מחיר נסיעה

מצב
הנושא נעול.

eliad2

New member
מחיר נסיעה

מחיר נסיעה
לא הצלחתי להשיג מידע באתר של אגד וחשבתי אולי מישהו יודע כמה תעלה נסיעה מפרדס חנה או חדרה לתל אביב , כמה הלוך חזור , וכמה נסיעות יש בכרטיסייה כזאת . ואם נגיד אני בא באוטובוס מכיוון שאמרתי אם אני יצטרך לקחת עוד אוטובוס לדיזינגוף או שיש עצירה קרובה בדרך? תודה מראש למי שיענה.

orib44

New member
תשובות.

מחיר נסיעה
לא הצלחתי להשיג מידע באתר של אגד וחשבתי אולי מישהו יודע כמה תעלה נסיעה מפרדס חנה או חדרה לתל אביב , כמה הלוך חזור , וכמה נסיעות יש בכרטיסייה כזאת . ואם נגיד אני בא באוטובוס מכיוון שאמרתי אם אני יצטרך לקחת עוד אוטובוס לדיזינגוף או שיש עצירה קרובה בדרך? תודה מראש למי שיענה.
תשובות.
לפי האתר של אגד: נסיעה מפרדס חנה לתל אביב עולה 23 ש"ח. נסיעה מחדרה לתל אביב עולה 19.5 ש"ח. לא מצאתי מידע באתר לגבי רטיס הלוך חזור וכרטיסיות. עדיף לקחת בתל אביב אוטובוס נוסף לדיזינגוף.

ה דרומי

New member
../images/Emo52.gifאבל לא שווה לבדוק לגבי

מחיר נסיעה
אבל לא שווה לבדוק לגבי
נסעיה ברכבת? מפרדס חנה לתל אביב וחזרה.

eliad2

New member
אכן שווה

אבל לא שווה לבדוק לגבי
נסעיה ברכבת? מפרדס חנה לתל אביב וחזרה.
אכן שווה
אבל בניתי על זה שבכרטיסייה יצא לי אולי חצי מחיר (כמו בכרטיסיות העירוניות) . אני צריך לינסוע ולחזור במשך 4 ימים בחופש ולהגיע לדיזנגוף (עבודה) ואני רוצה שזה יצא מישתלם כדי שיצדיק את הנסיעה עד לשם לעבודה.

אז תקנה כרטיסיה של רכבת

אכן שווה
אבל בניתי על זה שבכרטיסייה יצא לי אולי חצי מחיר (כמו בכרטיסיות העירוניות) . אני צריך לינסוע ולחזור במשך 4 ימים בחופש ולהגיע לדיזנגוף (עבודה) ואני רוצה שזה יצא מישתלם כדי שיצדיק את הנסיעה עד לשם לעבודה.
אז תקנה כרטיסיה של רכבת
על כל 10 נסיעות אתה מקבל עוד 2 חינם. כלומר, משלם על 12 נסיעות מחיר של 10. הכרטיסיה תקפה לנצח. גם אם נצלת החודש רק 8 נסיעות את 4 הנותרות תוכל לנצל אפילו בעוד 3 שנים, גם אם המחיר יעלה ב-80%.

איליה.

New member
ומי שמתחת לגיל 18, מקבל חצי מחיר

אז תקנה כרטיסיה של רכבת
על כל 10 נסיעות אתה מקבל עוד 2 חינם. כלומר, משלם על 12 נסיעות מחיר של 10. הכרטיסיה תקפה לנצח. גם אם נצלת החודש רק 8 נסיעות את 4 הנותרות תוכל לנצל אפילו בעוד 3 שנים, גם אם המחיר יעלה ב-80%.
ומי שמתחת לגיל 18, מקבל חצי מחיר
כמו בכרטיסיות אוטובוס.

איליה.

New member
בעצם לחדרה לא.

וואלה?
אני בן 17 וחצי
בעצם לחדרה לא.
על פי אתר הרכבת, הכרטיסיה המוזלת לנוער (20 נסיעות במחיר 10) קיימת רק בנסיעות קצרות יותר, למשל מנתניה לתל אביב. סליחה שהטעיתי אותך.

ה דרומי

New member
225 שח כרטיסיה. לפי אתר הרכבת.

מחיר נסיעה
225 שח כרטיסיה. לפי אתר הרכבת.
לא ששוה לך להגיע בנחת לעבודתך ועד לשתות בדרך איזה כוס
.

ה דרומי

New member
כרטסית תלמיד תעלה 138** שח

מחיר נסיעה
כרטסית תלמיד תעלה 138** שח
אבל רק בנסיעה אל בית הספר וחזרה ובצרוף אישור מרכבת ישראל נלקח מאתר הרכבת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה