מחיר - בייביסיטר.

מחיר - בייביסיטר.

היי לכולם

אני רוצה להתחיל לעשות בייבי-סיטר בעיר שלי, וממש מתלבטת כמה לקחת.
הייתי עושה המון המון המון בייביסיטר בתור נערה, ותמיד ביקשתי 15 ש"ח לשעה אבל היו נותנים לי 20.
אני בת 23, יש לי נסיון רב עם ילדים וגם עם תינוקות (עבדתי שנה וחצי בפעוטון גם)
כיום אני בוגרת יותר, עם רכב, נסיון, ואין לי מושג כמה לקחת כך שזה יהיה ריאלי גם עבורי וגם לא יכביד מדי על ההורים (אני מכוונת גם לימים רגילים אבל גם לחופש הגדול שבו הורים רבים נשארים בלי "סידור" לילדים)
הייתי שמחה לשמוע כמה אתם משלמים או כמה הייתם מוכנים לשלם...
כמו כן, בעבר הייתי מבקשת את אותו סכום על ילד אחד או על שלושה ילדים אחים, האם זה הנוהג? לקחת סכום לשעה גם אם מדובר בשלושה ילדים?

רב תודות וערב נהדר

זה נורא תלוי איפה

כלומר באיזה עיר
בפ"ת משלמים מחיר אחר מברעננה

אני משלמת 25 שח לבנות בגיל שלך.

אני חושבת שאם מציעים לך משהו קבוע לחופש (10-15 שעות לשבוע וכד') - אז יש מקום לרדת קצת במחיר (אבל אולי כדאי לך לעגן בכתב את זה שפתאום לא יתחילו להוריד לך שעות, או שיודיעו לך מראש מתי הם נוסעים לחופשה ולא צריכים אותך וכד')

אני משלמת אותו מחיר על ילד אחד או על שלושה.
(מצד שני, אני משלמת את אותו המחיר גם אם אני בבית ועסוקה עם ילד אחד בעוד הביביסיטר עסוקה עם אחר)

שיהיה בהצלחה!
(מאיפה את?)

או וגם

New member
לאו דווקא

יש מלא הבדלים בין פ"ת לרעננה אבל מסתבר שבענייני בייביסיטר הן ערים דומות מאוד

חני ב

New member
תלוי במקום מגורייך

חברה שלי שגרה בצפון ת"א מזמן שילמה לבחורה אחרי צבא 25 ש"ח .
במקום מגורי נהוג לשלם 20.
אני חושבת שגם אם את שומרת על 3 ילדים, המחיר נשאר זהה.

הילהל

New member
כמו שאמרו - תלוי מיקום

אני ברחובות, משלמת 25 ש"ח לשעה לבחורה בגילך

1אילת2

New member
25 לשעה.

אם הסידור הוא לשבוע שלם (או יותר) המחיר הוא גלובלי (ונמוך יותר לשעה).
אם את גם אוספת ברכב אז יש החזר.

yafyafit

New member
לי יש שתי שמרטפיות

שתיהן בגילך, לשתיהן נסיון עם ילדים.
לאחת אני משלמת 25 ולשניה 30 (כי ככה דרשה ואני הייתי לחוצה ודחוקה אל הקיר כשהבייביסיטרית הרגילה שלי היתה בתקופת לימודים.. לא נראה שזה עד כדי כך משמעותי כדי שאתעקש).
יש לי שני בנים בגילאים 4+7 ואני משלמת אותו דבר אם זה רק אחד או שניים, או אם היא באה איתם מהצהרונים או אם היא באה כשהם ישנים. ככה זה, פעם משתלם לה יותר ופעם היא צריכה לעבוד בשביל זה...

שיהיה בהצלחה

שקדייה

New member
אני משלמת 30 לשעה + נסיעות על תינוקת אחת

שבכלל ישנה חצי מהיום.

עם כל ה-3 בכלל לא הייתי שוקלת להשאיר אותה. לא מספיק ניסיון עם ילדים, צריך ניסיון עם כמה ילדים ביחד.

תשובות...

דבר ראשון אני רואה שהממוצע הוא 25 מה שנראה לי הגיוני בהחלט.
אני לא מתכוונת לדרוש החזר נסיעות, ומנסיון כשאת עם רכב הוא עובד שעות נוספות (להוציא מהצהרון... לקחת לחוג וכו'. וגם ההגעה שלי וחזור בסופו של דבר עולה כסף).
אני גרה בחדרה, כך שהמחירים פה נראה לי סבירים ולא זולים בצורה קיצונית.

וגם לי בעבר היו בייביסיטרים על ילדים ישנים, ומנגד בייביסיטר קבוע על 3 ילדים - בני 4, 7 ותינוק בן שנה. שמרתי על שלושתם כשהייתי בת 16, באופן קבוע יום יום (מ4 עד 7 בערך כשההורים היו מגיעים מהעבודה...) זה כלל כמובן גם ארוחות ושיעורי בית, כך שאין ספק שאולי על דבר כזה ראוי לקחת יותר אבל נראה לי שפשוט אקח 25 ש"ח לכולם וזהו .... פעם "מרוויחים" ופעם פחות (למרות שאני נהנית גם לשחק איתם...)

המון תודה על העזרה!

למעלה