מחיר ריצוף

agp2008

New member
מחיר ריצוף

שלום, הייתי היום בנגב קרמיקה ומצאתי ריצוף שמצא חן בעיניי מאוד. מדובר באריחי פורצלן סטנדרטיים רגילים, סולידיים ולא מתוחכמים בשום צורה שהיא. האריחים הם מסדרת נובו של נגב, בגודל 45*45, לא מלוטשים, לא לפטו ולא שום דבר מיוחד, אבל כן ב"חיתוך לייזר". האריחים מצאו בעיניי מאוד והבנתי גם שנגב מייצרים אריחים באיכות גבוהה. עם זאת התפלאתי לגלות שמחיר האריחים היא קצת מעל 100 ש"ח למ"ר. מקריאה קצרה הבנתי שמחירי המחירון הם כמעט תמיד בגדר המלצה, ואכן לא נראה לי שהמחיר הזה משקף מחיר ריאלי של האריחים, ושהכל עניין של מקח.הבעיה היא שאני ממש גרוע במיקוח ואני לא בקיא יותר מדי במחירים של ריצוף. האם מישהו פה שקנה בעבר אריחים מסוג זה או שמתמצא במחירי אריחים יודע להגיד לי מה המחיר הריאלי של אריחים כאלו בקנייה של כ-120 מ"ר (אני לא מתכוון לעשות קנייה גדולה מעבר לזה, אלא אריחים בלבד) ? אני רוצה לחזור לחנות ולשים על השולחן את המחיר הדרוש מבחינתי שישקף מחיר ריאלי ויחסוך ממני מקח בלי לדעת לאן לחתור בכלל. תודה מראש לכל המשיבים !

מחירים

המחיר נראה גבוה. אתה יכול למצוא אריחים דומים למה שאתה מתאר גם ב 40 ש"ח למ"ר. לך תבדוק בעוד מקומות ותשווה מחירים.

calila

New member
אני קניתי בנגב

קניתי גרניט פורצלן בגודל 50X50 מיוצר בטורקיה ב 60 שח כולל מע"מ ועוד קניתי גרניט פורצלן בגודל 33X33 ובגדלים שונים (עבור חדרי המקלחת) תוצרת נגב מסידרת אנטיקטו במחיר של 65 שח למטר כולל (ככל שהאריך קטן יותר מחירו גבוה יותר והגעתי עד כ 100 שח למטר) בקיצור, הנה יש לך סדרי גודל של מחיר

ronencohen34

New member
תשובות

אם אתה מאיזור ירושלים תתקשר אלי ואסדר לך הנחה מאוד אטרקטיבית בנגב. חג שמח

efratcn

New member
מחיר מדף ומחיר סגירה

אנחנו בדקנו בכמה חברות. היה מדהים לגלות שבזמן הסגירה המחירים צונחים לכדי כ-50% !!! ה"הנחה" שקיבלנו בסופו של דבר עמדה על 55%. ההבדל מטורף וכולם עובדים ככה. אני כמוך, ממש לא יודעת להתמקח (אם כי אני חושבת שבסוף כן הצלחתי לנהל מו"מ עם 2 חברות). בלי להתבלבל תוכל להגיע ל-70 ש"ח למ"ר (אני נזהרת בהערכה כי ככל שההזמנה גדולה יותר כך עולה אחוז ההנחה).

efratcn

New member
סגרנו באלוני אבל מבחינת מחירי ריצוף נגב זולים

יותר. בגלל שעשינו עסקה שכוללת את כל הסניטריה המחיר באלוני יצא זול יותר באופן משמעותי בכמה אלפי שקלים טובים (וברמה כזו שנגב לא היו מוכנים לרדת יותר במחיר). אבל אם רק ריצוף אז בנגב יש יופי של מוצרים בטווחי מחירים גדולים.

למעלה