וכשזה מגיע לאן זה הולך?

izikshalom

New member
היי יסמין מה המצב?

אני בעיצמו של קןרס הולנדית...יש לי מבחן חשוב מחר. ik heb genoeg van deze taal. אני יספר לך איך זה הלך אצלנו: שלחנו את הניירת להולנד כולל תלושי משכורת וכל מה שצויין ברשימת הדרישות: אחרי חודשיים קיבלנו תשובה חיובית. אתם שלחתם תלושי משכורת כבר בפעם הראשונה שהגשתם את המסמכים?

star9

New member
שלום איציק

היי אציק שיהיה לך קודם כל הרבה הצלחה במבחן !!! לפי מה שהבנתי מחבר שלי שהוא שלח והם ביקשו אתזה בשנית בזמן שהוא היה בישראל איתי הם שלחו לו מכתב שמודיע על 14 יום שיש לו לשלוח את המשכורות והוכחה לזה שמקום העבודה שלו הוא לא זמני, הוא הספיק לשלוח בפקס וגם בדואר חח למזלו גם נפל אז החג הזה של הנוצרים. חב הוא שלח את הניירות שלנו לקראת אפריל , אז הניירות האחרונות הם ביקשו הוא שלח לפני שבוע, אני מקווה שזה לא ימשך עד יולי..הם דרשו משהו אחרי ששלחתם את הניירות?

star9

New member
בבקשה

אין על מה :) אני אוהבת לשמוע בשורות טובות אני עדיין לומדת אצל הנרייט באופן פרטי , אבל ההולנדית תשתפר בהולנד עם זאת לא מזיק להבין גם מעברית להולנדית ! ראיתי את התמונות שלכם בפייסבוק חברה שלך ניראית מאד מתוקה

izikshalom

New member
נלחץ לי בטעות אנטר

אז דבר ראשון אין לך מה להילחץ המכתב יגיע בקרוב ומהנקודה הזו כל שאר העניינים רצים דיי מהר אפילו אני הופתעתי לגלות כמה שהתהליך מהיר...את כל המידע לגבי התהליך שאבתי מהודעות ישנות של ישראלים בפורום ומסתבר שהמידע בפורום על התהליך ממש מיושן לא עדכני די שלילי בנוגע לתהליך ולזכויות שלך בהולנד. אני לא שלחתי כלום מעבר למה שהם ביקשו בפעם הראשונה אבל כפי שמנהל הפורום כבר ציין התהליך משתנה מאדם לאדם. הקטע של העבודה הוא די חשוב בשבילהם אז לכן זה קצת מתעכב אצלכם. הם פשוט בוחנים את הפרטים היבשים של כל בקשה.לפי הסיפורים ששמעתי מהישראלים פה לכל זוג הייתה תקופת המתנה שונה מהשנייה.מחלקם ביקשו יותר פרטים והוכחות ומחלקם האחר הם לא ביקשו כלום. אבל לבסוף כולם קיבלו את הויזה.בנתיים תהני מהשמש בארץ לכי לים אין דבר יותר טוב מזה הכל לטובה.

star9

New member
כן הכל לטובה רק ש...

חחח צודק להנות מהשמש :) (אגב שלחתי לך את ההודעה הזו לפני שבוע בפייסבוק וחיכיתי שתשלח לי אבל לא נורא כני טוב לשמוע ממך גם כאן ) חבר שלי דיי מעופף אני כבר לא יודעת מה הוא שלח בפעם הראשונה..אבל מה שכן הם אמרו לו שהם משתדלים לעשות אתזה מהר בגלל תלונות של הציבור שהם slow as shit אז הם משתדלים להוכיח את עצמם. זה ברור שהכל לטובה אבל לי נימאס כבר לחכות..בנתיים אני מעשירה את עצמי בלימודי הולנדית, בישול ואומנות הנרייט אמרה לי שהיא מגיעה להולנד ביולי לשבועיים היא גרה ממש קרוב לחבר שלימקווה שעד אז אני יהיה עוד לפני עניין ההמתנה זה דבר כזה מעצבן. איך הולך לך שם בהולנד? מה מזג האויר? איך היה ביום המלכה? הייתם בפסטיבל הפיות ?

izikshalom

New member
יום המלכה

היה קטלני נהנתי מכל רגע סטייקים בירות אנשים שמחים והופעות בכל פינה...שנה הבאה תבואי לאמסטרדם עם החבר נבלה קצת ביחד. לגבי כל השאר וואלה אני עמוס עד הגג עם הלימודים...הקורסים האלה בהולנדית אינטנסיבים רצח אני נושם יורק ומחרבן הכל בהולנדית וואלה באמת אני לא צוחק. אבל אני בא לארץ ביולי לחודש מצאתי טיסה זולה דרך גרמניה. אולי נתראה בארץ מי יודע

star9

New member
מגניב אתה עושה חיים

חחחחח נושם יורק ומחרבן בהולנדית הרגת אותי פה חחחח אבל אתה מתחיל את הלימודים הרציניים בספטמבר נכון? בשביל מטרה צריך לעמול קשה , אחרי שקוצרים את הפירות מבינים שהכל היה שווה! לא לא אני מקווה שאני לא יהיה כאן ביולי וזה מה שאני בעצם לחוצה בגללו , חבר שלי מתכנן לקחת חופש ולנסוע איתי ועם הבן שלו לספרד או ליוון ואני ממש לא רוצה לחזור לישראל אח''כ , אני אני מקווה שה IND יהיו נחמדים גם אלינו. חבר שלי הגיע אליי ביום המלכה , נסענו לאילת לשבוע והיינו גם בים המלח היה מדהים! הוא אוהב את ישראל ורוצה מתישהו לגור בארץ , מי יודע מה יהיה אולי בכלל תיתכן סוף העולם ב 2012? אתה חושב שזה יקרה? יש את הפסטיבלים האלה בתקופה הזו, היה באפריל את פסטיבל ימי הביניים והפיות באיזה טירה שמעת על זה? יש גם בקרוב הופעה בת זונה בהולנד איפושהו של הזמרת beth hart מכיר? זמרת מעולה ששרה מהלב , ההולנדים מאד אוהבים אותה. כשאני יעבור להולנד נוכל להיפגש ארבעתינו בכיף אני מאד אשמח :))

limor154

New member
מלא בילויים בהולנד

הי לכם, מגניב ויותר בהולנד ועכשיו בקיץ...לפחות בימים האחרונים נראה שיש ניצני קיץ... אם אתם מחפשים אטרקציות ובילויים בהולנד ועוד דברים מענינים ומיוחדים יש אתר חדש בו תוכלו למצוא המון: www.nlconnection.eu מומלץ. תעשו חיים!

star9

New member
מה הם הזכויות אחר כך?

אז אחרי שמקבלים את הניירות וחוזרים להולנד מהם בעצם הזכויות?

למעלה