מחיר הגרושים

ariels1

New member
מחיר הגרושים

שוב שלום לכולם חוזר אחרי העדרות קצרה, אז אנחנו פרודים 8 חודשים, ובדיונים משפטים 5 חודשים. שבדיון האחרון, לפני חודשיים פסקו לה מזונות אשה של 3000 ש"ח. ואני סרבתי לשלם כי אני משלם חובות משותפים שלא מענינים את פרודתי(תסלחו לי אני לא מסוגל לקרוא לה אשתי), וצריך גם להמשיך לחיות, ממש לא מענין אותה, יותר חשוב לה לשמור על רמת חיים כמו שהורגלה לה, טוב אני מסרב והשופטת בשלה 3000ש"ח לחודש או חודש וחצי מאסר, העדפתי חודש וחצי מאסר על להשאר נטול יכולת כלכלית. (רבים מימכם לא יצדיקו אותי אבל לא משנה). בדיון אתמול הועלתה הצעת פשרה מצד השופטת, שאני התן לה 60000 ש"ח ודרכינו יפרדו,?????????????. 60000ש"ח +20000ש"ח חובות =80000ש"ח אני בדילמה של להמשיך ולנהל את המלחמה המגעילה הזו מולה בבתי המשפט? או לתת לה מה שבאמת לא מגיע (נשואים 3 שנים ללא ילדים) מצד שני היא דאגה לחפור לי בור שיהיה לי מאוד קשה לצאת מימנו, תלונות בקבלנות במשטרה על אלימות שלא הייתה מעולם, היום המשטרה מחמירה בנושאי אלימות במשפחה, גם אם היא בדתה את הסיפור מובטח לנו הגברים גהנום של חקירות ויחס של רוצחים(אני עובר גהנום כזה). אני מרגיש שגם עם אני השלם, ותאמינו לי שבאמת לא מגיע לה, אני מרגיש שזו סחיטה, מצד שני כוחות הנפש להמשיך ולהתמודד בבתי המשפט, לא יודע אם אני העמוד בזה, (עו"ד שלה משחק מלוכלך) אשמח לשמוע את דעתכם אריאל

אוהבת ולך מתגעגעת...

כשחושבת עליך מתחברת להמלצות והפתיחות ששידרתם אצלי, מאז יצא מתוק
אולי לא תביני את הקודים אבל לקחתי ממכם משהו

תשמע חבר אני מבינה לליבך...

נשים הן עם.... חזקות ויודעות להיות רעות ומסוכנות יש להן אורך רוח לכל עניין בטח יותר מגברים על אף שבלבכות הן ענקיות מודה גם בתור אישה אבל לעניינך... תשמע המשחק כאן מי ישבר ראשון, אם הבריאות והשקט הנפשי שלך חשובים לך לפני שתתפרק וותר, אני מאמינה שכסף בא וכסף הולך ואם לא מגיע לה אתה תקבל מהיקום חזרה מה שהיקום יקח ממנה את מה שלא היגיע לה בינינו חבר שמור על בריאותך וצא מהנישואים האלה שלם בהצלחה

קצת קשה להאמין שבית משפט

מחליט כך בשרירות ואטימות לב בדרך כלל יש שני צדדים לסיפור את החובות כמו את הזכויות היא צריכה גם לשלם אף שופט לא יוותר לה אלא אם יש סיפור אחר מעבר לזה..... מזונות האשה ינתנו אך ורק עד הגט כמה שתסכים יותר מהר לחתום כך גם זה יפסיק לך.... עורך הדין שלה משחק משחק מלוכלך קח לך עורך דין משלך ושהם ישחקו בינהם בהצלחה

כמה זה 80 אלף להמיר למאסר?

במקומך הייתי משלמת וסוגרת עניין... אני מניחה שניקבע סכום כזה כי צברתם משהו ואם היא גם קיבלה מזונות של 3000 בלי ילדים, אז היא בטח גם לא עובדת... אז איך שלא תסתכל על זה... זה לא מחיר יקר לחופש.ֿ למרות שמבינה את התסכול בלשלם למישהו שמתעלל בך וכביכול להיענות לסחיטה. בהצלחה

Dardar63

New member
וואי וואי וואי

כמה החלטיות בדעות שקיבלת. כמה ביקורת עליה. חייבת לאמר שעל אף הרצון האמיתי וכן שלי לקבל את העובדות כפי שספרת אותן יש לי תחושה, שיש עוד דברים. מזונות אישה לאחר שלוש שנות נישואים ללא ילדים, וכל כך גבוהים , נשמע לי כמו משהו שלא קיים במדינה שלנו, לא בזאת שאשה עם ארבעה ילדים יכולה לקבל אותו סכום לכלכלת כולם. יש עוד משהו שאולי נשמט? אתה לא חייב באמת לספר, אולי ככה רק בינך ובים עצמך. מצטערת נורא אם אכן זה אמיתי אבל אז הייתי בבקשה רוצה את הטלפון של העורך דין שלה. לך תדע....

למה לא קיים ? ../images/Emo141.gif

אם אשה הורגלה לרמת חיים גבוהה על חשבון בעלה, ייפסקו לה מזונות אשה שישמרו את רמת החיים הזו, לא ? בהנחה שלבעלה יש הכנסות שמאפשרות את זה. זה מה שאני זוכר, בכל אופן. ואם זה כך, מה שאת צריכה זה לא רק עורך דין טוב, אלא גם סיפור חיים דומה.

Dardar63

New member
קראנו אותו דבר?

האיש אמר חובות.. ולמיטב ידעתי ( הלא טובה כל כך) שלוש שנות נישואים שבסופם חובות וללא ילדים לא היו מספקות לאף אחת עילה לחיים הטובים. עד כאן לכישורי החקר שלי. האמת היא שמה שהקפיץ אותי אלו בעיקר התגובות. הותיקים שבינינו יודעים לקרוא כבר את ההודעות האלו בידיעה הברורה שלכל סיפור יש שני צדדים, ואני למזלי לא נדרשתי לעורך דין ולמזלי לא תבעו אותי על שימור רמת החיים שהיתה.

אולי רמת החיים הגבוהה ../images/Emo141.gif

היא הסיבה לחובות. יש אנשים, שמסוגלים להציע אמפתיה גם למי שהסיפור שלו שונה מהסיפור שלהם.

Dardar63

New member
לא מסכימה איתך לגמרי,

אמפתיה היא אמפתיה למצב ( הם רבים, הסיטואציה קשה מנשוא)היא לא בהכרח נוגדת אי הסכמה או חוסר אמון במערכת שיכולה להיות כל כך שרירותית. כשמישהו שולח הודעה לכאן, אתה בוחר איך להגיב. לא יחסתי את התגובה שלי לאמפטיה שקיבל אלא למילים החמות שקיבלה פרודתו.יש מקרים שאפטיה עיוורת רק מעצימה את תחושת התסכול. ויש מקרים שבהם מבין כל החיבוקים , יש סיכוי ששאלה אמיתית ( ואם שמת לב לא ביקשתי תשובה לי אלא לעצמו) יכולה אולי, רק אולי להסב את תשומת הלב מהתסכול ואולי להעיר עוד נקודות. והמשפט האחרון שלך? ברשותך אני לא אגיב.

אמפתיה ../images/Emo141.gif

חיפשתי בגוגל הגדרה לאמפתיה, והכי טוב שמצאתי הוא המאמר הזה, שבו כתוב, בין היתר: אמפתיה מוגדרת כ"הזדהות נפשית עם רגשותיו או עם מחשבותיו של בן אדם אחר" (מילון אבן-שושן). ואני נענה בזאת לבקשתך ונותן לך את רשותי לא להגיב

ערסlight

New member
איזו מדינה

לא שיש לי עצה, תערובת בלתי אפשרית של דיני הלכה, אנטיפמיניזם וחוק אזרחי שמטפח הלובי הנשי. ואתה הקורבן התורן. מציאות מטורפת.

יערית

New member
לא מתעמקת

אבל מבינה מדוע קשה מאד אחרי טראומות מהסוג שלך ושל אחרים,לבנות קשר חדש לבנות אמון בבני המין השני. סחיטות זה מבחינתי העולם התחתון-מאחלת לך שאחרי שתעבור את הגהנום הזה בחכמה {אל תחפש צדק כי לא תמצא}תוכל להמשיך בחייך מבלי להשליך את ניסיונך הכאוב על כל אחת שתיקרה בדרכך. אריאל בהצלחה.

קטי30

New member
אריאל

ראשית ברוך הבא
ושנית הלואי והיה לי תשובה או עיצה בשבילך אני קוראת אותך וזה עצוב שזה נגמר ככה. יכולה להבין למה אתה לא קורא לה אישתך זה הדדי אני לא יכולה לקרוא לאבא של הילדים שלי בעלי. כשמשחקים מלוכלך זה הכי קשה וכואב אני מאמינה שאתה בסוף תעשה את ההחלטה הנכונה והשיקול של 80 אלך לישיבה במאסר רק אתה יכול לדעת מה טוב לך. מאחלת לך מכאןהרבה סבלנות סובלנות והצלחה את זקוק לה. יום טוב לך

d a n i e l s 5

New member
מדינה שלמה דנה בנושא ....

שכזה בימים אלה...... לשחרר את החייל השבוי תמורת כמה וכמה אלפים אחרים. להיכנס באמאמה של האויב ולהרוג עוד כמה על הדרך...... לאפשר לבית הדין העולמי לנסות ליישב את הסכסוך ולסיים אותו, חד וחלק. מדינה שלמה, ממשלה על כל 120 הח"כ ...לא מצליחים להגיע להחלטה. בעיה אה ? טוב, רק רציתי להגיד לך שאני הייתי עושה הכל לסיים את הסכסוך הזה , אבל הכל !

קטי30

New member
"אין מחיר לחופש"

דניאלס כשאת צודקת את צודקת
והדוגמה שהבאת עם כל הכאב שבה כל כך נוגעת ומתאימה ילדה/אישה
יום נפלא

למעלה