מחיר של בולמים

• פותח הנושא max2
  • פורסם בתאריך

max2

New member
מחיר של בולמים

אני מתכוון לקנות בולמים והמחירים שקיבלתי שונים בצורה משמעותית. לינקר מציע אותם במחיר של בערך פי 2 פחות מהשאר (אום פארטס, שאשא, וחנויות דומות), רציתי לשאול מה המחיר לרביעית בולמים לחיפושית אמריקאית (1303).

moshesw

New member
מצטרף לשאלה../images/Emo13.gif

ואם אפשר סקירה קלה של מביני עניין על סוגי הבולמים. משה - חיפו דגם גרמני 1200 סמק שנת 73.

amitexc

New member
תלוי בחברה של הבולם

יש חברות BOGE MONRO KYB BILISTAIN GABRIEL ויש סוגים שונים של בולמים:שמן ,גז המחיר תלוי מאוד בדרישה. אם אתה יודע מחירים וחברות אז תגיד,ואז יתברר אם המחיר מוצדק או לא.

max2

New member
כל משלינקר אמר זה

שהם אוריגינליים. באום פארטס ושאשא אמרו 800 שקל לרביעיה, לא אמרו מה החברה אבל שזה מתאים לחיפושית.

Fitch

New member
תברר חברות, זה הכי חשוב.

אצל לינקר הכל מקורי, מברזיל.

amitexc

New member
גם מקורי הוא של חברה מסויימת

אני לא יודע מה הוא המקורי בחיפושית אבל הרבה חברות ארופאיות השתמשו בBOGE אולי בחיפושיות גרמניות זה Sachs כי זאת חברה גרמנית, אין לי מושג. תברר חברות וסוג(גז\שמן).

max2

New member
אפשר קצת פרוט

לגבי הבדלים בין גז לשמן?, עד כמה יש הבדל והאם הוא שווה את ההבדל במחיר, מה המחירים שלהם עליי לצפות וכדומה.

nirdek

New member
אני בסוט לאללה מבולם אקידמי מונורו גז

הרכבתי עם דותן מונורו גז קדמיים והם עושים את העבודה כמו שצריך עכשיו אני מחפש מונורו גז אחוריים יש למישו להציעה ?

max2

New member
כמה עלו?

ועד כמה ההבדל משמעותי? יחסית לבולמי שמן?

amitexc

New member
אם אתה מתכוון לנהיגה רגילה

ולא ספורטיבית אז גם בולמי השמן יהיו טובים, בולמי הגז נועדו לשמור על ההתנהגות שלהם גם כשהם חמים וכך אין הפתעות מצד המתלים. אם אתה לא מחפש התנהגות ספורטיבית לך על בולמים רגילים.

למעלה