מחכה לך

Raul*Duke

New member
מחכה לך

לא אוותר אני אחכה אהובת ליבי לא תאכזב לילה קסום חווינו יחד זה צרוב בליבי זכר שפתיה המתוקות מגע ידיה הרכות חיוכה השובה מילותיה הקסומות גם אם לא יצא להפגש הלילה אמשיך לחלום דמותה אשן לי לבד במיטה חלל ריק לצידי אבל היא עוד תהיה איתי אהובת נפשי מושא תשוקתי גוף של ונוס הכרית עוד מסומנת על ידי ראשך הקט אחלום על אהובתי בלילה וכשאקום מי יתן ואמצאנה שם או לפחות סימן טעם שפתייך עדיין בפי ניחוח גופך עדיין איתי אלך לישון כעת אוהב אותך מסתורית אהבת אמת.

אני פה נסיך שלי ..

אני פה אהוב שלי שוכבת על המיטה מחכה שתבוא .. ותהיה איתי ריח גופך על גופי הערום מצפה לראותך .. מצפה לבאות הלב התגעגע כשלא היית פה הלב כמה ..רוצה עוד ועוד מילים של אהבה מילים של תשוקה טעמן עדין בפי מחכות שוב פעם לך אהבה של אגדות כמו שקראנו לה אהבת אמת כמו שחשבנו בליבה אני פה .. מחכה לך איכה אהוב שלי . איפה הנסיך שלי ?

הולכת לישון .. ../images/Emo7.gif

עצובה שלא היית .. חיכיתי חיכיתי ואתה לא איתי פורשת לישון עם דימעה בזוין העין עם כאב חד בלב כאב של אכזבה גדולה כי אתה לא היית . אם תבוא ואני לא אהיה פה שתדע שאני אותך אוהבת אהבה אין סופית נכנסת לחיים שלי ואין לך דרך החוצה שולחת לך חיבוק גדוללללל מתגעגעת

Raul*Duke

New member
אהובתי

השעה מוקדמת פקחתי עיניי הבטתי מיד הצידה ואת אינך מה קיוויתי שתהיי פה לצידי רציתי לומר אוהב אני מתגעגע רציתי לגעת בגופך המשגע שוכב על גבי מביט את הכרית תווי פנייך הענוגים נשארו כסימנים והנה שמלתך זכר שעות של תשוקה אחכה ולא אחדול כי את שלי, כה מתוקה חוזר אני כעת לישון לחלום על אהבה לא די לה רק תזכרי אהובתי אני איש של לילה כל ערב וכל ליל אהיה כאן לחכות תמיד תמיד בסביבות חצות אכזר הוא גורלנו אך אני לא מוותר כל רגע שעובר אני אוהב אותך יותר

Raul*Duke

New member
to my one true love

yesterday I was half the man I used to be maybe thats because you´r the other half of me like the spring in bloom summer of our loving, soon every bird will sing the melody of our love tune

שוטרת*

New member
ראול, סליחה על ההתפרצות אבל..

אתה נמצא הרבה בחדר חיפה לא? שוטרת

Raul*Duke

New member
שוטרת

זה אכן אני אבל כבר מזמן לא שוהה הרבה בחדר חיפה בד"כ סתם מסתובב. שבת שלום שיהיה רק טוב

למעלה