מחכה כבר ל12 בנובמבר

רולי10

New member
מחכה כבר ל12 בנובמבר

שלום לך סתיו וכל חברי הפורום... הסתובבתי היום בכיכר בכניסה לישוב והסתכלתי סביב ומה שראיתי זה מלחמת כוחות... ממש עשה לי רע... אז נכון,דמוקרטיה זה דבר חשוב אבל עם כל זאת אני חשה שיש פה מלחמת אגו במקום מלחמה על טובת הישוב... אני מעודכנת במה שקורה וכואב לי... כשהגעתי לישוב לפני כ 4 שנים זו היתה תחילת הקדנציה של מר גולברי. כאדם נאיבי ואופטימי מטבעו נתתי לדברים לקרות וגם לא רציתי יותר מידיי להתערבב בפולטיקה של היישוב ולכן שמרתי על פרופיל נמוך. היום אני במקום אחר... הרבה יותר פעילה למען הקהילה,מאוד נקשרתי ליישוב ובעיקר בעיקר מאוד מאוד אכפת לי... באמת ב4 שנים שאני כאן אני לא חשה שמשהו "זז" ביישוב. מבחינה תרבותית זה מתחת לכל ביקורת,שלא נדבר על בטחון היישוב, ניקיון, חינוך וכל מה שהזכירו כאן חברי הפורום... אני כבר 3 שנים מנסה להרים משהו למען הקהילה... מרגישה היום שעייפתי,פשוט נמאס לי להלחם בתחנות רוח... הגעתי לבדי אף למר גולברי בכבודו ובעצמו וישבתי אצלו במשרד כדי לקדם את מטרתי הקהילתית... נתקלתי בספין פוליטי שלאחריו הרגשתי ממש מרומה... כלכך התכוננתי לפגישה,היתי מאוד ברורה ויותר מזה,ניסיתי לרתום את מר גולברי לפרויקט שלי... חברים... אין עם מי לדבר... אני לא מענינת אותו, הוא כלכך נחמד,כלכך קשוב,כלכך נעים הליכות אבל זה לא מספיק!!! היום ששנת הלימודים כבר התחילה והפרויקט הקהילתי שלי לא מקבל תמיכה מהמועצה ונופל על הוריי הילדים הגענו למצב שהפרויקט הזה לאט לאט נכחד... עם כל זאת בחרתי לא להתיאש ולהמשיך בדרכי לתת עם מי שיש לי ולעשות את הטוב ביותר בתקווה שב12 לנובמבר כבר יהיה ראש חדש לצורן-קדימה ואוכל לקבל תמיכה מהמועצה סוף סוף ואולי יהיה ראש מועצה שיאמין בדרך שלי ותמוך קצת יותר... שלכם רולי

רולי לא להתייאש

רולי, אני מבין בדיוק על מה את מדברת, יש קבוצת פעילים ביישוב שמנסה לקדם דברים, ומול גולברי זה ממש לעבוד עם קיר. הכל הולך קשה. בפעם האחרונה שבקשנו ממנו משהו, זה היה בפרויקט נטיעת אלונים לאורך השביל שסימנו מיער אילנות דרך השמורה ליער קדימה. יש לנו אלונים תרומה מחווה בזכרון יעקב. יש לנו מים תרומה מאגודת המים. יש לנו מתנדבים, שיניחו את הצנרת וישקו את העצים. אנו צריכים מהמועצה רק התחייבות מול אגודת המים שאם תהיה חריגה הממכסה, היא תכסה. הסיכון לחריגה הוא אפסי, וגם אם תהיה חריגה מדובר נאמר ב 1000- 2000 ש"ח, שזה בוטנים עבור המועצה. אין עם מי לדבר. בכל מקרה אני מציע לך, ולכל מי שרוצה להיות פעיל ביישוב להצטרף לפורום הפעילים, שם אפשר להעזר באחרים כדי לקדם פרוייקטים אם את מעוניינת שלחי אלי מייל ואני אוסיף אותך [email protected]

Master Stav

New member
יכול להבין אותך

מאד מאד יכול להבין אותך איך אומרים ....אני שם ...לא היתי שם אני שם ..... הצעתי לך אל תתייאשי ...צריכים ביישוב הזה אנשים עם חזון ורצון יש פה לא מעט אנשים טובים שאחרי הבחירות יפסיקו בסכינאות בתקיפות האישיות וההאשמות השווא ישנסו מותנים ויחזרו לפעול עבור הקהילה כפי שעשו מאז ומתמיד ..... כן יהיו כאלו שישקעו לתהום השיחכה עד לבחירות הבאות ....יש כאלו על תתני לשכאלו להרוס לך את החלום .... ברוכה הבאה לפורום...שמח לראות עוד אנשים שרוצים לעשות .

yonib1231

New member
מסביב לשולחן ב-12 בנובמבר

אני בהחלט מצטרף לתקוותך שביום רביעי, 12 בנובמבר 2008, ישבו מסביב לשולחן המועצה 11 אנשים שכל מטרתם היא להפוך את היישוב לטוב יותר ולשם כך ישקיעו גם את מרצם ולא לטובת מלחמות פנימיות ואישיות. חתום בתקווה, יוני

למעלה