מחירי ריצוף

הילה דו

New member
מחירי ריצוף

בשבוע שעבר כשעשיתי סיבוב בנגב ובסופר קרמיק, התרשמתי שמחיר ממוצע לריצוף הוא לפחות 100 שקל למ"ר. היום קיבלנו את המפרט מאחד מקבלני המפתח שעומדים על הפרק, והמחיר המוצע שם הוא 50 שקל למ"ר. זה ממש ממש סטנדרט נמוך או שפשוט הייתי במקומות יקרים?

fireman

New member
לקבלן באופן כללי יש כוח קניה יותר גדול

אבל סביר מאוד שמדובר בריצוף זול יותר או פחות איכותי.

הילה דו

New member
אז מהו מחיר ממוצע

לריצוף סביר? שוב - מחיר ממוצע, ברור לי שיש הבדלים בין מקומות והכל, אבל ככה בגדול. מה אני צריכה לשאוף שיהיה כתוב בחוזה? 100 למ"ר זה סביר או יקר?

הילה דו

New member
וגם מחירי דלתות וחלונות

בעלי הניסיון הטרי: מה המחיר הממוצע ברמה סטנדרט פלוס לדלתות פנים וחוץ ולחלונות?

avi5199

New member
ריצוף 100 , כאשר הפער הוא בין 30 ל 300 .

אצלי : רוב הבית רוצף בסומסום 70 שח למטר מתוצרת מצר. מרפסות חוץ רוצפו בקרמיקה איטלקית מאיכות טובה מאד ב 40 שח למטר ( מחנות עודפים של חנזיבנק ) פרגולה וכניסה אחרוית בקלינקר 100 שח למטר (מחנות עודפים ) חדרי אמבטיה חרסינה לקירות 87 שח למטר , רצפה 100 שח למטר ( מחנות עודפים) שרותי אורחים קירות באריחי קרמיקה פלצנית 10X10 ב 300 שח למטר, רצפה פורצלן עם דוגמא מיוחדת -300-200 שח למטר ( לא זוכר בדיוק). (אבל זה שטח קטן אז לא נורא )

avi5199

New member
דלתות 1600 דלת פנימית

משקוף מאורן קליר, מסגרת עץ מלא איכותי, לוח פנימי מ MDF מלא מסיבי , דלת לא צבועה, כולל משקוף מנגר פרטי.

avi5199

New member
חלונות וויטרינות עשיתי מברזל בלגי

המחיר תלוי בגודל החלון ובמורכבות שלו. בית דו קומתי של 200 מטר, כל החלונות והויטרינות עלו לי כ 70 אלף בלי תריסים (כולל רשתות). תריסים מעץ 20 אלף תריסי גלילה 20 אלף. דלת קידמית מברזל וזכוכית, ופרופיל בלגי עם חלונות קטנים מסביב - 6000 .

רונס

New member
מחירי ריצוף...

אז ככה... ריצוף טוב|בדגש| נע בין 70-120 ש"ח למ"ר אריחים בגודל 60/60 ברמה של 100-120 ש"ח למ"ר אריחים בגודל 45/45 ברמה של 60-100 ש"ח למ"ר

אם פי 3

New member
בכל החנויות שראינו

יש פער גדול בין המחיר הרשום על דוגמת-האריח, לבין המחיר בפועל, במיוחד אם קונים כמות גדולה (לריצוף בית, למשל, ולא, כמו שקנינו עכשיו רק 5 מ"ר לחיפוי מטבח - שעל זה לא קיבלנו הנחה). עדיין - 50 ש"ח למטר, קשה מאד למצוא בחיפוש עצמי (ושיהיה גם סביר). 65-70 זה כבר אפשרי.

fireman

New member
היי הילה

בחירת ריצוף היא המשימה הקשה ביותר בבית אם תשאלי אותי ואני אומר את זה מניסיון. בסופו של דבר זה מה שיהיה דבוק לרצפה ולקירות של הבית לעוד הרבה הרבה זמן וסביר להניח שאלו יהיו הבחירות שאיתן תצטרכי לחיות פרק זמן דיי ארוך בבית ולכן צריך לתת לזה עודף תשומת לב. בשורה התחתונה המחיר שמופיע על הפתקית באולם התצוגה אף פעם לא יהיה המחיר שתשלמי בפועל כי הכל פונקציה של מיקוח ובגדול אפשר לכסח את המחירים האלה ב30% לפחות ברוב המקרים ועל אחת כמה וכמה אם מדובר בתוצרת כחול לבן (הזכרת את נגב) שלא נופלת מאיכות של אריחים מיובאים ועולה על איכותם של אריחים המיובאים מהמזרח הרחוק ברוב המקרים. מלבד ריצוף קומת הקרקע אצלי בבית, את כל האריחים קניתי מנגב, כולל כל הכלים הסניטרים, ברזים וכיור למטבח ואין ספק שאני לקוח מרוצה מאוד. את הריצוף לקומת הקרקע הבאתי מחו"ל

shanimoshe

New member
ריצוף זול

האם פער האיכות בין ריצוף זול ויקר אכן משמעותי? ובמה אם ביכלל זה מתבטא? תודה מראש למשיבים.

fireman

New member
תראי....

הריצוף אצלי בחדרים עלה רבע מהריצוף בקומת הקרקע.... האם זה מתבטא באיכות? לא יודע, שניהם עושים את מה שמצפים מהם לעשות ומעבר לכך. במה זה מתבטא? זה אריח שונה לגמרי....הפשוט הוא אריח פורצלן סתמי לחלוטין, גוון מט, 45X45, לא מנוסר ולא חתוך בליזר....והשני מזוגג ומלוטש, מנוסר בלייזר, המידות חריגות 48X48, הוא נראה מרשים פי 10 ועולה בהתאם....מדובר בשני דברים שונים שאי אפשר להשוות ביניהם. כאשר מדובר ביצרן טוב ובמוצר איכותי יכולים להיות מוצרים איכותיים גם ב50 ש"ח למ"ר ויכול להיות גם זבל (תסלחו לי על הביטוי) ב50 ש"ח למ"ר ויכול להיות גם ב100 ש"ח למ"ר. צריך לבחון כל מקרה לגופו של עניין. אני יודע שלפני שקניתי מ"ר אריח בספרד בכמעט 50 יורו למ"ר העברתי אותו את שבעת מדורי הגיהנום והמצאתי לו עוד כמה לפני שקניתי 110 מ"ר ממנו.

למעלה