מחיר מ"ר שלד

מחיר מ"ר שלד

האם יש למישהו הערכה/מידע על מחיר קבלן למ"ר שלד בבניה שטוחה במפלס אחד (אומדן ולא להפנות אותי לתכניות ביצוע)

mister500

New member
בבקשה

1500 ש"ח למ"ר + מ.ע.מ כולל חומר . 550 ש"ח למ"ר + מ.ע.מ ללא חומר

מחיר לבנית שלד

שכן שלי שילם על בית כ-175 מ"ר כולל חומר,כולל עבודות עפר,וכולל קיט ממ"ד 250 אלף ש"ח +מעמ(כשאומרים שלד לא כוללים חשמלאי,ואינסטלטור,וכמובן תוכניות,וועדות,) שכן אחר בנה בית כ-150 מ"ר כולל חומות שבילים,(הרבה מ"ר חומות) 90 אלף ש"ח רק עבודה. אני שילמתי על בית 250 מ"ר שני מפלסים(מפלס תחתון 2.5 מטר למטה,כ-90 מ"ר וכל הבית על המפלס העליון ועל המפלס התחתון עוד 160 מ"ר 112000 ש"ח רק עבודה

mister500

New member
ואני סיימתי ברגע זה ממש

שלד של 220 מ"ר ב230.000 ש"ח כולל מ.ע.מ אבל לא כולם כמוני
אגב, זה כולל חומה.

mister500

New member
בבקשה

קבלני= מחשב את כל השטח לבנייה כולל חדרי מדרגות( פעם וחצי) , ממ"ד , מרפסות.מחסן. אדריכלי= לא מחשב את המ"ר למחסן,ממ"ד , חדר מדרגות , תסתכלי בגרמושקה ותראי שהמ"ר הזה מקוזז מסך כל המ"ר שמוגש.

nureetd

New member
אפשר הסבר נוסף

לגבי ה 250,000 ש"ח על שלד של 220 מ"ר? האם זוהי העלות בד"כ או שלך היה משהו מיוחד?

הסבר נוסף

מטר אדריכלי הוא בדר"כ מטר להיתר הבנייה. מטר קבלני הוא שיטת חישוב של הקבלן שכוללת גם את הרצפות גם את המדרגות גם את המדד את החצר האנגלית את הגיבלים את החומות וכיו"ב. המחיר ששילם מיסטר הוא סביר יש יותר ויש פחות, באזור שלי (אורנית) מחירי קבלני השלד עם חומר נעים בין 800 ש"ח למטר ל- 1000 ש"ח למטר. יש לקחת בחשבון שככל שהשלד מסובך יותר הוא מתומחר יקר יותר.

dani214

New member
800-1000 ש"ח למטר כולל חומר בשנת 2009?

800-1000 ש"ח למטר כולל חומר בשנת 2009?האם לא חזרת אחורה בזמן?האם זה כולל הכנת המגרש חפירות /מילוי/קלונסאות

mister500

New member
לידיעתך...

כשאני משווה אחד לאחד עלויות בנייה מ2004 ..היום זול יותר (יש לי נתונים מדוייקים וברצף) אז לא כדאי ללכת אחורה בזמן...

dani214

New member
mister500 לאור ניסיונך זה נראה לך הגיוני מחיר

mister500 לאור ניסיונך זה נראה לך הגיוני מחיר 800-1000ש"ח כולל חומר + מע"מ???

gaygush

New member
שלום לך

תוכל לשלוח לי במסר את שם הקבלן? גם אני מתחיל לבנות בדרום ואשמח לקבל את שם הקבלן. תודה.

דני - למה אחורה בזמן ?

אלו המחירים שלוקחים באזור בו אני בונה. לגבי חפירות זה מאוד תלוי, האם מדובר בניקוי פשוט או בחפירות למרתף או חציבות להורדת הר, הכל תלוי בתנאי השטח. לגבי קלונסאות, למיטב ידיעתי המחיר כולל עבודה וחומר לא כולל הקידוח עצמו. אם תרצה אשמח להפנות לקבלנים באזור שלי .

Dfengshui

New member
גם בשרון

שכן שלי התחיל לבנות השבוע שלד של 300 מ"ר אדריכלי (מרתף + 2 קומות). העלות, כולל חומר, כולל חפירות מטורפות - 300 אלף ש"ח + מע"מ.

R and G3

New member
שלום וברכה

אנו גם בתהליכים של התחלה ואיסוף הצעות מחיר לשלד בגודל דומה באיזור השרון, נשמח לקבל טלפונים של קבלנים טובים במחירים שציינת תודה מראש ושבוע טוב

למעלה