מחיר לשיעור תפירה

חלילה ומקווה שלא הובן מדבריי שעושה חשבונאות

למורה שמלמדת כמה ואיך מרויחה, שיהיה לבריאות והלוואי שלכולן תהייה פרנסה טובה, מה שכן רציתי הוא... להדגיש את הצד שלי כתלמידה- אני מאלה שלומדת ביסודיות ולאורך זמן - אוהבת להגיע למצב של ישום הלימוד באופן עצמאי ולכן דבריי כוונו לעניין של יכולת התלמיד לעמוד בהוצאה לאורך זמן - מודגש מדברת עלי... ועיני אינה צרה באף מורה שגובה סכום כלשהו שאינו מתאים לי...ויותר מכך איני מזלזלת בלימוד תפירה ובמקצועיות של מורה זו או אחרת, אני מעריכה מאוד את המקצוע ובסה"כ רציתי לעלות זוית ראיה של תלמיד...

גם אני רוצה להעלות זוית ראיה של תלמיד

מורה שחוקה שלא מקבלת מספיק כסף צריכה לעשות כל מיני טריקים כדי להמשיך להפרנס 1. צריכה למשוך את התלמידים הרבה זמן כדי לייצר הכנסה ולכן תקדיש הרבה זמן בשיעור לאימון ופחות ללמידה 2. מורה שמקבלת שכר נמוך מאבדת עניין בעבודתה ומשקיעה פחות בתלמידים לאורך זמן, אני מאמינה גם בתמריץ כספי 3. מורה שמשלמים לה מעט תהיה פחות זמינה לתלמידים מחוץ לשעות השיעור כי לא שווה לה. כבר ראיתי מורה לקרמיקה שלא מרשה לתלמידים לצבוע את המוצרים בבית כי זה 'על חשבון זמן השיעור' שהיא כאילו לא מרוויחה. אז מותר לשרוף אצלה רק דברים שעשית רק אצלה מהתחלה עד הסוף כבר ראיתי מורה לתפירה שמחלקת דפי עבודה לכיתה והולכת לקרא ספר בצד כי היא שחוקה ועייפה וכי היא צריכה להמשיך ללמד גם בערב כדי לקיים את עצמה אז היא שומרת כוחות לאחר כך.

אסתריקה בקשר למחיר

תתחילי בהתחלה במחיר נמוך כדי שיבואו תלמידים ואחר כך תוכלי לעלות את המחיר בהתאם לביקוש בחצלחה!

ללמד תפירה זה לא קל ועבור קניית ידע

צריך לשלם הרבה כסף וזה שווה כל אגורה ולא משנה עם המטרה לשימוש עצמי /מסחרי. מורה טובה שווה הרבה כסף . אני מלמדת בהתנדבות בנסיבות מיוחדות תלמידה מקסימה אחת וזו משימה כלל לא קלה .

למעלה