מחיר אינטרנט

guyro1

New member
מחיר אינטרנט

אבקש עזרתכם לפני מספר חודשים החל ספק האינטרנט שלי לגבות ממני על ידי חיוב כ. האשראי, סכום הגבוה פי 3 ממה שסוכם (90 ש"ח במקום שלושים ומשהוא). לצערי לקחו לי 8 חודשים להבחין בכך כי לא בדקתי את החשבונות מתוך אמון שהכל כרגיל. בברור הם טוענים שהמבצע שאליו צורפתי הסתיים ולכן עלה המחיר והיה עלי לבדוק. אני משוכנע שלפני הצטרפותי הם לא ביקשו הסכמה לכך שלאחר שנה המחיר יעלה אוטומאטית. אבל כרגע לאחר שפניתי, המחיר ירד חזרה למחיר הקודם. לעומת זאת את ההפרשים של שמונת החודשים הם מסרבים להחזיר לי. האם מותר להם לחייב סכומים ללא הסכמתי ומה עלי לעשות מול התופעה? תודה

האם חתמת אתם על הסכם?

יש חברות הדורשות זאת כתנאי לחיבור - אם כן, בקש לראות את ההסכם. אם לא- יתכן והשיחות מוקלטות - בקש לשמוע ההקלטה. מניסיוני, כל החברות האלו (כמו גם העיתונים, הכבלים/לויין) בדר"כ מבהירות שמדובר לבמבצע לתקופה מסויימת. אם זה כך אז רבלת החזר תלוי בעיקר ברצונן הטוב.

guyro1

New member
הסכם לא חתמתי

ביקשתי לשמוע את ההקלטה והם טענו שלא ניתן האם יש סכוי בתביעה או תלונה במקום כלשהו?

אם הם טענו שלא ניתן לשמוע

את ההקלטה אז הם לא יוכלו להוכיח שאמרו לך שזה לשנה. תלונה אפשר להגיש למועצה לצרכנות. אני לא חושבת שכדאי לפתוח בהליכים שיעלו לך קרוב לודאי יותר מהסכום העודף ששילמת.

fedex1

New member
חוקי אבל מסריח...שים לב

בעת ההצטרפות, הסבירו לך שלא ינתקו אותך אוטומטית, אבל המחיר כן יעלה אוטומטית. גם אם לא קראת את התקנון המלא של המבצע הנמצא מונח במשרדי החברה, או את החוזה המלא שנשלח אליך למייל ( הן שולחות כזה תמיד) הן עדיין שלחו לך חוזה מפורט המסביר כי באופן אוטומטי המחיר עולה ל-90 שקל. הם יטענו בבית המשפט כי הם אינם אחראים לזה שקיבלת את המייל ומחקת אותו. הם יסבירו שהם שולחים מייל כי הם ספקי אינטרנט וככה הם עובדים. וכי הם לא יכולים להיות אחראים לכך שתקרא אותו עד סופו. מבחינתם זה שגלשת שבוע מבלי לעורר עניין לגבי המחיר הגבוה- זה ההסכמה שלך לתנאים. אם היית מתנגד היית מצלצל ומוחה. זוהי שיטת ה"מצליח" שלהם. רוב הפעמים אכן מצליח להם. במקרה של תביעה נגדם, לא יהיה לך סיכוי רב שכן יש להם סוללת עורכי דין שמקבלת משכורת על בסיס חודשי, ולא לפי תיק, ככה שממש ממש לא מזיז להם אם תתבע או לא (ככה זה לפחות אינטרנט זהב 015)

למעלה