מחירי מרינות בחול

יוסי כ1

New member
מחירי מרינות בחול

במרינה סנט רפאל בלימסול גבו עבור לילה אחד 52 יורו כולל מכס ואיזה מס בריאות מים וחשמל כלול
במרינה מנדריקי ברודוס מתחולל קרב בין מנהל המרינה גורג לסוכנים כל יאכטה פשוט נחטפת בכניסה ע"י אחד מהם שמחכה עם קטנוע בכניסה שילמתי 28 יורו ל4 לילות מים וחשמל חופשי
בקוסטלוריזו 13 יורו עבור 2 לילות מים וחשמל ממיכליס בעל מסעדה אכלנו אצלו ארוחת דגים מצויינת בתמורה
בסימי עגינה חינם שילמנו עבור מים וחשמל ל2לילות 15 יורו
בניסירוס שילמנו עבור לילה 1 8יורו חשמל חופשי מים לא היינו צריכים יש בחורה שמטפלת בעיניין המים לפי צריכה
בקוס עבור 4לילות שילמנו 107 יורו +30 יורו עבור מים וחשמל
אורך הסירה 11.4 מ

משיט 30

New member
בסימי עגינה חינם?

למיטב הבנתי/זכרוני יש תשלום בסימי עבור עגינה, משלמים במשטרת הגבולות שנמצאים בצד השני של האי
4-5 יורו ליומיים

אתה מתבלבל עם משהו אחר...

משטרת הגבולות לא מתעסקים עם תשלומי עגינה.
כשהיינו שם, באה צעירה אחת עם פנקס תשלומים, משהו כמו 15-20 יורו ליום עגינה, כולל חיבור לחשמל ומים לפי הצורך. זה היה לא בעונה, אוקטובר, סירה 31 פיט

amikeren

New member
גינה בסימי

שלום
היינו בסימי לפני 5 ימים
במשטרת המעגן ביקשו שנבוא שעה לפני העזיבה.
גבו סכום נמוך מאד על יום עגינה בערך 5 יורו
מים וחשמל מספק אדם המוזמן אל הסירה בטלפון, תמורת 10 יורו ליום.
הוא גם מוכן להחליף בלון גז שהתרוקן בחדש תמורת 14 יורו
שנה טובה
עמי

באתר של לימסול יש טבלת מחירים...

לפי החישוב, לספינה של 39 פיט המחיר הוא 27 יורו כולל מים, חשמל ומע"מ.
התכתבתי איתם במייל וזה המחיר שנשלח לי לאחר שמסרתי את פרטי הספינה.
מה גודל הספינה שלך ?

עודד בר

New member
חיוב מינימום שלושה לילות בלרנקה

זה מה שאמרה לי הגברת במרינה לרנקה,אז אם באים ליום אחד
אחרי כן מפליגים ליומיים למקום אחר,וחוזרים ליום אחד בכדי לצאת לארץ למחרת
מבקשים שם מחיר עבור שישה ימים,
מישהו מכיר את התופעה הזו,האם יש כאלו בעוד מרינות?

kallen

New member
לרנקה

רק לשם אינפורמציה ,המחיר לעגינה בלרנקה עבור שלושה ימים בקושי מקביל ללילה אחד בתורכיה ובטח בקרואטיה ,אני שלמתי לאחרונה 34 אירו לסירה של 41 פיט כולל חשמל

sail1

New member
במרינה סאמוס 36 יורו ללילה אחד סירה של 10.5

וזה לאחר הנחה גורפת.

יוסי כ1

New member
מרינות בחול

בסנט רפאל הזמנתי התשובה המיידית שאין מקום אחרי שכנוע ופירגון למרינה מצאו לי מקום
ברודוס התקשרתי שבועיים לפני אמרו שיש מקום הגעתי לרודוס ביום רביעי היה הרבה מאוד מקום ביום שישי היה כמעט
מלא כך שכדאי להגיע באמצע שבוע
בסימי היה פנוי בשעות הבקר בערב יותר עמוס אם אין מקום אפשר לעגון במרכז הבריכה עד שמתפנה מקום
בניסירוס היה הרבה מקום פנוי מרינה מאוד נעימה לא כדאי לאכול במרינה בעיר העתיקה מאוד יפה וזול
בקוס הזמנתי מקום דרך האתר של המרינה ל4 לילות אירו לי 2 לילות כשהגענו עיכבו אותי בחוץ כחצי שעה עד שהגיע
סדרן ןליוה אותנו למקום העגינה לא לפני שחקר אם היינו בטורקיה ...הוא אפילו עזר לנו להיכנס לעגינה תוך דחיפות קלות בחרטום . מרינה מאוד מסודרת ונקייה שירותים ומקלחות ברמה של 5 כוכבים הסופר במרינה יקר אבל השירות מצויין

למעלה