מחיר טון ברזל?

dani214

New member
מחיר טון ברזל?

אשמח לקבל מידע על מחיר טון ברזל לאחר ההוזלות האחרונות ואשמח לקבל המלצות ופרטים על קבלני שלד טובים באזור הצפון

זהבה נ

New member
היום התבשרתי שהמחיר ירד ל 2900 ש"ח לטון

מי יודע אולי יחזור להיות מחיר שפוי כמו לפני שנה באותה תקופה היה 2400 ש"ח לטון. למרות שיש שינויי כשהברזל מכופף וחתוך זה עולה מעט יותר.

The mute

New member
ברזל...?

1. האם כיפוף וחיתוך מתבצע באתר הבנייה או עפ"י תוכניות קונסטרוקציה במחסן הברזל ? 2. האם כתב הכמויות של הקונסטרוקטור הוא אחרי חיתוך וכיפוף או ליפני ? 2. אפשר לקבל פרטים על מחסן ברזל שאלה המחירים בהם הוא מוכר את הברזל ? תודה

זהבה נ

New member
אני מאזור השרון לא יודעת מהיכן אתה ולכן יכולה

להמליץ לך באזור חדרה זה הכי צפונית שאני מכירה אבל תעשה חיפוש בחומרי בניה באזור שלך ותבדוק טלפונ ית מי מציע לך את המחיר הוטוב ביותר. בחדרה יש "ברוך הלביץ" באזור תעשיה בחדרה ושמעתי לאחרונה את השם "טפירו" אבל לא בדקתי אותם. באזור נתניה יש באזור תעשיה חדש ליד איקאה חנות חומרי בניה בשם "כוורת" שם יש את שמוליק שהוא זה שאיתו ניתן לשוחח בקשר לחומרי בניה ועוד חנות חומרי בניה בשם "חבוש" יש להם מערך מאורגן לקבלנים וגם אנשי מכירות . בקשר לכיפוף וחיתוך הקבלן המבצע עושה את רשימות איזה סוגי וכמה ברזל צריך לכל שלב שבוע לפני שצורכים אותו כי לא משאירים בשטח חומרים היום בגלל הגניבות הכל נעשה לפי תוכניות העבודה שהוכנו על ידי הקונסטרוקטור שהן מפורטות מאוד אצלי הקונסטרוקטור העריך את משקל הברזל משהו כמו 25 טון . כאשר יש רשימה היא מועברת להזמנה בפקס ומי שמזמינים אצלו מכין ומוביל, קח בחשבון שהיום יש הרבה ספקים וחשוב לבדוק מי נותן את המחירים הטובים והאטרקטיביים ביותר ועל מי אתה יכול לסמוך ששקל (יש הרבה פאשלות בשקילה שמעתי) והיות ואין לך דרך לבדוק האם הגיע לשטח יותר או פחות 300 או 200 ק"ג זה לעתים יכול להוות בעיה האם הגיע לשטח הכמות הנכונה ולא נעלמו לך כמה ק"ג בכל הובלה.... מי מבטיח שמה שהונח אצל יישאר עד למחרת באותו המקום ולעתים מגיעים גנבים בלילה ומעלימים חצי מהכמות ואז אתה נתק, לנו זה קרה פעם אחת וממש הרס לי את המצב רוח ליומיים עד שנרגעתי מהגניבה ועגמת הנפש שנכנסו לנו לאתר הנעול והעלימו בברזל ואני התחלתי לבנות שהוא עלה 6600 ש"ח לא כמוה יום. התלוננו אצל ראש המועצה ומאז יש פטרולים באזור גם בלילות ושוב לא גנבו יותר ברזל אבל כן הספיקו לגנוב דברים אחרים....

fireman

New member
תשובות

1. חיתוך וכיפוף מבוצע במפעל\מחסן הברזל בהתאם לתוכניות הקונסטרוקציה 2. זה לא משנה מאחר והתשלום הוא לפי משקל ולא לפי מטרים רצים....על מוטות ישרים אתה משלם מחיר על מצולעים וחיתוכים אתה משלם מחיר. 3. מאיפה אתה בארץ?

למעלה