מחיר לשלד

alodik

New member
מחיר לשלד

שלום רב! אני בשלבי סיום של קבלת היתר הבניה של בייתי בישוב אלקנה התחלתי לבצע הצעות מחיר לגבי שלד . קבלן אחד הביא לי הצע של בערך 280,000 ש"ח כולל חומר על בניה של 280 מ"ר לערך( הבית עצמו 220 מ"ר אך ישנה גם חניה ומדרגות וכו') שאלתי האם המחיר סביר עם חומר או שאני יקנה חומר והוא יבצע את העבודה רק במחיר 70,000 ש"ח? האם כדי לקחת סיכון כגון עלית מחירים , גניבת חומר מהאתר, בזבוז יתר וכו'. (ישנם כ-34 עמודים + 15 טון ברזל והבית הוא שני קומות) אשמח לקבל רעיונות ונקודות לשיפור. אלון

נשמע קצת זול מדי !

האם הוא קבלן רשום האם זה כולל חציבות, קלונסאות, איטומים ? האם יש מרתף/יחידת דיור במבנה ? שלדים ממוצעים באזור הזה עולים היום כ- 400,000 ש"ח כולל הכל (לפני מע"מ) לבית של כ- 180 מ"ר + פיתוח. ממליצה לקבל עוד הצעות ולבדוק את ההפרשים

nob

New member
נשמע מחיר זול

מחירים באורנית יותר גבוהים - 110-120 אלף ש"ח רק על עבודה. אני קיבלתי הצעה של כ280אלף על כ-240מ"ר שלד כולל חומרים. תבדוק גם האם זה כולל קידוחים או לא - עוד כ15 אלף למגדל קידוח.

nob

New member
בית שלי יותר קטן מ220מ"ר

וגם זה לא כלל פיתוח חוץ וקידוחים

מאקורן

New member
מחיר סביר ביותר לאלקנה

באלקנה בונים עם פלסטינאים, שלא כמו באורנית או במקומות אחרים. אין בכלל מה להשוות למחירים במרכז או בשרון. גם קבלן השלד הוא פלסטינאי ורק מעליו הקבלן הראשי. מנסיון אישי - המחיר סביר מאד. אל תנסה לקנות את החומר בעצמך, זה ייצא אותו הדבר בערך ורק יגדיל מאד את כאב הראש שלך ואת הלכלוך מסביבך, כי הפועלים לא ישמרו על החומר. צריך כמובן לפקח שהם משתמשים בחומר שצריך ועליו חתמתם ושלא מתקמצנים... אם תרצה מידע נוסף פנה אלי במסר

למעלה